Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Proiectați-vă iluminarea cu Lunares

Pentru a satisface așteptările clienților noștri, oferim un serviciu constând în selectarea de corpuri de iluminat în conformitate cu așteptările clientului. Contactați-ne, descrieți-vă nevoile cât mai larg posibil și vom selecta iluminatul și vom pregăti o ofertă cu o reducere specială.

Proiectați iluminatul cu Lunares

Amenajarea interioară este un subiect complex. Se poate părea că alegerea materialelor, a mobilierului și a accesoriilor potrivite este tot ceea ce face un aranjament de succes. Cu toate acestea, adevăratul „punct peste” al oricărui spațiu este iluminarea sa. Un design de iluminare bine ales poate scoate în evidență calitățile sale estetice din interior, poate sublinia culorile și texturile și poate asigura o utilizare confortabilă și sigură a suprafeței aranjate.

Unde să încep?

Proiectarea iluminatului este creată individual, în funcție de nevoile clientului. Parametrii tehnici, precum și efectul pe care doriți să îl obțineți sunt importanți pentru noi. În acest scop, trebuie să cunoaștem nevoile de iluminare ale clientului, în special:

  • Ce doriți să luminați (casă, apartament, cameră, dormitoare, bucătării, grădină, fațadă clădire, curte, birou, holuri, fabrică)?
  • Ce suprafață doriți să luminați?
  • Câte camere și ce fel de camere sunt?
  • Ce stil cauți pentru iluminat?
  • Ce culori?
  • Ce standard de produs (economic, mediu, premium)?
  • Ce buget doriți să cheltuiți pentru iluminat, dacă știți deja acest lucru?
  • Cât de repede aveți nevoie de noi pentru a vă procesa comanda?
  • Dacă aveți planuri de cameră și / sau desene tehnice, vă rugăm să ni le atașați,
  • Nu uitați datele de contact (e-mail, telefon)
Contactați specialistul nostru care vă va analiza nevoile și va pregăti o ofertă, care va fi apoi trimisă la adresa dvs. de e-mail.
Łukasz Kocaj - Specialist în iluminat
Łukasz Kocaj
Specialist în iluminat

Amenajări de iluminare a camerei de zi - elegant și fără a părăsi casa ta.

Până în prezent, subiectul „proiectării iluminatului” nu a fost posibil fără a fi nevoie să găsim biroul potrivit și multe întâlniri cu un consilier pentru a ilustra așteptările noastre. Timpul petrecut nu garantează întotdeauna că proiectul va avea succes. Se întâmplă adesea ca parametrii tehnici prost considerați să împiedice instalarea corpurilor de iluminat selectate și procesul de proiectare să înceapă din nou. Pentru a satisface așteptările clienților noștri, am creat un serviciu online care vă va economisi timp și, în același timp, va crea un design de iluminat bine gândit.

Cât costă un proiect de iluminat?

Atunci când mobilăm un apartament nou, ne confruntăm adesea cu multe cheltuieli și costuri neașteptate. În procesul de design interior, mai întâi decidem alegerea podelelor, culoarea pereților, a mobilierului și, în cele din urmă, achiziționarea iluminatului. Bugetul în această etapă este de obicei mult mai „subțire” decât la începutul proiectului. Vă oferim un nou serviciu care are șansa de a deveni o parte permanentă a ofertei noastre. Nu veți suporta costul alegerii iluminatului pentru amenajare și, în plus, veți obține o reducere atractivă la corpurile de iluminat selectate.

Iluminarea modernă a apartamentului - estetic și practic.

Indiferent de cameră, iluminatul din casa noastră ar trebui să îndeplinească cel puțin două caracteristici - să fie practic și să sublinieze frumusețea amenajării. Corpurile de iluminat selectate trebuie să îndeplinească standardele de iluminare privind intensitatea luminii, gradul de protecție împotriva strălucirii și redarea culorilor. Acești parametri vă vor permite să scoateți în evidență frumusețea sa din interior. O altă provocare o reprezintă aspectele tehnice ale lămpilor. Aranjamentul lor în cameră și instalarea viitoare ar trebui să fie luate în considerare. S-ar putea să vă fie de ajutor să cunoașteți tipul de materiale utilizate, poziționarea ferestrelor și ușilor. Ultimul element este selecția corpurilor de iluminat adaptate designului interior și așteptărilor clienților. Calea către obținerea unui efect extraordinar nu este cea mai scurtă, deci merită să alegeți ajutorul unui profesionist în acest domeniu.

Când se transformă designul iluminatului de casă în design interior?

Când ne gândim la schimbarea iluminatului într-un aranjament existent, se poate dovedi că avem nevoie de o schimbare mai mare, deoarece spațiul nu mai este practic pentru noi. O casă modernă se caracterizează prin minimalism și eleganță, precum și prin simțul stilului. Nu este o sarcină ușoară să faci interiorul atât de bun gust, cât și practic în același timp. Finalizarea unei astfel de sarcini se poate dovedi a fi o problemă destul de mare, consumând o cantitate mare de timp. Cooperăm activ în domeniul amenajărilor interioare și de grădină, precum și al clădirilor comerciale etc. Acestea sunt studiouri cu experiență caracterizate prin estetică și calitate ridicată a ansamblului arhitectural. Vă încurajăm să utilizați serviciile lor .

Contactați specialistul nostru

Łukasz Kocaj - Specialist în iluminat
Łukasz Kocaj
Specialist în iluminat

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Iluminat interior, Lumină după stil, Sistem de iluminat pe șină, Iluminat Exterior, Becuri

Distribuie această pagină