Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Murale

Murale

Picturi murale la lunares.ro - Schimbați fața apartamentului sau a casei dvs.

Categoria picturilor murale acoperă un spectru larg de autocolante de perete. Ele diferă în dimensiuni, modele și grosime. Pictura murală, cunoscută în mod obișnuit ca „picturi murale”, este alegerea perfectă dacă doriți să vă reîmprospătați camera. Datorită muralului de perete, puteți obține efecte foarte diverse și interesante, fără a fi nevoie să pictați pereții. Mura de perete poate fi modificată în orice moment al anului. Nu mai trebuie să aștepți ca vremea să se îmbunătățească, pentru ca „pereții să se usuce mai repede” - pentru a-ți amenaja camera, ai nevoie de ceva timp și lipici bun. Selecția largă a cuprins: picturi murale 3D, picturi murale spațiale, picturi murale pentru copii, picturi murale de cameră și picturi murale cu caracteristici specifice fiecărui oraș. Vă invităm să răsfoiți imagini de fundal foto cu orașe .

Imagini de fundal foto la dimensiune - lucrări curate și efectul WOW

Doriți să comandați un fundal foto la o dimensiune specifică? Nicio problemă. Tot ce trebuie să faceți este să specificați exact ce dimensiune vă interesează atunci când comandați. Vom avea grijă de restul. Simplu? Măsurarea este prima și cea mai importantă etapă. Prin urmare, vă încurajăm să citiți ghidul nostru: Cum să măsurați un perete pentru un mural? Vă întrebați cum să măsurați pentru tapet foto? Iată câteva trucuri utile:

 1. Măsurați întotdeauna punctul cel mai înalt. Pentru pereții drepți, acesta este un sfat banal, dar să presupunem că doriți să faceți perete de mansardă sau hol. Așadar, vă sfătuim să vizați cel mai înalt și mai larg punct. Adăugați acum 5 cm la fiecare rezultat.
 2. Ce se întâmplă cu colțurile? De asemenea, intenționați să adăugați 5 cm.

Picturi murale 3D și picturi murale spațiale

Toate produsele din categoria picturi murale 3D sunt efecte de perete uimitoare care creează o iluzie optică în apartamentul sau casa ta. Picturi murale 3D sunt create special pentru persoanele care caută soluții neobișnuite în camera lor. Colecția de picturi murale 3D prezentate este o combinație uimitoare de modele și culori care adaugă diversitate și o nouă dimensiune interiorului tău. Instalarea unor astfel de picturi murale este extrem de simplă, trebuie doar să măsurați bine suprafața pe care doriți să o tapetați.

Vă recomandăm ghidul nostru aici: Cum se măsoară un perete pentru un mural?

Dacă căutați o modalitate de a crea un design interior modern, atunci aceste picturi murale 3D vă vor atrage cu siguranță.

Consultați mai multe în categoria Imagini de fundal foto 3d .

picturi murale realizate la comandă la lunares.ro

Desene frumoase, culori și motive originale. Acestea sunt avantajele picturilor murale personalizate din magazinul lunares.ro Magazinul nostru are cele mai dorite motive din ultimii 10 ani.

picturile murale realizate la comandă în magazinul nostru sunt teme clasice, moderne și mansardate. Multe dintre ele au design-ul animal, peisaj, floral și abstract interesant. Imagini de fundal foto cu concepte nu atât de importante sunt de asemenea foarte populare. Ca de exemplu pietre, copaci, picturi picturale. Multe dintre exemplarele disponibile prezintă clădiri interesante și cunoscute. Murale pe perete la lunares.ro sunt cele mai bune materiale la cele mai bune prețuri de pe piață.

picturi murale pentru diferite interioare

Nu există nicio limită la utilizarea picturilor murale în interior. Toate modelele prezentate își vor îndeplini funcțiile în diferite încăperi. Universalitatea acestui tip de soluții nu cunoaște nici o limită. Puteți implementa tapetul în camera de zi, dormitorul din sufragerie sau camera de tineret.

Picturile noastre de perete se vor potrivi de asemenea tuturor clienților B2B. Le puteți folosi pentru a aranja interioarele de birouri, birouri, spații comerciale sau restaurante. Datorită tapetelor noastre foto, astfel de camere vor suferi o transformare completă! Încercați cu imagini de fundal 3d - adăugați profunzime și iluzie interioarelor. Dacă doriți să creșteți vizual suprafața apartamentului - tapetul 3d este un succes. Camerele mici, înguste sau cu formă neregulată vor beneficia de mărire optică, extensie și uniformitate a formelor. Modelele din magazinul nostru sunt certitudinea celor mai la modă exemplare din ultimele sezoane

picturi murale pentru copii

Căutați un mod interesant și original de a decora camera pentru copilul dvs.? Pictura murală pentru copii asigură că camera devine un spațiu confortabil și rece. În plus, capacitatea de a schimba rapid designul, oferă o posibilitate practic nelimitată de a arăta.

Vrei să știi cum să elimini tapetul vechi? Citiți intrarea noastră în ghid: Cum să eliminați tapetul vechi.

Creați o cameră pentru copilul dvs. care să trezească curiozitatea despre lume. Folosiți un mural care arată frumusețea lumii. Poate că sunteți Părintele unui bărbat care îl iubește pe Micul Prinț? Modelul pe care se află Micul Prinț împreună cu Fox - este alegerea perfectă!

Dacă fiul sau fiica ta este fan fotbal, investește într-un mural de fotbal. Tratează-ți copilul la distracție. Las-o să se bucure de întoarcerea în camera ei. Și nici o pedeapsă în care îți trimiți copilul în camera lui nu va mai fi neplăcută. Pentru mai multe imagini de fundal pentru copii consultați magazinul online lunares.ro

Murale - Material

Fotomural Latex Premium 81,25 RON /m²

Alegerea picturii murale din latex va fi adecvată la lipirea pe suprafețe precum gips-carton, tencuială tradițională sau din beton și straturi. Înainte de lipire, asigurați-vă o pregătire corespunzătoare a suprafeței. Peretele trebuie curățat și uscat. Următorul pas va fi să-l primești. Dacă nu urmați acești pași, riscați ca toate denivelările și bulionele să fie vizibile după aplicarea tapetului foto. În această stare, lăsăm peretele să se usuce timp de 2 ore. Următorul pas va fi lipirea tapetului cu lipici. Așteptați un moment și apoi lipiți muralul pe perete. Nu uitați să apăsați tapetul foto cu un role de vopsea când lipiți. Utilizarea unei cârpe sau mână pentru această sarcină poate provoca daune ireparabile produsului. Pentru a consolida efectul se poate utiliza un strat solid. Latexul întărește ușor materialul, astfel încât procesul de lipire a tapetului foto va fi mult mai simplu decât în ​​cazul tapetului realizat din hârtie de panou. Când lipiți tapet, nu uitați să folosiți cantitatea potrivită de lipici. Excesul său poate fi îndepărtat cu o cârpă umedă sau un burete.

Cele mai importante caracteristici dintr-o privire:

 • Imprimați în tehnologia HP Latex asigurând durabilitate de ani de zile.
 • Utilizare prevăzută: living, dormitor, hol, hotel, restaurant, sală de conferințe, clădiri publice.
 • Greutate: 220g / m2.
 • Max. lățimea unui bloc 135 cm.

Fotomural pe fleece (Super ECO) 96,77 RON /m²

Mura de perete nețesută diferă de suportul nețesut care creează stratul interior al produsului. Exteriorul este protejat de o folie specială. Lista lor de avantaje este foarte lungă. Începând cu o asamblare simplă, care nu necesită așa-numita „înmuiere”. Produsul nu se micșorează după instalare. Este convenabil de utilizat și de îngrijit pentru curățenie. Spălarea cu detergenți nu afectează deteriorarea calității sau culorii acestora. Hârtia de perete nețesută maschează o deteriorare ușoară și precisă pe perete. Zgârieturile mici nu reprezintă o problemă pentru ea. Acesta este un decor care merită investit o dată pentru a vă bucura de proprietățile sale minunate de ani de zile.

Cele mai importante caracteristici dintr-o privire:

 • ❤️Super ecologic, perfect pentru copilul tău.
 • Imprimați în tehnologia HP Latex asigurând durabilitate de ani de zile.
 • Scop: living, dormitor, bucătărie, hol, cameră pentru copii, hotel, restaurant, sală de conferințe, clădiri publice, școli, grădinițe, creșe.
 • Greutate: 270g / m2.
 • Max. lățime un bloc 105 cm.

Fotomural Vinil exclusiv 113,75 RON /m²

Peretele mural din vinil are un finisaj extrem de neted. Acestea sunt produse pe un suport special, care nu este țesut, care este mai gros decât muralul din latex. Produsul se caracterizează printr-o permeabilitate mai mare a aerului, datorită căruia peretele de vinil va fi utilizat în locuri cu umiditate ridicată, cum ar fi o baie sau o bucătărie. Mura de perete din vinil este rezistentă la temperaturi mai ridicate. O vom lipi ușor și curat. Acest lucru este posibil datorită stratului subțesut folosit în producția sa. Amprentele pe picturile murale de vinil nu au miros inodor și nu conțin substanțe nocive. Dacă vă răzgândiți și doriți să schimbați decorarea peretelui cu tapet de vinil, puteți face acest lucru în mod ușor. Puteți elimina produsul „într-o singură lovitură” de pe perete.

Cele mai importante caracteristici dintr-o privire:

 • Tapet foto Structura exclusivă a imaginii Pânză . Cea mai înaltă calitate pentru un client exigent.
 • Tapet foto adecvat pentru spălarea umedă.
 • Imprimați în tehnologia HP Latex asigurând durabilitate de ani de zile.
 • Scop: Pentru fiecare cameră, inclusiv bucătărie și baie .
 • Greutate: 390g / m2.
 • Max. latimea unui pod 126 cm.

Fotomural Vinil Wet 231,56 RON /m²

Puteți monta cu succes tapetul de vinil pe suprafețe precum plăci de ipsos, straturi de finisare, precum și tencuieli din beton și tradiționale. Pentru a scăpa de mirosul carcasei, tapetul nou produs trebuie lăsat liber timp de aproximativ două zile. În mod tradițional, înainte de lipire, peretele trebuie pregătit prin curățare, uscare și apoi amorsare. Dizolvăm lipiciul atașat la set conform instrucțiunilor incluse în set. Soluția trebuie amestecată până când se obține o consistență omogenă. În locul în care doriți să așezați tapetul de vinil, marcați verticala folosind o linie de cretă sau un nivel de spirit. Puteți lipi tapetul în mod uniform și ușor. Am pus adezivul pregătit doar pe perete. Următorul pas va fi aplicarea tapetului și presarea acestuia cu un role de vopsea. Ca și în alte cazuri, peretele mural nu este lipit cu mâna. O astfel de procedură poate duce la deteriorarea ireversibilă a materialului. Mura de perete din vinil costă mai mult decât alții, cu toate acestea, procesul ușor de lipire și posibilitatea dezasamblării rapide sunt avantaje mari. Merită să investești în aceste beneficii!

Cele mai importante caracteristici dintr-o privire:

 • Cea mai înaltă calitate pentru un client foarte solicitant.
 • Cu tapetul este inclus un adeziv special și un strat de finisare (faianță lichidă) pentru încăperile umede.
 • Tapet foto adecvat camerelor umede, precum baie și bucătărie.
 • Imprimați în tehnologia HP Latex asigurând durabilitate de ani de zile.
 • Utilizare prevăzută: Orice cameră, inclusiv baie și bucătărie.
 • Greutate: 390g / m2.
 • Max. lățimea unui bloc 135 cm.

Fotomural KnStick (autoadeziv) 130 RON /m²

Tapetul autoadeziv este perfect pentru decorarea suprafețelor netede. Acestea includ sticlă, fațade dulapuri, uși sau gresie. Acesta va decora suprafața și va proteja împotriva daunelor viitoare. Avantajul decisiv este capacitatea de a elimina și de a schimba poziția tapetului de mai multe ori. Suprafața sa este strălucitoare și netedă, ceea ce dă impresia unei saturații mai adânci a culorilor. În plus, muralul autoadeziv poate fi protejat cu un strat special, așa-numita „țiglă lichidă”. Produsul va deveni rezistent la umiditate și daune mecanice. Acest proces prelungește durata de viață a tapetului foto. Îngrijirea și spălarea ei zilnică vor deveni jocul copilului.

Cele mai importante caracteristici dintr-o privire:

 • Capacitatea de a elimina și de a schimba poziția tapetului de mai multe ori.
 • Potrivit pentru spălarea umedă.
 • Utilizare prevăzută: living, dormitor, hol, hotel, restaurant, sală de conferințe, clădiri publice.
 • Greutate: 250g / m2.
 • Max. latimea unui pod 122 cm.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Cum să îndepărtați tapetul? Scoaterea tapetului de pe perete

Moda pentru tapetele colorate se întoarce odată, odată trece. Odată cu acesta, vine timpul pentru lipirea materialului pe perete sau pentru îndepărtarea tapetului. Și deși prima etapă de lucru din exemplele date, adică lipirea tapetului este destul de plăcută, tapetul nu este complet eliminat. Cum să faci față eliminării tapetului de pe perete? Iată ghidul nostru. Veți merge cu ea în următoarele etape ale lucrării: pas cu pas.

Murale