Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Ghivece de Gradina

Ghivece de Gradina

Ghivece de grădină: un punct elegant pe „i”

Ghivece de grădină sunt un element important al arhitecturii grădinii. Ele îndeplinesc nu numai o funcție practică, ci mai presus de toate una estetică, amestecându-se cu flora și alte elemente ale echipamentului de grădină. Achiziționarea lor nu ar trebui să fie o coincidență, ci o alegere deliberată - așa că verificați gama largă de produse cu diferite dimensiuni și forme pentru a găsi una care să vă completeze perfect viziunea.

Ghivece de grădină potrivite pentru mobilier de grădină

Un castron din lut sau lemn care subliniază atmosfera idilică sau o cutie modernă, compozită, pentru iubitorii de minimalism de grădină? Produsele din oferta noastră captivează cu o varietate de forme, culori și texturi, astfel încât să le puteți asorta cu ușurință la designul mobilierului de grădină și la caracteristicile plantelor pe care urmează să le servească. Cu toate acestea, un aspect frumos nu este totul - la fel ca în cazul mobilierului de grădină, merită să alegeți un material rezistent la capriciile vremii. În funcție de preferințe, puteți alege lemnul impregnat corespunzător, ceramica rezistentă la îngheț sau beton sau materiale sintetice aproape indestructibile, de preferință reciclate.

Ghivece de grădină iluminate

Grădina iluminată fenomenal, terasa luminată subtil, un drum de acces accentuat cu lumină sau un pridvor pot fi realizate datorită vaselor de grădină iluminate în tehnologia LED. Sarcina lor nu este doar de a oferi un efect vizual spectaculos, ci și de a facilita mișcarea confortabilă după întuneric. Ghivecele iluminate disponibile pe piață sunt alimentate cu fir sau fără fir, iar lumina emisă de acestea este, de asemenea, complet sigură pentru plantele vii.

Un complement elegant pentru mobilierul de balcon

Fiecare balcon poate deveni un loc de vis pentru relaxare dacă alegem mobilierul potrivit și ghivece elegante care vor evidenția frumusețea plantelor tale preferate. Atunci când decorați un spațiu mic, puteți pune un accent puternic sub forma unei oale mari de terasă sau a unei compoziții formate din lăzi clasice de balcon, în picioare sau agățate pe balustradă.