Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Plafoane în aer liber

Plafoane în aer liber

Plafoanele externe sunt cel mai adesea folosite pentru iluminarea ușii de intrare în case, grădini, birouri și magazine. Acest tip de iluminat înlocuiește perfect lămpile suspendate, ocupând puțin spațiu, oferind o dispersie perfectă a luminii și evidențiind valorile din jurul casei peisajului.

Plafoane externe

Modernul iluminat de grădină, sub formă de plafoane externe, schimba zona zonei sau devine un element decorativ original în exterior. Astfel de corpuri de iluminat sunt rezistente la impactul negativ al mediului, se disting prin fiabilitatea și durabilitatea acestora. Tavanele cu LED-uri din exterior oferă o protecție excelentă împotriva vântului și a prafului. Ei nu se tem de schimbările de temperatură, sunt bine atașați de bază, ceea ce le permite să facă față unor rafale puternice de vânt. Fiecare dintre ele este marcată cu indici IP, adică gradul de protecție împotriva umezelii și a prafului.

Plafoanele au o fixare pe perete sau în tavan, astfel încât acestea să poată fi utilizate nu numai la ușa de intrare, ci și pe fațadele caselor. Produsul trebuie nu numai să fie responsabil pentru iluminarea spațiului, ci și să atragă atenția asupra formei, frumuseții și eleganței neobișnuite, datorită căreia are o funcție decorativă. Zonele de acasă sunt perfect iluminate datorită posibilității de montare verticală sau orizontală.

Locuri de parcare sigure și originale pentru grădină

Casele amenajate in orice stil pot fi aprinse de placi de tavan de gradina disponibile intr-un design interesant care se adapteaza la orice estetica. Designul original și respectarea criteriilor de securitate necesare fac din LED-urile luminoase de tavan exterioare cele mai căutate dispozitive pentru iluminarea zonelor de acasă în aer liber.

Un tavan de grădină, într-o nuanță gri din aluminiu și sticlă transparentă, este cea mai comună alegere a persoanelor care caută corpuri de iluminat cu o formă simplă, dar interesantă. Designul robust asigură utilizarea în toate condițiile de mediu, becurile LED care transformă energia electrică în lumină și nu la încălzire, oferind o sursă mai estetică de lumină și eficiență energetică.

Lampi de plafon cu LED-uri de perete si plafon

Prin achiziționarea de lămpi de plafon cu LED-uri din materiale moderne, se obține un produs fiabil, care este, de asemenea, foarte economic. Datorită lipsei de expunere la razele UV, produsul își va păstra aspectul original timp de mulți ani, fără a schimba culoarea și gradul de transparență. Iluminatul cu LED-uri este cea mai eficientă sursă de iluminare din punct de vedere energetic, este mult mai rezistentă la șocuri și la impactul becurilor tradiționale cu incandescență. În plus, nu are mercur sau alte substanțe nocive.

Plafondele sunt mici dispozitive care se amestecă perfect cu alte echipamente în aer liber. Soluțiile inovatoare utilizate pentru producerea plafoanelor oferă posibilitatea de a le folosi oriunde este nevoie de iluminat de perete sau plafon. Metalul, plasticul, sticla sunt materiale folosite de designerii unui astfel de iluminat de gradina.

Construcția simplă a plafonului tavan exterior LED permite obținerea unui întreg coerent cu întreaga zonă iluminată. Cuboidul în culoarea gri închis și alb oferă o sursă de lumină subtilă care va fi utilizată acasă, terasă, garaj etc.

Un design tipic al unui plafon de perete sau tavan în culoarea albă din policarbonat nu prezintă detalii inutile, creând astfel posibilitatea utilizatorilor să o instaleze în majoritatea stilurilor arhitecturale. Forma circulară a tavanului permite utilizarea dispozitivului în clădirile de utilități publice și în zonele de locuit.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Interioare rustice Rustic floor lamp

Iluminat rustic și stil rustic

Citiți despre tendința designului interior cel mai la modă în acest an sau vedeți ce v-am pregătit pentru dvs. în categoria lămpilor rustice.

Stil rustic - recent foarte la modă. Mulți arhitecți o introduc în proiectele lor. O mulțime de oameni care inspiră inspirații de pe Internet, vă rearanjează sau finisează interiorul într-un stil rustic. Caracteristicile acestui stil sunt complexe. În plus, influența multor tendințe ale designerilor a determinat modificarea și modificarea definiției stilului rustic de-a lungul anilor.

Ce a determinat ca această tendință arhitecturală aparent modestă să câștige inimile atâtor persoane și să câștige peste mulți susținători? Te întrebi ce este un stil rustic? Să începem de la început.

Plafoane în aer liber