Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lumini de iluminare Lumini de iluminare

Compania italiană produce dispozitive de iluminat din 1994 și astăzi este considerată una dintre cele mai de succes branduri de iluminat decorativ. Succesul Slamp se bazează pe trei factori: cooperarea cu designeri renumiți, unicitatea produsului și utilizarea materialelor proprietare. Beneficiile suplimentare apar din utilizarea materialelor inovatoare (Opalflex, Cristalflex, Steelflex și Lentiflex).

Materialul sintetic Opalflex, transparent ca sticlă și durabil ca materialul plastic, a fost dezvoltat și patentat în laboratorul companiei. Este un material non-toxic, rezistent la căldură, cu o suprafață reflectorizantă, din care provin cele mai multe colecții de sârmă . Cristalele Swarovski, alamă placată cu nichel, aluminiu anodizat, oțel inoxidabil și oglindă lustruită sunt de asemenea utilizate în producția de lămpi de sticlă.

Lămpi de suspendare Slamp

Lămpi de suspendare cu un model original care imită boabe de lemn. Lumina violetă este făcută dintr-un material neobișnuit numit Cristalflex, este un material transparent dezvoltat și fabricat de Bayer Vivak. Luminos și transparent ca sticlă, dar ușor și durabil, care poate fi un material foarte modern, ceea ce face ca lămpile originale pentru Slamp să fie vizuale subtile, ușor de asamblat și să ofere un aspect modern. Înălțimea lămpii este reglabilă până la 140 cm. Designerul este Luca Mazza.

Lămpi de suspendare cu lampă cu model de designer. Suportul de cupru este fabricat dintr-un material termoplastic neobișnuit, obținut în procesul de metalizare prin policarbonat. Ca urmare a acestui proces, apare un material inovator cu o suprafață de oglindă complet reflexivă. În același timp, materialul păstrează flexibilitatea, care este cea mai importantă caracteristică a tuturor materialelor utilizate de companie. Un efect suplimentar, dar foarte sofisticat, îl reprezintă pandanții de cristal care cad din brațele lămpii. Înălțimea lămpii este reglabilă până la 140 cm. Designerul este: Nigel Coates. Forma dispozitivului este extrem de impresionantă și poate fi o decorare a fiecărei camere de zi și a mesei.

Lămpi de plafon pentru lampă

Lampa de tavan cu lampă cu design inovator corespunde unui stil modern. Lampa de plafon alb cu elemente portocalii este realizată dintr-un material neobișnuit numit Opalflex, care este o combinație de tehnopolimer și cristale de sticlă. Acest material asigură transparența geamului, asigurând în același timp durabilitate și versatilitate. Lampa are o strălucire de sticlă și două surse de lumină. Poate fi folosit și ca lampă de perete. Designerul este Adriano Rachele.

Lămpa stâlpului de lumină

Lampa de podea cu lampă cu un model african interesant. Corpul de iluminat este fabricat din materiale neobișnuite numite Cristalflex și Opalflex. Opalflex este un material exclusiv brevetat obținut prin amestecarea technopolimerilor și a fibrelor de sticlă. Acest material asigură transparența sticlei și, în plus, asigură rezistența dispozitivului, astfel încât utilizatorul să poată beneficia mult timp de iluminarea eficientă și de elementul decorativ. Cristalflex este un tehnopolimer, un material transparent dezvoltat și fabricat de Bayer Vivak. Lampa multicoloură de tip Slamp are o structură alungită cu motive de plante, capete de nativi din triburile africane și alte modele interesante. Designerul este Studio Job.

Sconturile Slamp

Lampa de perete Slab cu design original. Cadrul transparent cu o formă modernă este realizat dintr-un material termoplastic extraordinar, produs printr-o tehnologie specială, care face suprafața sa cu mai multe fațete. Un mod modern de aplicare a două straturi de material cu un unghi fix de înclinare de 0,15 grade, determină ca materialul, ca și apa, să își schimbe forma și culoarea din diferite puncte de observare. Baza materialului transmite lumină, dar în același timp îl refractă, mărește luminozitatea sursei de lumină, în același timp împiedicând strălucirea și creând nuanțe de culoare opalescentă. Designerul de lampă este Manuel Wijffels.

Lumini de iluminare Lumini de iluminare