Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Canapele de Gradina

Canapele de Gradina

Canapele de grădină: frumoase, practice, confortabile

O grădină nu este doar amenajări vegetale atrăgătoare, ci mai ales un loc de relaxare cu rudele și prietenii. Punctul central de întâlnire din grădină este un colț amenajat pentru un living de vară, în care cel mai important rol îl joacă un scaun confortabil și practic sub forma unei canapele de grădină - unul în culorile și stilul preferat. Suplimentat cu o masă și fotolii, va crea un set de petrecere a timpului liber perfect și o zonă de luat masa în aer liber de primăvară-vară.

Mobilier de grădină personalizat

Atunci când alegeți canapeaua perfectă pentru grădina dvs., cel mai important lucru este utilizarea optimă a spațiului. Dacă acest lucru nu ne limitează, putem lua în considerare cumpărarea unei canapele de colț care să asigure o odihnă confortabilă chiar și pentru câțiva oaspeți care stau pe ea. O soluție interesantă sunt, de asemenea, canapelele modulare de exterior, al căror aspect și dimensiune pot fi modificate în funcție de nevoi, adaptându-se chiar și la un spațiu mic al unei terase sau balcon.

Mobilier pentru terasă pe tot parcursul anului

Canapelele pentru terasă disponibile în oferta noastră nu necesită protecție specială în sezonul de joasă, deoarece sunt fabricate din materiale rezistente la murdărie, soare sau umezeală. Canapele de grădină din lemn natural sau ratan pot fi păstrate în stare excelentă doar cu puțină îngrijire și la un cost redus. Cei din plastic, cum ar fi polirattanul, lemnul ecologic sau metalul, nu necesită niciun tratament pentru a proteja împotriva vremii de toamnă / iarnă.

O mobilă practică pentru balcon

Canapelele au, de asemenea, perne rezistente la estompare și huse detașabile, care sunt ușor de spălat sau reîmprospătat din când în când. Dacă îți pasă de ușurința formei, poți alege o canapea pe picioare care să ușureze curățenia, tot sub mobilier. Ai nevoie de spațiu suplimentar pentru obiecte mici? Verificați modelele cu compartimentul de depozitare inteligent ascuns în perna scaunului. Și dacă vă limitează spațiul redus al balconului, alegeți o canapea simplă fără cotiere și alegeți scaune suplimentare sub formă de scaune sau fotolii de grădină.

Canapele de Gradina