Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lumini Kartell Lumini Kartell

Poți să inventezi o lampă din nou?

>

Raspunsul este da! Și ca dovadă puteți prezenta aici lampa Kartell, o companie care colaborează cu cei mai prestigioși designeri din întreaga lume, oferind, printre altele, scaune și alte accesorii de casă. Recunoscută ușor datorită stilului său unic, marca Kartell are sucursale în 130 de țări din întreaga lume. Fiecare element are propriul său suflet unic, distingându-l de sute de proiecte generice de plante competitive. Deci, să ne uităm la câteva sugestii.

Lămpi Kartell

Unicitatea este un atribut inseparabil al lămpilor Kartell. De exemplu, KABUKI, o lampă cu o structură extraordinară de țesut asemănătoare cu țesătura, cu o suprafață perforată prin care lumina difuzează. KABUKI, care este de aproximativ 164 de centimetri înălțime, în funcție de lumina incidentă, seamănă cu Turnul Eiffel sau un zgârie-nori de sticlă. Și asta nu e tot - câte asocieri cu lumea Orientului îndepărtat, budism, Thailanda, India! Desigur, toată lumea va vedea în KABUKI propria imagine a frumuseții.

CINDY - acest nume va fi întotdeauna asociat cu un supermodel. Designerii Lampeller, cu toate acestea, spun: feriți-vă ! Ei sunt gata să demoleze ordinul existent. Pentru a face cuvântul Cindy de acum înainte să fie asociat cu ... metal. Extrem de frumos și nobil aspect, merită adăugat. Disponibil în șase culori, lampa decorativă pare să emană liniștea rezervată numai stelelor. Cei de pe cer, bineînțeles. Combinația frumuseții clasice cu un design extrem de modern și, în același timp, fără timp, pare a fi o rețetă pentru succes. CINDY. Un tribut adus stelelor. Hollywoodul și cerul.

A fost timp pentru stele, deci este timpul pentru planete. Lampa PLANET, proiectată de Tokujin Yoshioka, reprezintă ceea ce este unic în planete. Combinația dintre forma perfectă a mingii, în acest caz plasată la aproximativ 125 de centimetri deasupra solului, și dinamica care are loc pe suprafața fiecărei planete. Această dinamică este viața, vigoarea și unicitatea sunt vizibile pe structura din care este format PLANET. Glittering ca un diamant, se referă la cărbune, care completează numai diversitatea în spiritul acestei mici lucrări de artă.

Timp pentru unicitate. Timpul pentru lămpile Kartell.

Lămpile Kartel sunt o manifestare a dorinței care domină printre oamenii din lumea de astăzi. Dorința de a vedea ceva special, un obiect care va atrage atenția nu cu prețul, ci cu calitatea. Unicitatea. Asta sunt lămpile Kartell. Căutarea individualității, prin unicitatea.

Kartell - Recenzii despre produse


Lampa de masă Glamour Kartell BOURGIE Transparent
04 Aprilie 2018
Lampa este frumoasă.

Lumini Kartell Lumini Kartell