Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Fototapet 3d

Fototapet 3d

Picturi murale 3D pentru perete - pașii către un interior extraordinar

Picturile murale 3D pentru perete pot adopta o varietate de forme, de la fotografie în aer liber de format mare până la modele geometrice complicate, pe care nu poți să le recreezi în realitate. Indiferent de model, rolul acestor imagini 3D este acela de a decora interiorul, dar și de a surprinde, de a crea iluzia de a fi într-un spațiu tridimensional. Acest efect 3D are o valoare suplimentară - interiorul decorat cu tapet 3D este mărit vizual. Datorită acestui lucru, chiar și un mic living poate da impresia că este spațios.

Lipirea tapetului foto 3D pe peretele din spatele canapelei este o procedură obișnuită - puteți avea impresia că scaunul stă, de exemplu, pe o pajiște care se termină la orizont. Prin alegerea graficii potrivite, vom decora pereții camerei de zi, ai bucătăriei și ai dormitorului.

Imagini de fundal 3D pentru dormitor și sufragerie

Camera de zi și dormitorul sunt camerele care cel mai des găzduiesc imagini de fundal 3D pe pereții lor. În camera de zi, sarcina tapetului este de obicei de a mări interiorul în mod optic, în dormitor ne concentrăm pe crearea unui climat propice relaxării și calmului.

Picturile 3D de perete sunt de obicei montate pe un anumit perete din încăpere. Cel mai adesea este peretele căruia vrem să-i acordăm atenție sau cel care are cea mai bună dimensiune, adică cel mai liber spațiu. Cu toate acestea, uneori imaginea 3D este concepută pentru a abate atenția de la alte locuri mai puțin atractive pe care le are interiorul. Prin urmare, alegerea unui loc pentru tapetul 3D pentru sufragerie și dormitor nu ar trebui să fie o coincidență. Merită să ne gândim cu atenție la ce efect dorim să obținem acest decor.

Picturi murale spațiale - modele populare de interior pentru dormitor, living, bucătărie sau altă cameră

Picturile murale tridimensionale se pot găsi într-o gamă foarte largă de modele și culori.

De ani buni, picturile murale cu peisaje au fost la mare căutare, în special cele spațiale, adică marea și munții, dar și panoramele marilor orașe. Astfel de imagini de fundal 3D sunt considerate ca ferestre suplimentare, mai ales atunci când tapetul foto 3D este pe un ton deschis.

Peisajele de perete 3D sunt cel mai adesea alese pentru camera de zi, în timp ce cele moderne, reprezentând arhitectura, se găsesc mai des în clădirile publice, birouri, unde joacă rolul decorației principale.

Modelele de picturi pentru pereți cu scări sunt de asemenea la modă și datorită stilului lor adaugă un efect de spațiu mai generos. Aici vorbim în primul rând despre modele de tapet foto 3D care reprezintă interiorul diferitelor clădiri, de la camerele contemporane până la camerele medievale. Utilizarea cu pricepere a unor astfel de picturi murale vă permite să măriți spațiul vizual. Imaginile de fundal foto spațiale arată interesant, un bun exemplu ar fi scările care duc în sus.

Temele florale și de faună apar adesea pe imagini de fundal 3D. Aceasta, la rândul său, este o modalitate de a decora interiorul și de a-i conferi un caracter specific, fără efectul extinderii vizuale. Astfel de picturi murale sunt foarte des utilizate în interioarele decorate în stilul junglei urbane. Aici, sunt disponibile atât plante și animale reproduse inițial, cât și variația lor liberă văzută prin ochii unui grafician. Această soluție va decora cu succes un interior modern. Puteți utiliza produsele noastre într-un dormitor modern sau ca decor pentru camera de zi. Posibilitățile de aranjare a unor picturi murale 3D sunt infinit de multe.

Imagini de fundal spațiale care prezintă spațiul pot fi utilizate ca aranjament pentru acasă. De regulă, sunt întunecate, așa că funcționează cel mai bine în camerele de zi mari și luminoase, unde decorează un perete sau în dormitor - o cameră care este mai întunecată. Imprimarea imaginilor de fundal foto 3D de cea mai înaltă calitate va reflecta perfect chiar și cele mai mici detalii. Imaginile de fundal 3D vor face ca fiecare cameră să-și capete caracterul original.

Un efect diferit va fi obținut prin alegerea unor picturi murale 3D cu un model geometric. Este un fel de invitație magică către lumea iluziei.

Imagini de fundal 3D și interiorul aproape perfect - cum să ascundeți deficiențele peretelui

Tapetul 3D este un mod interesant de a masca curbura de pe perete. Interiorul caselor vechi poate ascunde astfel de defecțiuni. Acolo unde este imposibil să „îndrepți” peretele, te poți folosi de avantajele imaginilor de fundal foto 3D. În acest scop, sunt recomandate modele destul de mici, de exemplu flori, fructe, animale mici sau modele geometrice. Datorită acestei operațiuni simple, puteți muta atenția de la denivelări și și să o direcționați către alte locuri. Pentru a masca imperfecțiunile minore ale peretelui, vă recomandăm tapetul foto 3D tipărit pe țesătură nețesută.

De asemenea, lipirea unei picturi a unei imagini de perete vechi pe peretele neuniform va oferi credibilitate grafică și, astfel, efectul va fi considerat intenționat.

Imagini de fundal 3D „în mișcare” - o modalitate originală de a decora ușa

Picturile 3D de perete sunt de obicei asociate cu decorațiuni de format mare și, ca atare, expuse în principal pe pereți, mai rar pe tavan. Între timp, pictura 3D poate decora cu succes și o ușă. Condiția este ca aceasta să fie realizată integral din lemn masiv sau tablă. Nu trebuie să existe elemente vitrate. Picturile de perete pentru uși sunt similare ca stil cu cele 3D. Acestea sunt cel mai adesea decorative, dar aici puteți folosi și o iluzie optică, transformând ușile „obișnuite”, de exemplu, într-o tranziție între clădiri sau un drum spre plajă.

Fototapet 3d - Material

Fotomural Latex Premium 81,25 RON /m²

Alegerea picturii murale din latex va fi adecvată la lipirea pe suprafețe precum gips-carton, tencuială tradițională sau din beton și straturi. Înainte de lipire, asigurați-vă o pregătire corespunzătoare a suprafeței. Peretele trebuie curățat și uscat. Următorul pas va fi să-l primești. Dacă nu urmați acești pași, riscați ca toate denivelările și bulionele să fie vizibile după aplicarea tapetului foto. În această stare, lăsăm peretele să se usuce timp de 2 ore. Următorul pas va fi lipirea tapetului cu lipici. Așteptați un moment și apoi lipiți muralul pe perete. Nu uitați să apăsați tapetul foto cu un role de vopsea când lipiți. Utilizarea unei cârpe sau mână pentru această sarcină poate provoca daune ireparabile produsului. Pentru a consolida efectul se poate utiliza un strat solid. Latexul întărește ușor materialul, astfel încât procesul de lipire a tapetului foto va fi mult mai simplu decât în ​​cazul tapetului realizat din hârtie de panou. Când lipiți tapet, nu uitați să folosiți cantitatea potrivită de lipici. Excesul său poate fi îndepărtat cu o cârpă umedă sau un burete.

Cele mai importante caracteristici dintr-o privire:

 • Imprimați în tehnologia HP Latex asigurând durabilitate de ani de zile.
 • Utilizare prevăzută: living, dormitor, hol, hotel, restaurant, sală de conferințe, clădiri publice.
 • Greutate: 220g / m2.
 • Max. lățimea unui bloc 135 cm.

Fotomural pe fleece (Super ECO) 96,77 RON /m²

Mura de perete nețesută diferă de suportul nețesut care creează stratul interior al produsului. Exteriorul este protejat de o folie specială. Lista lor de avantaje este foarte lungă. Începând cu o asamblare simplă, care nu necesită așa-numita „înmuiere”. Produsul nu se micșorează după instalare. Este convenabil de utilizat și de îngrijit pentru curățenie. Spălarea cu detergenți nu afectează deteriorarea calității sau culorii acestora. Hârtia de perete nețesută maschează o deteriorare ușoară și precisă pe perete. Zgârieturile mici nu reprezintă o problemă pentru ea. Acesta este un decor care merită investit o dată pentru a vă bucura de proprietățile sale minunate de ani de zile.

Cele mai importante caracteristici dintr-o privire:

 • ❤️Super ecologic, perfect pentru copilul tău.
 • Imprimați în tehnologia HP Latex asigurând durabilitate de ani de zile.
 • Scop: living, dormitor, bucătărie, hol, cameră pentru copii, hotel, restaurant, sală de conferințe, clădiri publice, școli, grădinițe, creșe.
 • Greutate: 270g / m2.
 • Max. lățime un bloc 105 cm.

Fotomural Vinil exclusiv 113,75 RON /m²

Peretele mural din vinil are un finisaj extrem de neted. Acestea sunt produse pe un suport special, care nu este țesut, care este mai gros decât muralul din latex. Produsul se caracterizează printr-o permeabilitate mai mare a aerului, datorită căruia peretele de vinil va fi utilizat în locuri cu umiditate ridicată, cum ar fi o baie sau o bucătărie. Mura de perete din vinil este rezistentă la temperaturi mai ridicate. O vom lipi ușor și curat. Acest lucru este posibil datorită stratului subțesut folosit în producția sa. Amprentele pe picturile murale de vinil nu au miros inodor și nu conțin substanțe nocive. Dacă vă răzgândiți și doriți să schimbați decorarea peretelui cu tapet de vinil, puteți face acest lucru în mod ușor. Puteți elimina produsul „într-o singură lovitură” de pe perete.

Cele mai importante caracteristici dintr-o privire:

 • Tapet foto Structura exclusivă a imaginii Pânză . Cea mai înaltă calitate pentru un client exigent.
 • Tapet foto adecvat pentru spălarea umedă.
 • Imprimați în tehnologia HP Latex asigurând durabilitate de ani de zile.
 • Scop: Pentru fiecare cameră, inclusiv bucătărie și baie .
 • Greutate: 390g / m2.
 • Max. latimea unui pod 126 cm.

Fotomural Vinil Wet 231,56 RON /m²

Puteți monta cu succes tapetul de vinil pe suprafețe precum plăci de ipsos, straturi de finisare, precum și tencuieli din beton și tradiționale. Pentru a scăpa de mirosul carcasei, tapetul nou produs trebuie lăsat liber timp de aproximativ două zile. În mod tradițional, înainte de lipire, peretele trebuie pregătit prin curățare, uscare și apoi amorsare. Dizolvăm lipiciul atașat la set conform instrucțiunilor incluse în set. Soluția trebuie amestecată până când se obține o consistență omogenă. În locul în care doriți să așezați tapetul de vinil, marcați verticala folosind o linie de cretă sau un nivel de spirit. Puteți lipi tapetul în mod uniform și ușor. Am pus adezivul pregătit doar pe perete. Următorul pas va fi aplicarea tapetului și presarea acestuia cu un role de vopsea. Ca și în alte cazuri, peretele mural nu este lipit cu mâna. O astfel de procedură poate duce la deteriorarea ireversibilă a materialului. Mura de perete din vinil costă mai mult decât alții, cu toate acestea, procesul ușor de lipire și posibilitatea dezasamblării rapide sunt avantaje mari. Merită să investești în aceste beneficii!

Cele mai importante caracteristici dintr-o privire:

 • Cea mai înaltă calitate pentru un client foarte solicitant.
 • Cu tapetul este inclus un adeziv special și un strat de finisare (faianță lichidă) pentru încăperile umede.
 • Tapet foto adecvat camerelor umede, precum baie și bucătărie.
 • Imprimați în tehnologia HP Latex asigurând durabilitate de ani de zile.
 • Utilizare prevăzută: Orice cameră, inclusiv baie și bucătărie.
 • Greutate: 390g / m2.
 • Max. lățimea unui bloc 135 cm.

Fotomural KnStick (autoadeziv) 130 RON /m²

Tapetul autoadeziv este perfect pentru decorarea suprafețelor netede. Acestea includ sticlă, fațade dulapuri, uși sau gresie. Acesta va decora suprafața și va proteja împotriva daunelor viitoare. Avantajul decisiv este capacitatea de a elimina și de a schimba poziția tapetului de mai multe ori. Suprafața sa este strălucitoare și netedă, ceea ce dă impresia unei saturații mai adânci a culorilor. În plus, muralul autoadeziv poate fi protejat cu un strat special, așa-numita „țiglă lichidă”. Produsul va deveni rezistent la umiditate și daune mecanice. Acest proces prelungește durata de viață a tapetului foto. Îngrijirea și spălarea ei zilnică vor deveni jocul copilului.

Cele mai importante caracteristici dintr-o privire:

 • Capacitatea de a elimina și de a schimba poziția tapetului de mai multe ori.
 • Potrivit pentru spălarea umedă.
 • Utilizare prevăzută: living, dormitor, hol, hotel, restaurant, sală de conferințe, clădiri publice.
 • Greutate: 250g / m2.
 • Max. latimea unui pod 122 cm.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Cum să îndepărtați tapetul? Scoaterea tapetului de pe perete

Moda pentru tapetele colorate se întoarce odată, odată trece. Odată cu acesta, vine timpul pentru lipirea materialului pe perete sau pentru îndepărtarea tapetului. Și deși prima etapă de lucru din exemplele date, adică lipirea tapetului este destul de plăcută, tapetul nu este complet eliminat. Cum să faci față eliminării tapetului de pe perete? Iată ghidul nostru. Veți merge cu ea în următoarele etape ale lucrării: pas cu pas.

Fototapet 3d