Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi scandinave

Lămpi scandinave

Iluminatul de înaltă calitate este un element important al stilului scandinav. Interiorul simplu și discret nu are loc pentru lămpi de lux. Recent, stilul scandinav este deosebit de popular cu oamenii din întreaga Europă.

Natura țărilor scandinave dictează propriile cerințe pentru proiectarea camerelor. Pentru a compensa absența anuală a soarelui pentru a atenua condițiile climatice, apartamentele sunt la fel de confortabile, luminoase și calde. Sursele de lumină artificială joacă un rol important în direcția designului.

Cum arata iluminatul scandinav?

Lămpile scandinave din interior sunt folosite foarte activ, este necesar să se combine mai multe tipuri de lămpi, încercând să creeze o lumină naturală calmă și discretă. Numărul de corpuri de iluminat depinde de suprafața camerei și de zonele individuale. Designul scandinav nu tolerează detalii inutile, iar culorile bogate sunt utilizate numai în decor.

Alegerea iluminatului scandinav

Anterior, candelabrul din cameră era văzută doar ca o sursă de lumină în orele mai întunecate ale zilei. Astăzi, tehnologia de iluminare este mult mai largă, asigură o iluminare bună, servește ca decorare, ajută la împărțirea spațiului în zone funcționale, creează o atmosferă armonioasă. În plus , lămpile scandinave reprezintă un element semnificativ al designului. Lămpile subliniază și completează stilul ales. Lumina în stil scandinav este creată folosind lămpi cu o singură culoare, sunt permise diferite forme și texturi, dar nu și nuanțe.

Care lămpi scandinave vor fi cele mai potrivite?

  • Paleta de culori. Albul este culoarea principală a stilului scandinav. Se întâmplă în decorarea pereților, mobilierului și iluminatului. Lampa cu pandantiv alb, cu o discretă mască și o sursă de lumină din metal, dobândește un design excepțional, se potrivește perfect interiorului livingului, dormitorului, sala de mese, precum și bucătăriei și halei. Dacă cineva vrea să joace în contrast, poate alege o lampă cu o nuanță aurie sau neagră. Modele colorate în această direcție de design sunt o raritate.
  • Corpurile de iluminat scandinave preferă forme geometrice. Atunci când cumpărați o lampă, ar trebui să fie preferate modele cu un difuzor subtil. Designerii adesea recurg la experimente prin introducerea unor felinare originale într-un cadru metalic, așa-numitele lămpi Edison. Un exemplu este modelul unei lămpi suspendate din crom și alb, din sticlă și metal, care prezintă un bec brut fără un abajur. O astfel de lampă scandinavă neobișnuită va oferi un iluminat plăcut pentru dormitor, sala de mese, bucătărie și cameră pentru adolescenți.
  • Atunci când creați iluminatul scandinav , este necesar să folosiți lămpi din materiale naturale: metal, ceramică și sticlă. Plafonierele pentru multe surse de lumină arată bine în acest interior. Iluminarea excelenta sub forma unei lampi pentru 7 cadre este o ambarcațiune de design și de performanță. Apărătorii de zăpadă albi din ceramică suspendați pe bază de crom sunt pur și simplu mobila ideală pentru camera de zi și sufrageria.

Bucătărie de iluminat cu lămpi scandinave

De iluminat în bucătărie în stil scandinav ar trebui să fie mai multe straturi constând din iluminat plafon, iluminat de lucru și de luat masa. Există unele subtilități în organizarea spațiului. Stilul scandinav este dominat de alb, deoarece bucătăria este destul de ușoară. Pentru a facilita gătirea și întâlnirile de familie, este important să asigurați lumini puternice de plafon. În cazul camerelor spațioase, designerii recomandă alegerea unei lămpi mari sau a unui candelabru, care va fi punctul culminant al interiorului. În cameră merită să suplimentezi iluminatul cu sconturile, de exemplu în formă de sferă albă și cromată din metal și sticlă.

Când planificați iluminatul într-un interior scandinav, nu puteți uita să evidențiați sala de mese. O lampă mică, suspendată, din sticlă, metal și lemn, în culoarea unei faguri cu o nuanță albă, care protejează becul care constituie "acoperișul", va fi o alegere excelentă pentru sala de mese și pentru bucătărie, pe o masă mică. Apartamentul mare va fi completat de un candelabru uriaș, un grup de lămpi cu același design.

Lumini scandinave - Recenzii despre produse


CONNECT Extensie cablu 1m alb
17 August 2019
Contact excelent cu magazinul

PĂRĂ Fâșie 1m
16 August 2019
Produs descris

ARES ochelari 3-Set argint
15 August 2019
O idee specifică pentru un frumos iluminat de apartament. recomand cumpărăturile în acest magazin

PELHAM Aplica neagra
13 August 2019
Vă recomand

TULIP Lampă de perete Alb
11 August 2019
Ca o opțiune bună pentru mine, voi folosi serviciile magazinului lunares de mai multe ori, olekrzejrzejczyk

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminatul scandinav Lampă de podea Konan alb / roșu-alb / alb E27 60W

Pentru a obține un aspect complet diferit, vom folosi trendul interior scandinav. În ceea ce privește iluminarea, aceasta înseamnă corpuri de iluminat cu un design minimalist, culori moi și confecționate din lemn și metal. Dacă alegeți acest stil de iluminat și îl aplicați în mediul nostru roz cu o canapea gri deschis, veți vedea imediat atmosfera diferită pe care o creează.

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Lămpi scandinave