Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Surse de lumină

Surse de lumină

Iluminarea cu LED - avantajele utilizării tehnologiei LED

 Iluminatul cu LED, a cărui amenajare a fost proiectat corespunzător în cooperare cu arhitectul de iluminat și apoi instalat într-o cameră dată, ne permite să obținem 80% din energia luminii - restul de 20% este emis sub formă de căldură. Instalațiile LED din casa noastră sunt în primul rând avantajele economiilor. 80% din becurile cu incandescență sunt transformate în căldură și doar 20% în energie. Datorită acestor diferențe paradoxale, tot mai mulți oameni aleg iluminatul cu LED-uri în cea mai mare parte.

Principalele avantaje ale utilizării tehnologiei cu lumină LED

  • Economie - Cui dintre noi nu îi pasă de facturile mai mici de energie și de aprovizionarea acesteia? Tehnologiile de iluminare bazate pe diode LED ne vor permite să economisim până la 80% din costurile pe care le suportăm pentru energie comparativ cu iluminatul tradițional.
  • Ecologie - Emisiile de CO2 scad proporțional cu reducerea cererii de energie electrică.
  • Ergonomie - Este greu de crezut, dar durata de viață a LED-urilor este de până la 100.000 de ore de lucru, sau chiar câteva zeci de ore!

 

 

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Proiectați-vă iluminarea cu Lunares Proiectați iluminatul cu Lunares

Pentru a satisface așteptările clienților noștri, oferim un serviciu constând în selectarea de corpuri de iluminat în conformitate cu așteptările clientului. Contactați-ne, descrieți-vă nevoile cât mai larg posibil și vom selecta iluminatul și vom pregăti o ofertă cu o reducere specială.

(Un) selecție ușoară de becuri - ce să ia în considerare la cumpărarea surselor de lumină? Segula

Ne-am obișnuit cu becurile clasice de ani buni. Cu toate acestea, alte surse de lumină care au multe beneficii și un avantaj decisiv față de becurile cu incandescență clasică au fost de asemenea disponibile pe o perioadă îndelungată. Sunt mai eficiente și folosesc mai puțină energie. La ce ar trebui să fim atenți atunci când alegem becurile? Ce parametri sunt importanți?

Surse de lumină