Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

faruri

faruri

Spoturi și sconturi externe sunt surse de lumină care sunt cel mai bine utilizate dacă vrem să iluminem drumurile de acces sau să intrăm în casă. Ele pot avea și o funcție ornamentală, de exemplu prin iluminarea zidurilor sau a punctelor centrale ale grădinii noastre. Fixarea câtorva la o singură înălțime este grozavă.

În afara farurilor, crește siguranța în condiții de noapte și, datorită utilizării senzorilor de mișcare și becurilor LED , nu consumă cantități mari de energie. Este o idee bună să montați reflectorul astfel încât să lumineze încuietoarea și mânerul ușii, ceea ce ne va ușura să ne întoarcem acasă noaptea. Când vine vorba de decorarea grădinii, spoturile pot fi folosite cu elemente decorative înalte, cum ar fi fântâni sau arbuști atent tăiați.

Din ce în ce mai mult, proiectorii industriali mici sunt instalați în fața intrărilor la foișor sau la soare, bineînțeles echipate cu senzori de mișcare. Reflectoarele, datorită detecției mișcării, pot fi o completare bună a sistemului anti-efracție și pot contribui la descurajarea potențialilor hoți.

Faruri și iluminat industrial

Iluminatul industrial necesită de la noi în primul rând economii de energie și furnizarea unei surse de lumină pentru spațiile mari de depozite sau centre logistice. Dacă suntem în stadiul de proiectare, merită să luăm în considerare plasarea proiectorilor la porțile de intrare și în locurile în care trece un număr mare de persoane. Este deosebit de important să iluminăm drumul din exterior spre locurile de muncă specifice, precum și pentru sălile de producție dacă folosim un sistem de lucru cu schimbare la uzină. Farurile bine distanțate ne pot salva multe accidente inutile.

În alegerea iluminatului, putem sugera mai mulți parametri. Primul dintre acestea este vitalitatea sau numărul estimat de ore prin care becul va oferi lumină. Cele mai bune sunt becurile LED de înaltă calitate, unde putem conta pe aproximativ 50.000 de ore. Apoi avem LED-uri medii cu 30.000 de ore. În cele din urmă, lămpile cu halogenuri metalice, foarte populare la locul de muncă, durează până la 24.000 de ore. Ar trebui să se țină seama de faptul că necesitatea înlocuirii iluminatului poate implica chiar oprirea producției, deci este mai bine să investești în proiectoare cu LED-uri cu o durată mai lungă de viață.

Următorul parametru este timpul de pornire. Oferim compatibilitatea cu tehnologia senzorului de mișcare. Din nou, în primul rând avem becuri LED care încep imediat. Lămpile ceramice sau cu halogenuri metalice necesită între zece secunde și jumătate de minut. Putem observa imediat că o astfel de perioadă lungă de pornire împiedică utilizarea senzorilor de mișcare.

Faruri și iluminat de birou

Iluminatul de birou ar trebui completat cât mai mult posibil cu ferestre mari care oferă lumină naturală la locul de muncă. Iluminatul artificial ar trebui să aibă culoarea luminii cât mai aproape posibil de cea naturală. Indicele de redare a culorilor (Ra) ar trebui luat în considerare aici. În mod ideal, acest indicator va depăși 90. Atunci când proiectați iluminatul pentru birou, în primul rând trebuie să vă ocupați de iluminatul de tavan. Becurile de birou LED eficiente energetic, ramele raster sau panourile ne oferă o gamă largă de opțiuni. Apoi putem alege lămpile de susținere, cu posibilitatea de reglare a unghiului de incidență al razelor de lumină.

faruri