Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Iluminat living

Iluminat living

Lămpi pentru camera de zi

Alegerea lămpii potrivite pentru camera de zi nu este ușoară. Atât în magazinele staționare, cât și în cele online, puteți vedea o selecție uriașă de stiluri, materiale, culori și idei, ceea ce face ca decizia să fie și mai dificilă.

O cameră de zi într-un apartament sau casă este un loc care poate fi dificil de amenajat. Este o sală importantă din punct de vedere al întâlnirilor de familie, dar și în viața de zi cu zi a membrilor gospodăriei. Camera de zi este inima, deci ar trebui să fie caldă și confortabilă și, de asemenea, ar trebui să îi întâmpine pe toți cu o atmosferă și împrejurimi frumoase. Obținerea unui astfel de caracter al camerei va asigura selecția adecvată a lămpilor pentru camera de zi. Deseori se dovedește că cel mai important lucru din sufragerie este iluminatul. Se întâmplă ca elementele aparent incompatibile ale decorului să fie combinate îngrijit și coerent cu o lampă selectată corespunzător și dintr-o dată camera de zi capătă un aspect complet nou.

Candelabre pentru sufragerie - cum să alegi

Esența alegerii corecte este să vă gândiți cu atenție la așteptări, adică cum ar trebui să fie lampa. Candelabrele pentru camera de zi sunt cel mai adesea căutate, deoarece acest tip de iluminare este punctul focal al unei zone date din camera de zi sau din întreaga cameră de zi și conferă un ritm elegant interiorului.

Chiar dacă alegerea candelabrelor pentru sufragerie este imensă, până la urmă este dificil să iei o decizie. În prezent, puteți alege dintre stiluri specifice care vor fi accentuate de candelabre pentru sufragerie, precum scandinav sau mansardă, captivând, de asemenea, stilul New York sau modern și, bineînțeles, multe altele. Atunci când alegeți un candelabru pentru camera de zi, așteptările sunt fie doar cristalizante, fie sunt deja clare. Dacă sufrageria este gata și așteaptă să fie finalizată alegând iluminarea potrivită, este cu siguranță o opțiune mai ușoară, deoarece vă puteți baza întotdeauna pe ceea ce este posibil să vedeți în magazinele staționare sau online. Când o cameră de zi tocmai apare, dificultatea poate fi că trebuie să vă decideți asupra multor probleme diferite, cum ar fi culoarea pereților, tipul și cantitatea de iluminat, stilul camerei și multe altele, ceea ce face dificilă cunoașterea imediată că această lampă pentru sufragerie va fi cea potrivită. Adesea este chiar achiziționat ca fiind cel perfect, dar până la urmă se dovedește că nu a fost o alegere bună.

Lămpi ieftine pentru camera de zi - gândiți-vă la numărul de surse de lumină

În primul rând, luați în considerare numărul de surse de lumină de care veți avea nevoie, apoi culoarea, care vă va face zona de căutare mai îngustă. Apoi, la ce stil interior trebuie să completeze lampa selectată și dacă această lampă va fi un liant elegant al mediului.

Nu numai tendințele din catalog stabilesc direcția în designul interior și alegerea iluminatului. Pentru că merită să cumperi o lampă care îți place, dar nu neapărat super la modă. Atunci când echipați camera de zi cu iluminatul necesar, merită, de asemenea, să renunțați la tendințele catalogului în favoarea propriei păreri cu privire la un model specific de lampă pentru sufragerie. Doar pentru că nu pare să se potrivească cu restul camerei nu înseamnă că este. Prin urmare, merită întotdeauna să vă gândiți dacă ar trebui să fie la modă sau ce vă place. Chiar dacă nu reușești să lovești lampa cu aspectul perfect, se poate dovedi un accent excelent care sparge împrejurimile.

Iluminat living - Recenzii despre produse


PARIS Agățat 10L Negru
25 Iulie 2019
Soluție solidă pentru a lumina casa într-un mod modern

Lampa suspendată Fereastra modulului M White Overhang E27 1 x 60W
10 Februarie 2019
Lampă cu pandantiv excelentă, potrivită pentru fiecare casă, vă recomand acest magazin online

SENSO modern plafon închis provensal
25 Ianuarie 2019
O idee minunată pentru iluminarea camerei uimitoare. recomand cumpărăturile în acest magazin. kaja1

VARIANTA Wisząca 1L Alb / Satin
18 Decembrie 2018
O soluție specifică pentru a ilumina neobișnuit camera

LOHALS Wisząca 1L 18cm Oțel / Alb
24 Noiembrie 2018
Lampa senzationala care va ramane mereu la moda, recomand acest magazin online

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Iluminat living