Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Leduri OSRAM / Ledvance Leduri OSRAM / Ledvance

Compania germană OSRAM produce produse de iluminat foarte cunoscute și populare pe piața mondială. Ca toate produsele electrice ale acestei companii, ele au un grad ridicat de fiabilitate, siguranță și calitate excelentă. Compania are mult așteptat fructe de ani de zile pentru a lucra la câștigarea pieței pentru vânzarea de echipamente de iluminat, acum produsele electrice OSRAM sunt cunoscute și de încredere în întreaga lume.

Becuri OSRAM

Bec Opal OSRAM CLASSIC A 40W, opac E27 cu flux luminos: 415 lm, are o mică sursă de lumină. Lampa OSRAM destinată diferitelor cadre decorative compacte, elegante în formă de pară, cu un bec mat. Este utilizat pentru utilizare în interior, reduce efectul de strălucire și umple contrastul umbrelor. Proiectat pentru a crea un mediu confortabil și confortabil, inclusiv decorațiuni interioare în spații rezidențiale și nerezidențiale, restaurante, hoteluri, săli de expoziție.

Bec OSRAM CLASSIC A 40W, E27, transparent cu flux luminos: 415 lm. Becul emite lumină strălucitoare, frumoasă, oferă multă căldură, are o durată de viață de cel puțin 1000 de ore. Este o sursă universală de lumină cu o gamă largă de aplicații în spații rezidențiale și nerezidențiale, incluzând interioare de restaurante, hoteluri, săli de expoziții, birouri mari și magazine.

OSRAM DECOR A GOLD 40W E27 bec cu flux luminos: 400 lm. Un bec special, în formă de pară, cu o acoperire din aur, este folosit pentru decorarea interioarelor, inclusiv a spațiilor rezidențiale, precum și în restaurante, hoteluri, săli de expoziții, birouri mari și magazine.

Lămpi fluorescente OSRAM

Lampă fluorescentă fluorescentă OSRAM L 18W / 950 G13 COLOR PROOF 590 mm lumină naturală. Lampă fluorescentă Este utilizată în cazul în care este necesară compararea și verificarea culorilor obiectelor iluminate. Emite un flux luminos mic, poate fi folosit, de exemplu, într-un birou dentist, un laborator fotografic, o imprimantă, o galerie.

Lampa fluorescentă OSRAM NATURA T8 L 15 / W / 76. Durata medie de viață a unei lămpi fluorescente este de 20.000 de ore. Distribuția specială a luminii face ca produsele să arate proaspete și gustoase. Domeniul de aplicare al lămpilor fluorescente sunt: brutării, fabrici de carne, magazine de carne, supermarketuri. Este ideal pentru industria alimentară.

Ledvance / OSRAM

Compania germană Ledvance a fost fondată de compania de iluminat OSRAM și este în prezent deținută de compania de iluminat chinez MLS Co., LTD. LEDVANCE este un brand complet nou în industria de iluminat, compania este descendentă a companiei de iluminat OSRAM și operează în 120 de țări.

Următoarele produse sunt asociate cu LEDVANCE :

Pentru clienții angro, retail și retail

  • Becuri cu LED-uri
  • Becuri - fascicul luminos de înaltă intensitate, halogen, lampă fluorescentă compactă
  • Lămpi standard cu LED-uri pentru a comuta LEDVANCE
  • Vânzări de sisteme de control iluminat, module LED, controlori și balasturi pentru OSRAM

Pentru utilizatorii privați.

  • Becuri cu LED-uri
  • Becuri - fascicul luminos de înaltă intensitate, halogen, lampă fluorescentă compactă
  • Produse pentru o casă inteligentă
  • Lumini cu leduri.