Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Module canapea

Module canapea

Mobilierul modular este un element din ce în ce mai popular al mobilierului pentru case și apartamente. Datorită lor, interiorul dvs. poate câștiga un caracter unic. Ceva care nu poate fi adaptat decât spațiului nostru îl va face cu siguranță să iasă în evidență. Deci, să aruncăm o privire mai atentă la el.

Ce sunt modulele sof?

Modulele pentru canapele nu sunt altceva decât elemente din care ne putem asambla canapeaua de vis. Acestea formează un sistem modular, care constă cel mai adesea din: un fotoliu, un fotoliu cu lateral (dreapta sau stânga), un colț și o pufă. Un sistem special de asamblare este deja montat pe ele, ceea ce ne permite să asamblăm singuri modulele selectate.

De ce sunt canapelele modulare o soluție mai bună decât cele obișnuite?

În primul rând, acestea ne oferă posibilitatea de a construi canapele de o dimensiune mult mai mare decât alte canapele disponibile în magazinele de mobilă. Atașând module ulterioare, creăm exact lungimile de care avem nevoie, nu ceea ce propune producătorul. Le putem adapta perfect la interiorul pe care îl avem la dispoziție. Depinde de noi ce module și câte alegem și cum le conectăm. Și această canapea modulară poate face interiorul nostru unic.

Ce configurații putem pune împreună cu canapelele modulare?

De fapt, atunci când le proiectăm, doar imaginația noastră ne limitează, dar aspectul cel mai des utilizat este litera U sau litera L. Ceea ce le deosebește de canapelele obișnuite este că nu trebuie să aibă aceeași lungime pe fiecare parte. Pe unul putem conecta 5 module, iar pe celălalt doar 3. O diversiune interesantă poate fi și plasarea unui modul separat, sub forma unui fotoliu, care va crea un set de lounge coerent pentru camera de zi.

Pentru ce interioare putem folosi canapele modulare?

Atunci când alegem acest tip de canapea, urmăm aceleași criterii ca și în cazul unei standard. Așadar, și aici putem alege culoarea care ni se potrivește: culoare, textură, tip de tetieră, tetieră sau picioare. Acestea sunt detaliile care vor oferi canapelei noastre modulare aspectul potrivit, care ne va permite să o punem în orice stil de cameră.