Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

spoturi luminoase

spoturi luminoase

Rolul iluminatului în casele și apartamentele noastre câștigă puternic în aceste zile. Petrecem tot mai mult timp în încăperi care, pe lângă ventilația și dimensiunile adecvate, trebuie să ne ofere ochii noștri cu cantitatea potrivită de lumină. Iluminatul feroviar este una dintre cele mai importante tehnologii. Aceasta implică nevoia de a alege reflectorii potriviți care să corespundă așteptărilor noastre.

LED-uri

LED-urile sunt diode, care datorită tehnologiei de recombinare a purtătoarelor de sarcină sunt mai eficiente decât becurile regulate sau cu halogen. În medie, puteți presupune că becul cu LED-uri va fi de 10 ori mai eficient decât un bec cu halogen. Când vine vorba de viabilitatea măsurată în timp, putem conta pe aproximativ 50.000 de ore. Din păcate, prețul merge împreună cu durabilitatea. Când vine vorba de prețul unui bec, putem întâlni până la 4 diferențe diferite. Cu toate acestea, în cazul reflectorilor, nu este atât de evident. Multe depind de modelul particular. Putem găsi reflectori interesanți LED la un preț similar cu spoturile cu halogen.

Proiectoarele LED funcționează bine dacă doriți să iluminați un anumit loc, de exemplu un fotoliu favorit sau o colecție de brățări. Avem nevoie doar de un punct pentru iluminarea spot. Atunci când iluminarea este necesară întreaga cameră, merită luată în considerare numărul de lumeni de care avem nevoie pe m2. Putem fi ghidați de principiul conform căruia în cazul iluminatului general de living sau al coridorului avem nevoie de 100 lm / m2, în timp ce iluminatul general pentru o bucătărie sau baie este de 300 lm / m2.

În ceea ce privește variantele de culoare ușoară, putem alege din mai multe filtre, inclusiv: lumina zilei, alb universal, multicolor, alb cald.


Spoturi cu halogen

Becurile cu halogen pot emite până la 70% mai multă lumină decât becurile tradiționale cu incandescență. Durabilitatea acestora este închisă în intervalul 2000 - 5000 de ore. Există variante de economisire a energiei care consumă până la 60% mai puțină energie decât halogeni obișnuiți.

Lămpile cu halogen sunt mai slabe decât LED-urile - acestea vor funcționa ca spoturi. Poate fi necesar să folosiți un reflector. Cu toate acestea, dacă dorim chiar lumină în baie, atunci halogenurile vor funcționa perfect dacă nu ne amintim decât că este bine să ai grijă de incidența de lumină de 60 de grade. Marele avantaj al reflectorilor cu halogen este emisia constantă de lumină pe tot parcursul timpului de lucru. Din nefericire, halogeni emite cantități mari de căldură, ceea ce le exclude din încăperile în care pot apărea materiale inflamabile.


Plafoniere

Plafonierele sunt o idee minunată pentru iluminatul de nivel scăzut. Marele avantaj al reflectoarelor de plafon este subtilitatea lor, datorită căreia nu vor fura întreaga atenție a destinatarului. De asemenea, merită menționat faptul că aceste iluminări sunt funcționale. Datorită ajustării contului de incidență a luminii, avem posibilitatea de a ilumina locurile greu accesibile.

Adesea folosite lămpi longitudinale cu o mulțime de reflectori care dau un efect uimitor. Dimensiunea redusă a reflectoarelor de tavan este, de asemenea, importantă, ceea ce ne permite să evităm efectul "aglomerării" camerei. O idee bună este utilizarea iluminatului de tavan în camerele pentru copii. Controlul unghiului de incidență a luminii nu numai că oferă ocazia de a juca, ci și iluminează mai bine biroul la care copilul își va face temele.

În ceea ce privește locurile unde reflectoarele de tavan vor funcționa cel mai rău ca singura variantă de iluminat, acestea sunt cu siguranță camere înalte în care ar trebui să domine alte surse de lumină. Cu toate acestea, nimic nu împiedică utilizarea luminilor reflex pentru a finaliza efectul general sau pentru a evidenția locuri deosebit de importante pentru noi.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

spoturi luminoase