Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Iluminare Fabbian Illuminazione

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Fabbian Illuminazione domnește pe piața corpurilor de iluminat de peste 50 de ani! Oferă lămpi clienților și, de asemenea, diversifică piața de iluminat. În rândurile sale, marca Fabbian are peste 40 de arhitecți care creează designuri unice și unice.

Până astăzi, marca Fabbian produce cele mai moderne, diverse și elegante amenajări de iluminat. Fiecare va găsi ceva pentru sine. Lămpile pot lua formă de la răsucite și sofisticate, la simple și minimaliste. Fiecare dintre lămpi atrage privirea prin aspectul său și, în plus, conferă interiorului un farmec și un aspect sofisticat. Lămpi suspendate, lămpi de podea, aplice sau ochelari și articole cu halogen, toate acestea și chiar mai multe pot fi văzute și cumpărate în magazinul nostru online la un preț rezonabil.

O serie de corpuri de iluminat Cubetto merită menționate în mod special.

cubetto plafon Cubetto Fabbian Plafond

În această familie vom găsi lămpi suspendate, aplicații, plafunde. Stilul acestor lămpi este un design modern italian bazat pe combinația clasică de sticlă de cristal și accesorii placate cu crom. Sticla de cristal strălucește incredibil, datorită căreia creează o atmosferă extraordinară și surprinde frumos lumina emisă de sursa de lumină.

cubetto wall lamp Lampa de perete Fabbian Cubetto

O altă serie de lămpi fabricate din sticlă de cristal este familia lămpilor Fabbian Sospes

Lămpile Fabbian Sospesa erau făcute dintr-o foaie groasă de sticlă de cristal. Intenția inițială a arhitecților care au conceput acest iluminat a fost să le pună în băi și săli de mese. De dragul acestor lămpi, acestea nu au reușit să fie îngroșate de porumbei și, în acest moment, sunt proiecte ale unor proiectanți, și le plasează cu succes în proiecte de toate tipurile de spații publice.

Sospesa Sospesa Fabbian

Oferim produse Fabbian. Dacă nu ați găsit produsul de care sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați - cooperăm cu majoritatea producătorilor de pe piața de iluminat din Polonia și din străinătate. Suntem capabili să pregătim oferte competitive sau să oferim corpuri de iluminat de înlocuire.

Poate vă va interesa produsele din aceste categorii?

Luminile biroului, Sufragerie, Iluminat bucatarie, Lămpi pentru tineret, Iluminat Baie, Luminile de pe hol, Iluminat living, Lampi dormitor, Lumini de perete, Lămpi pentru podea, Lămpi permanente, Lămpi de masă, Pendant Lumini, Luminări încastrate, Mobilier de iluminat, Plafoniere, spoturi luminoase, Sistem de iluminat pe șină, Benzi LED, Candelabre, Glamour Lights, Lămpi industriale, Luminile clasice, Colonial Lights, Loft Lights, Lumini moderne, Lămpi moderne, Lumini scandinave, Lumini englezești

Distribuie această pagină