Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Vibia Lumini Vibia Lumini

Lămpile companiei tinere spaniole Vibia se caracterizează printr-un design funcțional, transparent, care convinge cu o calitate ridicată a producției și sunt echipate cu tehnologie inovatoare. În ciuda rigurozității formale a designului, corpurile de iluminat combină armonios cu o gamă largă de dispozitive, creând o lumină plăcută, atmosferică și plăcută. Negru, alb, aur și metal domină în paleta de culori a colecției Vibia.

Lampa de plafon Vibia

Doar patru cleme de resort pe colțuri mențin lampa de plafon Vibia . Corpul de iluminat plutește ușor sub tavan, strălucind cu o nuanță albă de sticlă. Lumina este uniform dispersată și emisă în încăpere fără orbire. Dispozitivul vine în mai multe dimensiuni, astfel încât să puteți potrivi lampa cu nevoile dvs. Corpul de iluminat din plafon are o suprafață din sticlă din satin, cu cleme metalice. Posibilitatea de diminuare cu un controler de fază extern cu date de performanță potrivite face ca acest dispozitiv să fie practic și economic.

Lampă de masă Vibia

Lămpile de masă din lămpi de gri Vibia au fost proiectate de Diego Fortunato, care interpretează modele istorice din secolul al XVIII-lea într-un mod modern. Chintesența este claritatea estetică, în care toate elementele lămpii de masă mențin loialitatea față de nuanțe. Tehnologia de iluminare este, de asemenea, modernă: în spatele unui perete optic de oțel, un modul LED cu economie de energie a fost ascuns pentru a obține iluminarea directă și caldă în jos. În funcție de diferitele culori ale suprafeței, lumina dezvoltă o formă diferită. Combinația cu lămpi cu podea și suspendate are un aspect atractiv și un design interior individual. Lampa de masă trimite lumină strălucitoare directă și este fabricată din oțel și difuzorul din policarbonat. Acest model este disponibil și în satin auriu, cupru și alb.

Hanging lampă Vibia

Lampa suspendată Vibia a fost proiectată de Diego Fortunato și are șanse bune de a deveni cunoscători de iluminat ai frumuseții. Un cadru deosebit de profilat, cu o formă inițial subțire, care se dezvoltă într-o compoziție mai rotundă, are caracterul unui aranjament discret, dar rafinat. Emisiile directe, strâns direcționate de lumină creează o insulă luminată în camere, conferindu-le o atmosferă unică. Sticla este fabricată din metal vopsit. Lampa are un bec cu halogen de 75W și posibilitatea de a se stinge cu un controler de fază extern. Corpul de iluminat este disponibil în alb, roșu și negru.

Vibia cu șuruburi

Lampa de perete Vibia este unul dintre cele mai eficiente modele în combinație cu mobilierul ușor pe bază modulară. Este atât un raft mic, personal, în raza de acțiune, cu o lampă cu LED pentru iluminare generală, cât și un dispozitiv suplimentar cu diodă LED montat permanent, care servește ca lampă de lectură. Lampa de perete distribuie lumină indirectă, dispersată. Difuzorul este fabricat din policarbonat. Acest model este disponibil în alb și maro închis.

O altă vopsea Vibia este o lampă de orientare uimitoare și de neuitat pentru uz privat și comercial. Corpul de iluminat a fost proiectat și dezvoltat de Ramos Bassols. Forma este redusă la minimul necesar. Emisia de lumină vine în prim plan. Lampa de perete Vibia servește ca o sursă practică de lumină pentru a ilumina, de exemplu, o scară sau un coridor, deci ori de câte ori este nevoie de securitate. Lampa LED integrată asigură funcționarea continuă fără probleme. Acest model există în diferite forme geometrice, de ex., Pătrat, cerc. Lampa de perete este realizată din metal crom mat și este disponibilă în culori: alb, negru, grafit gri.

Lampa frumoasă albă de perete Vibia proiectată în 2009 de către Jordi Vilardell impresionează cu o umbre făcută din sticlă opală de înaltă calitate triplă cu trei straturi. Aluminiu atașat conferă lampii un finisaj perfect. Lumina din cele patru lămpi cu halogen emite o strălucire plăcută, difuză, difuză. Designul distractiv, care amintește de bilele de zăpadă mari și materialele de înaltă calitate, face ca buretele să fie un dispozitiv neobișnuit de lumină. Indiferent dacă este montat individual sau într-un grup, corpul de iluminat este o atracție unică pentru orice cameră.

Vibia Lumini Vibia Lumini