Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

oglinzi

oglinzi

Oglinzile sunt prezente în fiecare casă și este dificil să ne imaginăm funcționarea de zi cu zi fără ele. În afară de utilizarea evidentă a oglinzilor, acestea joacă și un rol decorativ. Oglinzile sunt binevenite în orice cameră și deseori sunt foarte necesare. Cu toate acestea, ne putem întreba cum să alegem o astfel de oglindă astfel încât să fie în același timp potrivită cu stilul interior și să-și îndeplinească funcția.

Oglinzi rotunde - un decor frumos pentru camera de zi și multe altele

Oglinzile rotunde sunt în prezent un adevărat hit, care poate fi găsit foarte des în camera de zi. Cu toate acestea, sunt atât de versatile încât pot fi decorate cu succes și în sufragerie, precum și în baie. Avantajul incontestabil al utilizării unei oglinzi rotunde într-o cameră de zi sau în altă cameră este că mărește vizual camera.

Oglinzi funcționale pentru baie

Baia este un loc în care desfășurăm activități de îngrijire zilnică. Din acest motiv, alegeți o oglindă de baie care să ofere o vizibilitate excelentă, ceea ce este deosebit de important la periaj sau bărbierit. Fie că va fi o oglindă pătrată, dreptunghiulară sau rotundă ar trebui să depindă de spațiul pe care doriți să îl alocați. Într-o baie mică, puteți folosi un truc sub forma unei oglinzi mari, care va mări vizual camera.

Oglinzi de machiaj - comoditatea activităților de zi cu zi

Fiecare femeie știe că machiajul bun poate fi creat numai cu lumină bună și oglinda potrivită. Din acest motiv, oglinzile de machiaj sunt un obiect gadget foarte util care facilitează activitățile de îngrijire de zi cu zi, asigurând o vizibilitate adecvată. Datorită lor, putem fi siguri că machiajul a fost realizat corect și, după ieșirea în lumina zilei, nu vor apărea surprize surprinzătoare pe fața noastră.

Oglinzile decorative ca accent interior subtil

Oglinzile decorative sunt o alternativă excelentă la o imagine. Decorează frumos peretele și puteți vedea în ele dacă este necesar. Agățarea lor în locul potrivit aduce eleganță camerei și mărește ușor spațiul optic. Combinarea culorii ramei oglinzii cu alte accesorii va crea un întreg unic și coerent.

oglinzi