Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi Germicide

Lămpi Germicide

Unde merită să instalați o lampă germicidă?

Datorită utilizării radiațiilor UVC cu unde scurte, lămpile germicide fac parte integrantă din echipamentele din spitale și din alte instituții medicale. Datorită acțiunii lor, acestea sunt perfecte pentru locurile în care există riscul acumulării de organisme patogene și unde este necesar un grad ridicat de puritate a aerului. Radiația UVC utilizată în lămpile medicale reduce riscul de infecție cu picături datorită sterilizării aerului interior.

Avantajele utilizării lămpilor germicide UV

Dezinfectarea camerei cu radiații UV cu unde scurte este utilizată tot mai des. Protejează atât pacienții, cât și personalul medical. Motivul acestei metode este lipsa muncii umane, care crește semnificativ confortul și economisește timp. Nu numai că utilizarea redusă a substanțelor chimice are un efect pozitiv asupra mediului, ci și costurile.

Dezinfectarea lămpilor și impactul asupra sănătății

Lămpile germicide ar trebui utilizate cu anumite reguli de siguranță. Acțiunea biocidă a acestor dispozitive are un impact asupra corpului uman, prin urmare ar trebui evitat contactul direct cu radiațiile. Majoritatea lămpilor de dezinfecție nu ar trebui să fie aprinse dacă există persoane și animale în cameră, deoarece există riscul de a arde pielea și conjunctivalul. Utilizarea dispozitivelor în conformitate cu recomandările producătorului va permite o dezinfecție eficientă și sigură.

Tipuri de lămpi virucide disponibile

Lămpile bacteriene și virucide acționează asupra ADN-ului agenților patogeni patogeni, împiedicându-i să se înmulțească. Datorită modului de funcționare, lămpile se disting: Flux-prin - curăță aerul aspirându-l și trecându-l prin filtru. Pot fi folosite în camere în care sunt oameni, debit cu funcție dublă - au un radiator extern suplimentar, care ar trebui să fie activat într-o cameră în care nimeni nu este prezent, cu efect direct - în care lampa fluorescentă este plasată în exterior. Acest tip de lampă cere oamenilor să părăsească absolut camera iluminată.

Sterilizator cu aer - nu numai în spitale

Prezența agenților patogeni nu se limitează doar la zidurile instituțiilor medicale. Sterilizatoarele de aer de uz casnic vor spori confortul și siguranța persoanelor pentru care infecțiile bacteriene și virale reprezintă o amenințare specială. Ușor de utilizat și silențios în exploatare, curăță eficient aerul de praf, alergeni, bacterii și viruși. De asemenea, vor lucra în birouri, locuri de muncă și în toate celelalte spații în care oamenii stau adesea.

Lămpi Germicide