Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Corpuri de iluminat cu LED

Corpuri de iluminat cu LED

Lămpile de podea sunt împărțite în cele pentru scopuri practice, având un braț de lectură și decorative și care creează o atmosferă unică a unei surse de lumină.

Lămpi de podea cu LED - tehnologie

Becurile echipate cu tehnologie LED au adesea dimmer încorporat care reglează intensitatea luminii. Acest lucru vă permite să ajustați consumul de energie în funcție de nevoile dvs. Multe LED-uri au protecție IP, ceea ce le permite să fie utilizate în exterior.

Becurile LED sunt mult mai vitale decât cele clasice sau chiar cele cu halogen. Putem alege între variante diferite de culoare a luminii, astfel încât să creăm atmosfera dorită pentru noi.

Utilizarea lămpilor cu LED-uri în cameră

Când vine vorba de decor, lămpile în picioare, spre deosebire de lămpile de masă, decorează camere cu forme subțiri, fără a fi nevoie să se utilizeze elevații sau mese. Acestea completează perfect toate corpurile de iluminat de plafon, în special corpurile de iluminat în tavan.

Dacă ne pasă de un salon intim și fermecător în care vom petrece seri de citit cărți, ar trebui să pariem pe o lampă de iluminat cu LED-uri de bună calitate, cu iluminare auxiliară. O soluție interesantă este utilizarea reflectorilor lângă oglindă. Acest lucru permite extinderea optică a interiorului.

În camerele brute, cu o mulțime de materiale naturale, cum ar fi lemnul, este bine să folosiți lămpi simple și mari în culori slabe. Dacă vrem să revigorăm interiorul, care este prea gri și sumbru pentru noi, este suficientă o lampă colorată în culori strălucitoare de roșu sau galben.

Camerele și birourile pentru copii suferă adesea de iluminare insuficientă. Un singur panou sau o lampă de plafon este suficient pentru iluminatul general, dar nu pentru învățare sau pentru lucru. O lampă puternică stând lângă birou ne va rezolva problema și, în plus, poate fi o decorație interesantă.

LED-uri de iluminat în lumini stând

Astăzi, este posibilă combinarea valorilor decorative și a utilizării practice a lămpilor. Semnalele LED pot genera cantități mari de lumină și, în același timp, constituie un caracter accentuat al salonului. Un aspect important pe care mulți utilizatori de lămpi îl uită sunt folosirea abajurului drept. Lentilele transparente mari mărește camera optic și dau o lumină difuză luminată. Nuanțe mai înguste și mai multe raze de lumină focalizate și vă permit să apelați așa-numitul efect. un stâlp de lumină care, îndreptată spre tavan, mărește interiorul. Nuanțele impermeabile la lumină creează o atmosferă intimă, confortabilă, sub forma unui fascicul de lumină care ocupă doar un spațiu mic.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Corpuri de iluminat cu LED