Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Becuri și becuri SYLVANIA Becuri și becuri SYLVANIA

Compania poloneză Sylvania producătoare de produse de iluminat apare în toate domeniile vieții moderne, care necesită o abordare inovatoare a designului și designului elegant, lămpile, becurile și lămpile fluorescente Sylvania sunt de neegalat. Concepte precum designul peisajelor, arhitectura parcurilor, designul piscinelor au intrat în vigoare relativ recent. Dar au deja o nișă solidă și importantă în ea. Lămpile Sylvania sunt iluminate în lămpi sigilate special concepute.

Compania, ca primă dintre concurenți, a folosit astfel de lămpi pentru a ilumina apa în piscine, plasându-le pe fundul tancurilor artificiale. Lămpile Sylvania sunt o aplicație benefică pentru cei care doresc să-și echipeze propriul magazin sau cafenea cu surse fiabile și elegante de iluminat exterior și interior. Lămpile cu halogen Sylvania sunt cea mai bună soluție pentru aceste aplicații.

Lămpile Sylvania

Lampa Sylvania Lampa 8W / T5 pentru acvariu pentru cresterea sanatoasa a plantelor . Beneficiile utilizării acestei surse de lumină sunt: radiația albastră și roșie mare care promovează creșterea sănătoasă a plantelor, consolidează culoarea naturală a plantelor de acvariu și a peștilor din acvariu, promovează fotosinteza în plante și oferă lumină optimă pentru plante și acvariu. Scopul acestui tip de lămpi este: acvariul de iluminat de apă dulce, ca sursă principală sau suplimentară de lumină artificială pentru plante. Acestea sunt recomandate pentru utilizare în sere, florarii și depozite

Lampa Sylvania pentru carne de 18W. Lampa Sylvania special concepută pentru a completa culoarea naturală a cărnii. Iluminarea cărnii și a produselor din carne în culori optime pentru prezentarea de înaltă calitate la expoziție. Oferă o reproducere realistă a culorilor și nu afectează culorile naturale ale produselor. Lampa de 36W este folosită pentru a evidenția prospețimea fructelor și legumelor. Culoarea rece servește, de asemenea, prezentarea de pește și fructe de mare.

Sylvania 8W lampă germicidă G5 cu 8 wați. Sylvania lampă fluorescentă concepută pentru a distruge microorganismele și bacteriile. Proiectat fără utilizarea ozonului. Se utilizează pentru dezinfecția apei, a aerului și a suprafețelor în spitale, birouri, laboratoare și ventilație.

Becurile Sylvania

Bec cu incandescență Sylvania E14 / E27. Bec decorativ, are o formă neobișnuită sub forma unei lumanari. Perfect pentru dispozitive deschise în care arată foarte frumos. Cu aceste becuri puteți pune rapid accentele necesare în sistemul de iluminare. Mini- becurile Sylvania cu baza E14, de 15 W, sunt proiectate pentru utilizarea în aparatele de uz casnic: cuptoare, hote, frigidere.

Lămpi cu halogen G4 de la Sylvania. Becurile compacte luminoase G4 sunt proiectate pentru tensiune de 12-24 V. Necesară în crearea lămpilor decorative.

Sylvania LED GU10 becuri. Sylvania LED-uri cu lumină saturată luminoasă. Nu încălzesc încăperea, destinată iluminatului exterior sau interior.

Lămpi fluorescente de la Sylvania

Lămpi fluorescente Sylvania T5 cu bază G5. Aceste lămpi fluorescente au putere diferită, cele mai populare: 40 wați. Utilizat în diferite zone de iluminat. Lampa fluorescentă Sylvania F 6W / 765 G5 cu o putere de 6 wați asigură o durată lungă de viață. Este potrivit pentru iluminarea unor spații cum ar fi: băi, mobilier, vitrine, vehicule.

Lămpi fluorescente T8 cu mufă G13. Cel mai popular tip de lumină fluorescentă poate fi colorat. Utilizat în diverse industrii. Sylvania este o alternativă la lămpile cu neon. Se folosește atunci când sunt necesare iluminări decorative și efecte de culoare: iluminarea stadiului, iluminarea vitrinei, iluminatul de Crăciun, disco, iluminatul barului etc.

Lampa fluorescenta Sylvania F36W / T8 36 watt. Radiația lămpii este dominată de culorile albastru și roșu, care promovează procesele fotochimice și accelerează creșterea plantelor. Subliniază culoarea naturală a peștilor și a algelor în acvariu. Favorabil pentru fotosinteza în plante. Este folosit în acvariu de apă dulce, grădini de iarnă, sere și expoziții.

Becuri și becuri SYLVANIA Becuri și becuri SYLVANIA