Peste 48 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi clasice

Lămpi clasice

Stilul clasic - eleganta fara timp

Stilul interior clasic a fost întotdeauna și este elegant. Luminile clasice sunt, de asemenea, caracterizate de elemente de aur și argintiu, care subliniază în plus eleganța camerei. De multe ori stilul clasic este de asemenea candelabrele de cristal mari. Un factor important în interiorul unui stil clasic sunt culorile. Cel mai bun pentru a utiliza culori ușoare și subtile.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Lămpi clasice