Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi clasice

Lămpi clasice

Iluminarea clasică satisface gusturile diferite și conferă apartamentului individualitate. Există lămpi pentru fanii clasicilor, precum și pentru cei care doresc să găsească o soluție de compromis între clasic și modern. Puteți fi atenți la diverse soluții de design care nu au pierdut eleganța și rafinamentul clasicilor, dar în același timp corespund tendințelor modei.

Lămpi suspendate clasice

Lămpile suspendate clasice vor decora interiorul și vor încânta în fiecare zi. Iluminatul clasic modern este întotdeauna realizat din materiale de bună calitate. O lampă clasică sau un candelabru umple casa cu confort și căldură. Se poate spune că o astfel de iluminare într-un stil clasic a fost întotdeauna caracterizată de o lipsă de agresivitate a culorilor, contrast, unde totul este foarte calm, stabil și solid.

În magazine, lămpile sunt vândute într-un stil clasic de diferite tipuri și forme. Clasicul candelabru nu tolerează prea multe confuzii și doar lipsa originală de formă. Oamenii care găsesc un candelabru clasic foarte demodat și neinteresant nu au dreptate. Dimpotrivă, clasicii au fost întotdeauna considerați la modă și au adunat cele mai bune tendințe de iluminare. Timpul nu stă nemișcat, dar acest stil simplu din interior este încă în căutare. Datorită iluminării clasice, frumusețea sa va schimba orice interior.

Un exemplu de plafoane clasice suspendate

  • Lămpile inspirate de forma unor lămpi de kerosen date vor fi perfecte pentru camere amenajate nu numai într-un stil clasic, ci și rustic și retro. Abajururile și brațele din oțel de culoare patină albă reflectă perfect stilul clasic de iluminare. O astfel de lampă va arăta demnă în sufragerie și dormitor.
  • O lampă clasică realizată din oțel patinat de alamă și abajururi decorate cu un cristal într-o nuanță de alb va da un rafinament interior clasic. Lămpile cu trei și cinci brațe vor arăta eficiente în sufragerie, sufragerie, dormitor și coridor.
  • Lampa de tavan clasică din crom, lemn, wenge cu două surse de lumină este un reprezentant al acestui stil și va fi utilizată nu numai în sufragerie și dormitor, ci și în bucătărie și sufragerie. Combinația de sticlă și oțel reflectă perfect esența stilului clasic.

Lămpi în picioare clasice

Lămpile în picioare clasice sunt produse care nu numai că vor deveni un asistent funcțional, dar vor decora și orice cameră. O gamă largă de modele va permite tuturor să aleagă o iluminare care să sublinieze gustul impecabil al proprietarului lor, va fi o completare excelentă pentru un birou sau noptieră.

La început, este necesar să se decidă în ce scopuri se va folosi lampa, dacă va fi un element important al interiorului sau o atracție a unei zone date. Dacă prima opțiune, atunci când alegeți, vă puteți baza doar pe designul extern și conformitatea acestuia cu stilul general al camerei. Dar dacă o lampă clasică trebuie folosită, de exemplu, pentru lectură sau lucrări de ac, aspectul nu este singurul criteriu. Dispozitivul care trebuie utilizat pentru astfel de activități ar trebui să ofere o lumină destul de puternică.

Este foarte important să găsiți lampa potrivită pentru dormitor, care este utilizată în primul rând pentru odihnă și relaxare. Prin urmare, iluminatul clasic nu trebuie să fie prea luminos, ci slab și calm. Prin urmare, cea mai bună opțiune este într-o nuanță de nuanțe delicate: bej, roz, alb.

Exemple de lămpi în picioare clasice

  • O lampă de birou clasică în alb cu o nuanță de țesătură în culori alb și albastru se încadrează în acest stil de design interior. Lampa subtilă poate fi utilizată pentru a ilumina un birou într-o grădiniță, cameră pentru tineret, birou și dormitor, ca o lampă pe masă. De asemenea, puteți utiliza o lampă suspendată în același design, iar efectul realizat va încânta fiecare membru al gospodăriei.
  • O lampă de masă cu un farmec neobișnuit datorită formei și combinației de oțel și sticlă albă. Forma abajurului nu vă va orbi, dar va împrăștia ușor lumina. O astfel de iluminare clasică eficientă poate fi instalată în orice cameră.

Lămpi de perete clasice - lămpi de perete

Lămpile de perete clasice sunt considerate cele mai versatile. Nu numai că nu devin depășite de-a lungul anilor, dar sunt rezistente la schimbarea modelor, dar au devenit o modalitate de a completa cea mai largă listă de majori. Lămpile de perete clasice sunt tranziții și linii netede. Lămpile de perete clasice sunt fabricate din metal și sticla se va potrivi în interior, iar elementul lor obligatoriu este o compoziție strictă, armonioasă.

Exemple de iluminat clasic sub formă de lămpi de perete

  • O lampă de perete în stil clasic în culori albe și gri arată extrem de chic. Motivul grilajului permite aplicarea lămpii de perete (tavan) în sufragerie, bucătărie, dormitor pe hol și baie. O astfel de lampă poate lua forma unei rotunde și a unei semicirculare.
  • Aplica de perete in alb sau negru fara abajur cu bec sub forma de lumanare sau flacara se potriveste perfect intr-un interior decorat in stil clasic. Lumina subtilă creează iluminare locală și este potrivită pentru dormitoare, camere de zi și holuri.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Lămpi clasice