Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Mese

Mese

Mese practice și elegante

Nu există nicio îndoială că masa este inima oricărei mese. Împreună cu el, membrii gospodăriei se așează la mesele zilnice. Prietenii și rudele vizitatori sunt găzduiți aici. Masa este, de asemenea, un martor frecvent al evenimentelor importante, cum ar fi zilele de naștere, aniversările și cina de Crăciun. Înainte de a cumpăra această piesă de mobilier, merită luată în considerare viziunea acesteia în mod corespunzător. Masa de luat masa nu trebuie să arate numai bine, ci și să fie practică și solidă.

Mese din lemn - clasice și atemporale

Mese din lemn sunt una dintre cele mai populare piese de mobilier. Majoritatea modelelor sunt atemporale și se potrivesc atât interioarelor moderne, cât și celor clasice. Avantajul este și o mare selecție de nuanțe. Tonurile naturale, deschise ale lemnului, precum sonoma, sunt cea mai bună alegere pentru sufrageriile contemporane. Pentru persoanele cărora le pasă de un interior elegant, sunt recomandate culori mai închise, precum wenge. Mese din lemn apar adesea în versiuni simple, minimaliste. Cu toate acestea, le puteți găsi și pe cele cărora nu le lipsesc detalii interesante sub forma picioarelor îndoite sau a unui piept sculptat.

Mese rotunde - mobilier cu multe avantaje

Mesele rotunde sunt, de asemenea, deseori alese pentru sala de mese. Arată minunat mai ales în camere mari, amplasate într-un punct central. Cu astfel de mobilier, puteți vorbi liber, chiar și într-un grup mai mare. Deci sunt perfecte pentru petreceri acasă. Puteți adăuga cu ușurință un scaun suplimentar la masă cu un blat rotund. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji că unii dintre invitați vor trebui să stea în colț.

Mese industriale la modă

Proiectarea tabelelor este unul dintre cele mai importante criterii pentru selectarea acestuia. În prezent, sunt abandonate huse extinse sub formă de fețe de masă, datorită cărora masa poate fi prezentată în toată splendoarea sa. Printre tendințele actuale, cea mai importantă este mesele industriale , care arată în același timp moderne și elegante. Cele mai frecvente sunt modelele sub forma unui blat din lemn pe o bază de oțel. Cu toate acestea, puteți alege o variantă mai originală, cu un blat din ceramică sau marmură.

Mese