Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Birouri Drepte

Birouri Drepte

Baza fiecărui studiu sau cameră de studiu este un birou , care se potrivește cu caracterul camerei și este adesea o piesă de mobilier pe care o petreceți ore în șir în față. Este de neînlocuit la organizarea locului de muncă și ajută la concentrarea asupra sarcinii la îndemână și completează suplimentar interiorul.

Ce trebuie luat în considerare atunci când alegeți un birou?

Cea mai importantă caracteristică care caracterizează un birou adecvat este ajustarea acestuia la utilizator. Găsirea unui birou care să permită o muncă confortabilă și ergonomică nu va duce la probleme de spate în viitor, deci este o investiție pe termen lung în sănătate și bunăstare. Birourile funcționale echipate cu sertare vor facilita mult sortarea documentelor necesare și păstrarea ordinii. În funcție de faptul dacă utilizați un laptop, computer, imprimante și alte articole necesare la locul de muncă, biroul poate diferi în ceea ce privește dimensiunea suprafeței de masă și prezența dulapurilor suplimentare.

Ce fel de interioare se potrivesc birourilor simple?

Birourile și interioarele mari capătă un caracter profesional prin plasarea birourilor simple într-un punct central, care concentrează atenția persoanei care intră în cameră. O astfel de piesă de mobilier, în ciuda simplității sale, îmbunătățește estetica mediului înconjurător, dar necesită și mai multă îngrijire - o grămadă de documente dezordonate și murdărie sau zgârieturi vor atrage cu siguranță ochii tuturor și nu vor lăsa cea mai bună impresie. La rândul său, plasarea unui birou pe perete va economisi spațiu valoros într-o cameră mică.

Stil scandinav - birouri albe

Mobilierul luminos și minimalist a cucerit de mult apartamentele poloneze. Acestea sunt susținute de designul la modă, funcționalitatea și eleganța, iar interioarele decorate cu ele câștigă o atmosferă caldă și de familie. Prezența unui birou alb într-un birou sau studiu va lumina camera și îi va conferi un caracter modern și profesional.

Birouri clasice din lemn

Este dificil să găsești un material mai legat de natură decât lemnul. Asociat cu nobilimea și eleganța, va adăuga o notă rustică interiorului. Deși mobilierul din lemn este adesea echivalat cu tradiția, nu strică să îl folosești în amenajări mai avangardiste. Birourile din lemn pot fi elementul principal al camerei, în jurul căruia sunt selectate alte piese de mobilier pentru a completa amenajarea camerei. Ceea ce determină popularitatea lor este faptul că birourile din lemn nu numai că arată frumos, ci și calitatea lor garantează confortul de utilizare pentru o lungă perioadă de timp.