Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lampi dormitor

Lampi dormitor

Este importantă iluminarea din dormitor?

Desigur! Dormitorul este un loc unde ne putem relaxa, odihni după o zi, ne putem reîncărca bateriile pentru noi provocări. Deci, iluminatul este foarte important. Lumina potrivită ar trebui să ne ajute să ne relaxăm, să nu ne dea dureri de cap și să ne agraveze oboseala.

Atunci când alegeți iluminatul pentru dormitor, ar trebui să vă ghidați în primul rând după culorile pereților și stilul general al camerei. Lumina ar trebui să se amestece ușor cu culorile din cameră, să nu le sublinieze prea mult și să dea impresia de „greutate”. Merită să alegeți o nuanță caldă de lumină pentru dormitor, care va face oaza noastră de liniște confortabilă și propice relaxării. Totuși, totul depinde de culorile pereților, deci în multe cazuri nuanța luminii este o chestiune individuală. Merită să consultați un expert într-un magazin de iluminat care ne va ajuta să alegem lumina potrivită pentru fiecare cameră, culoare și stil.

Ce se va potrivi?

Atunci când organizați interiorul, este de asemenea important să alegeți piese individuale de mobilier și accesorii pentru stilul general al decorului. În acest aspect, avem o gamă largă de posibilități. În funcție de nevoile dvs., piața oferă lămpi moderne în forme și culori fanteziste (și chiar și cele care nu seamănă cu lămpile). Cu toate acestea, candelabrele și aplicele în culoarea aurului vechi, cu decorațiuni complexe și nuanțe de cristal, revin în favoarea. Adevărul este că oricâte capete sunt atâtea idei de amenajare a dormitorului. Unii vor alege un stil modern, brut, fără decorațiuni inutile. Alții vor dori să mobileze camera în stil regal - cu un pat mare, un baldachin și un candelabru de cristal. Alții își vor asuma riscul și vor combina ambele stiluri, de exemplu prin menținerea decorului interior moale prin pereți și mobilier în culori vii, dar prin instalarea de aplice și lămpi retro în culoarea aurului vechi pentru contrast. Totul depinde de gusturile și simțul estetic al oamenilor care vor petrece timpul în această cameră. Ele determină în primul rând nivelul de funcționalitate și generozitatea camerei. Decorul dormitorului este o chestiune individuală, nu există sfaturi sau reguli universale care ar putea fi respectate atunci când decorați o cameră.

Au trecut lămpile de perete în istorie?

Ei bine, nu! Din ce în ce mai des putem întâlni lămpi atârnate direct pe pereți. Aceste forme de iluminare revin în favoare. Cu toate acestea, atunci când vă decideți asupra lămpilor de perete, amintiți-vă că instalarea lor va fi, într-un anumit sens, ireversibilă. Trebuie să aduceți cablurile la locul potrivit, ceea ce înseamnă înțepături în pereți. Există, de asemenea, o deschidere inevitabilă pentru montarea lămpii de perete. Instalarea unei astfel de lămpi reduce în mod eficient spațiul de manevră într-o ipotetică rearanjare a mobilierului. În ciuda acestui fapt, există mulți susținători ai lămpilor de perete. Ele apar în interior nu din cauza caracterului practic, ci ca element decorativ. Nimic nu va încununa un interior estetic mai mult decât o sursă de lumină care nu va distruge întreaga imagine cu un cablu încurcat.

Dar dormitoarele copiilor?

Aceste camere sunt speciale. Ele sunt adesea o combinație de dormitor, cameră de zi, birou, sufragerie ... Prin urmare, alegerea iluminatului este extrem de importantă, dar și o provocare. Cea mai bună soluție este instalarea mai multor surse de lumină. Un lucru general - un candelabru - ar trebui să lumineze întreaga cameră. Îl puteți aprinde în timp ce jucați, vorbiți sau vizionați televizorul. Lampa de pe birou este un element indispensabil pentru elev. Datorită acestuia, copilul poate lucra fără a-și deteriora vederea cu lumina slabă a zilei sau cu cea provenită de la un candelabru, care cel mai probabil i-ar acoperi propriul corp. De asemenea, ar trebui să luați în considerare cumpărarea unei veioze sau aplice în apropierea patului. Iluminarea acestui loc poate face o mare diferență. În primul rând, ar trebui să vă asigurați o bună calitate și putere a luminii în apropierea patului - aici citim majoritatea cărților, deci merită să aveți grijă de vederea noastră și a copiilor noștri. Ca și în cazul unui dormitor pentru adulți, într-o cameră pentru copii sau tineri, ar trebui selectate lămpi care să se potrivească stilului sau temei camerei. Pentru persoanele mai tinere, putem găsi cu ușurință abajururi și abajururi cu motive de basm. Tinerii vor fi cu siguranță mulțumiți de candelabre și lămpi retro sau moderne. Un lucru este sigur: peste câțiva ani va trebui oricum să schimbăm interiorul.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Lampi dormitor