Peste 48 000 de produse
{{ aa_name() }}

Sistem de iluminat pe sina

Sistem de iluminat pe sina

Iluminatul feroviar

Iluminarea pe șină vă permite să alimentați mai multe lămpi cu o singură linie. Sistemul feroviar include: suporturi de montare, șine, conectori, capace de capăt, console de montare, corpuri de iluminat și sursă de alimentare. Există o mulțime de componente, dar ansamblul în sine este foarte simplu, rapid și intuitiv.

Aspecte tehnice ale sistemelor feroviare

La început, trebuie să selectăm categoria sistemului feroviar . Îi împărțim în unul și trei faze. Într-un sistem cu o singură fază, același comutator aprinde toate lămpile amplasate pe cablu. Sistemul trifazic permite controlul independent al lămpilor. După efectuarea acestei opțiuni, luați în considerare șinele corespunzătoare. Lungimea și forma asamblării (direct la plafon sau pe linii speciale) sunt importante aici. Merită să ne gândim la compilarea barelor de autobuz pe un plan pătrat sau dreptunghiular. Utilizarea conectorilor interna vă va permite să creați o varietate de machete, de exemplu în forma literei "T" sau "C". Când alegeți piesele, trebuie să acordați atenție culorilor. Cel mai bine este să alegeți ceva similar cu lămpile. Bine, dacă farurile provin de la același producător.

Să ne întoarcem la sistemul feroviar trifazat pentru o clipă. Acesta vă permite să fiți independenți în alegerea unui bec aprins. În acest moment, putem rula doar lămpi extreme sau numai cele medii. De asemenea, putem combina spoturi cu grupuri pentru a crea diferite configurații de lumină. Această soluție va funcționa cu siguranță în camera de zi sau într-o cameră unde petrecem mult timp cu prietenii sau familiile.

Ceea ce este important în alegerea iluminatului feroviar pentru o cameră?

În primul rând, trebuie să ne întrebăm ce efect vrem să realizăm. Avem nevoie de un studio unde vrem să ne concentrăm ochii în anumite locuri fără a fi nevoie de lămpi suplimentare? Sau poate ne pasă de sublinierea efectivă a amenajării moderne a sufrageriei? Avem, de asemenea, posibilitatea de a afișa suveniruri de familie valoroase sau trofee sportive.

Rețineți că, dacă ne străduim pentru un efect util, este bine să atârnăm lămpile noastre direct deasupra locului în care lucrăm. Cu toate acestea, în cazul necesității de a reînnoi funcțiile interioare și decorative, este mai bine să ajustați contul de incidență a luminii.

Ce ar trebui să arate lămpile pentru iluminatul feroviar?

Cele mai importante informații despre tipurile de lămpi sunt CRI, ceea ce înseamnă capacitatea de a reproduce culorile pe o scară de la 0 la 100. Cu cât este mai mare CRI, cu atât este mai bună calitatea reproducerii culorilor. Nivelul 80 - 90 CRI poate fi considerat foarte bun.

Un alt factor important este temperatura culorii. Lumina cu o temperatură de culoare de aproximativ 3300 K este lumină caldă. 3300 K - 5300 K înseamnă culoarea neutră, iar peste 5300 K este rece.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Proiectați-vă iluminarea cu Lunares Proiectați iluminatul cu Lunares

Pentru a satisface așteptările clienților noștri, oferim un serviciu constând în selectarea de corpuri de iluminat în conformitate cu așteptările clientului. Contactați-ne, descrieți-vă nevoile cât mai larg posibil și vom selecta iluminatul și vom pregăti o ofertă cu o reducere specială.

Lămpile metalice - alegerea perfectă pentru orice interior Lampa metalică cu mansardă

Standardele de iluminat și design interior se schimbă la fel ca standardele din lumea modei. Cu toate acestea, nu trebuie să urmărești orbește tendințele în schimbare sezonieră, cu condiția să alegi cu îndemânare felul și modul de iluminare în interiorul tău.

Iluminare pe barele de bus Busbar spot luminos Quattrobi

Construcția durabilă și solidă, asamblarea simplă și rapidă, funcționalitatea și flexibilitatea deosebită în crearea și modificarea iluminării pe barele de bare sunt cele mai importante caracteristici ale acestui sistem inovator. Astăzi vom încerca să explicăm care este sistemul feroviar, unde este folosit și ce funcții are

Sistem de iluminat pe sina