Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Sistem de iluminat pe șină

Sistem de iluminat pe șină

Iluminarea pe șină vă permite să alimentați mai multe lămpi într-o singură linie. Sistemul include: suporturi de montare, șine, conectori, capace de capăt, console de montare, corpuri de iluminat și sursă de alimentare. Există o mulțime de componente, dar ansamblul în sine este foarte simplu și intuitiv.

Aspecte tehnice ale sistemelor de iluminat pe șină

La început, trebuie să alegem corpul de iluminat în funcție de locul în care vrem să îl amplasăm. Putem alege fie un sistem împărțit în una sau trei faze, fie un sistem cu o singură fază, caz în care același comutator aprinde toate lămpile amplasate pe cablu. În ceea ce privește sistemul trifazic, acesta permite controlul independent al lămpilor. După alegerea unei opțiuni, luați în considerare șinele corespunzătoare. Lungimea și forma asamblării (direct la plafon sau pe linii speciale) sunt importante aici. De asemenea, merită să ne gândim la asamblarea în formă pătrată sau dreptunghiulară. Utilizarea conectorilor vă va permite să creați o varietate de machete, de exemplu în formă de literă.

Când alegeți piesele trebuie să acordați atenție culorilor. Cel mai bine este să alegeți ceva similar cu lămpile, dacă provin de la același producător. Să ne întoarcem însă la sistemul trifazat. Acesta vă permite să fiți independenți în alegerea unui bec aprins. În acest moment, putem rula doar lămpi extreme sau numai cele medii. De asemenea, putem combina spoturi cu grupuri pentru a crea diferite configurații de lumină. Această soluție va funcționa cu siguranță în camera de zi sau într-o cameră unde petrecem mult timp cu prietenii sau familia.

Ce este important în alegerea iluminatului pe șină pentru o cameră

În primul rând, trebuie să ne întrebăm ce efect vrem să realizăm. Avem nevoie de un studio unde vrem să ne concentrăm privirea în anumite locuri fără a fi nevoie de lămpi suplimentare? Sau poate ne pasă de sublinierea efectivă a amenajării moderne a sufrageriei? Avem, de asemenea, posibilitatea de a afișa suveniruri de familie valoroase sau trofee sportive.

Rețineți că, dacă ne vrem să obținem mai multă lumină într-o anumită zonă, este bine să atârnăm lămpile noastre direct deasupra locului în care lucrăm. De asemenea, în cazul unor modificări de organizare interioară și decorativă, este mai bine să ajustați poziția corpurilor de iluminat.

Ce ar trebui să arate lămpile pentru iluminatul pe șină?

Cel mai important atribut al lămpilor o reprezintă CRI, ceea ce înseamnă capacitatea de a reproduce culorile pe o scară de la 0 la 100. Cu cât este mai mare CRI, cu atât este mai bună calitatea reproducerii culorilor. Nivelul 80 - 90 CRI poate fi considerat foarte bun. Un alt factor important este temperatura culorii. Lumina cu o temperatură de aproximativ 3300 K este lumină caldă. 3300 K - 5300 K înseamnă culoarea neutră, iar peste 5300 K este rece.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Proiectați-vă iluminarea cu Lunares Proiectați iluminatul cu Lunares

Pentru a satisface așteptările clienților noștri, oferim un serviciu constând în selectarea de corpuri de iluminat în conformitate cu așteptările clientului. Contactați-ne, descrieți-vă nevoile cât mai larg posibil și vom selecta iluminatul și vom pregăti o ofertă cu o reducere specială.

Lămpile metalice - alegerea perfectă pentru orice interior Lampa metalică cu mansardă

Standardele de iluminat și design interior se schimbă la fel ca standardele din lumea modei. Cu toate acestea, nu trebuie să urmărești orbește tendințele în schimbare sezonieră, cu condiția să alegi cu îndemânare felul și modul de iluminare în interiorul tău.

Iluminare pe barele de bus Busbar spot luminos Quattrobi

Construcția durabilă și solidă, asamblarea simplă și rapidă, funcționalitatea și flexibilitatea deosebită în crearea și modificarea iluminării pe barele de bare sunt cele mai importante caracteristici ale acestui sistem inovator. Astăzi vom încerca să explicăm care este sistemul feroviar, unde este folosit și ce funcții are

Sistem de iluminat pe șină