Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

canapele

canapele

Canapele confortabile pentru orice spațiu

Canapeaua din sufragerie este un loc folosit pentru relaxare, precum și pentru petrecerea timpului liber cu membrii familiei. Este o piesă de mobilier care atrage atenția datorită dimensiunilor sale și este punctul focal al camerei de zi. Aspectul său ar trebui să se potrivească cu stilul interiorului pentru a fi un complement perfect pentru acesta. Dimensiunea și funcțiile canapelei din sufragerie sunt, de asemenea, importante.

Canapele pliante - mobilier pentru orice dimensiune

În apartamentele mici este adesea dificil să se potrivească un pat și o canapea. Într-o astfel de situație, merită să vă gândiți la mobilier multifuncțional, cum ar fi canapele pliabile . În timpul zilei vor oferi relaxare și odihnă, iar noaptea se vor transforma într-un loc confortabil pentru a dormi. Astfel, se poate economisi mult spațiu în apartament.

O canapea cu funcție de dormit - având în vedere oaspeții

Oaspeții peste noapte pot fi o provocare, mai ales dacă nu există suficiente locuri de dormit în apartament. Această problemă poate fi rezolvată definitiv plasând o canapea cu funcție de dormit în sufragerie. Acest mobilier este adesea echipat cu un container în care puteți ascunde așternuturile. Aceasta înseamnă că puteți fi oricând gata să le oferiți oaspeților o noapte confortabilă.

Canapele modulare pentru exigente

Fiecare cameră de zi este diferită și are nevoi diferite, așa că canapelele modulare sunt o alegere interesantă. Este un mobilier care constă din multe elemente, astfel încât să îl puteți personaliza după cum doriți. Orice configurație vă permite să obțineți forma adecvată a canapelei și să aranjați în mod optim interiorul. Mai mult, dacă amenajarea mobilierului devine plictisitoare după un timp, poate fi schimbată oricând.

Canapele de colț - pentru că confortul contează

Colțurile sunt o opțiune excelentă pentru persoanele care apreciază un nivel ridicat de relaxare. Acest mobilier are un șezlong pe care vă puteți întinde picioarele și vă puteți bucura de citirea preferată sau de vizionarea la TV într-un mod confortabil. În plus, datorită canapelelor de colț nu pierzi spațiu în colțul camerei, care rămâne adesea nedezvoltat. Acest lucru le face o alegere excelentă nu numai pentru camere mari, ci și pentru camere mai mici.

canapele