Peste 64 000 de produse
{{ aa_name() }}

Britop Lămpi de iluminat Britop Lămpi de iluminat

Britop Lighting este o companie poloneză al cărei scop este proiectarea și producerea iluminatului care să răspundă nevoilor clienților de astăzi. Prin introducerea unor tehnologii moderne, inclusiv LED-uri, în producția de iluminat, Britop Lighting creează cele mai recente tendințe în industria de iluminat, iar produsele de iluminat oferă avantaje economice și de mediu.

Datorită designului și producției, compania combină calitatea, modernitatea și designul la modă în produsele sale. Oferta include iluminare LED, lămpi moderne de designer, sconturi originale și spoturi luminoase, precum și lămpi clasice. Cel mai sofisticat client va găsi printre corpurile de iluminat și lămpi Britop exact ceea ce se potrivește perfect interiorului său.

Dispozitivele de iluminat britop Lighting sunt simple și elegante. Designul lor este clar pentru toată lumea, dar rămâne original și atrăgător de ochi. Cele mai recente tehnologii de producție și materiale de înaltă calitate ajută produsele mărcii să pară moderne și elegante, iar gama impresionantă vă permite să alegeți modelul pentru orice interior.

Britop Lămpi de iluminat

Plafonul de iluminare cu două brațe Britop Lighting este un model elegant și ideal pentru montarea pe tavan în sufragerie, menținut într-un stil modern. Producătorul recomandă utilizarea lămpilor cu halogen cu bază G9 și putere de 28 W. Dispozitivul este fabricat din materiale precum sticlă și metal și poate fi utilizat pentru tavane suspendate. Culoarea principală a produsului este cromată. Lampa se distinge printr-un aranjament interesant, are două nuanțe cromate sub formă de bile din sticlă transparentă. Funcția de ajustare a setării sursei de lumină este o soluție foarte practică și în dormitor și hol și chiar în camera de tineret.

Lampa de iluminat din lămpi de iluminat din metal de culoare verde-albastru va însoți în mod discret membrii familiei care iluminează interiorul. Lampa în stil industrial, cu designul său, se referă la sălile mari de producție și depozitare de la începutul secolului al XIX-lea. Lampa de iluminat Britop este potrivită pentru birou, living, bucătărie, hol, sala de mese, dormitor, cameră pentru tineri. Corpul de iluminat descris mai sus are 4 surse de lumină cu o priză G9 și o putere maximă de 28 W. O astfel de lampă unică de plafon va fi utilizată în interioarele moderne unde se utilizează forme originale și culori expresive. Combinația dintre negru și aur este o combinație extrem de la modă. Vasul sferic poate schimba setarea și direcționează sursa de lumină în direcția dorită.

Lampa de iluminat Lampa Britop Lighting este un model exclusivist care este ideal pentru instalarea pe podea într-o sufragerie modernă, living și hol. Producătorul recomandă utilizarea lămpilor de bază E27 și a unui bec de 60 W. Dispozitivul este fabricat din materiale precum sticlă și metal. Culoarea principală a produsului este cromată. Lampa subtilă aduce o atmosferă confortabilă interiorului care se amestecă armonios în interior. Minimalismul aranjament este ideal pentru camerele mici, mărind-le vizual. Lampa de iluminat Britop este un iluminat ideal într-un apartament decorat în stil scandinav și în stil loft.

Britop Lighting

White Britop Lighting este un model minunat care va fi utilizat pentru iluminatul și decorarea peretelui într-un dormitor decorat într-un stil modern. Producătorul recomandă utilizarea lămpilor cu halogen cu priză GU10 și putere de 50 W. Dispozitivul era fabricat din metal. Culoarea principală a produsului este albă și cromată. Lampa de perete oferă iluminare eficientă care armonizează cu camera de tineret, bucătărie și hol. O astfel de lampă montată pe perete poate fi instalată cu succes în orice birou. Ajustarea sursei de lumină este o soluție convenabilă căutată de mulți clienți.

Lampa de perete Britop Lighting in culoarea cuprului (G9 28W) are un design unic scandinav, care functioneaza excelent in birouri, birouri, camera de zi, dormitor si camera de adolescenti. Un efect vizual neobișnuit a fost realizat datorită unui bec mare cu fire și postură. O asemenea amenajare de iluminat poate arăta bine și într-un aranjament clasic și modern.

Lămpi de iluminat de iluminat britop

Lampa de iluminat britop de iluminat britop cu metal alb, rosu sau negru sunt modele interesante care sunt ideale pentru montarea pe tavanul bucătăriei, decorate în stil industrial. Dispozitivul poate fi utilizat pentru tavane suspendate. În interior, menținut într-un aranjament industrial, lampa își găsește locul și devine un accent interesant. Sticla are un interior alb, datorită căruia emite o lumină puternică și eficientă.

Lampa de pandantiv ruginit negru sau negru Britop Lighting este un model original pentru iluminarea bucătăriei și a mesei în stilul mansardei. Lampa este realizată din metal și are un design brut care se potrivește perfect decorului livingului într-un aranjament industrial. Împreună cu alte amenajări interioare, va crea o soluție stilistică interesantă.

Britop Lighting - Recenzii despre produse


Reflector crom Inigo E27 60W
19 Noiembrie 2018
Cumpărare excelentă la un preț corect