Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

rafturi

rafturi

Biblioteci - propria bibliotecă de acasă

Raftul de cărți este o piesă de mobilier obligatorie în casa fiecărui iubitor de lectură. Pe rafturile sale puteți aranja o bibliotecă de acasă cu romane, ghiduri și volume de poezii. O astfel de bibliotecă poate fi amplasată în multe camere - în sufragerie, birou, dormitor sau chiar într-o cameră pentru tineri. Afișarea obiectelor preferate va fi, fără îndoială, plăcută pentru ochi și va oferi, de asemenea, camerei un decor interesant.

Raft metalic - nu numai pentru cămară?

Rafturile din materiale metalice sunt apreciate pentru fiabilitatea lor. Puterea lor este, de asemenea, avantajul lor, deoarece nu se îndoaie cu ușurință nici sub greutate mare. De aceea, ele sunt deseori alese pentru camere precum cămară, pivniță sau atelier. Cu toate acestea, acestea se vor dovedi utile nu numai pentru depozitarea conservelor sau a instrumentelor. Natura brută a acestui mobilier poate fi un complement perfect pentru interioarele la modă în stil mansardă.

Bibliotecă industrială modernă

Continuând tema decorului ascetic, dominat de fitinguri metalice, este imposibil să nu menționăm rafturile în stil industrial . Construcția lor include și elemente de oțel, dar rafturile sunt din lemn. Aceste rafturi combină o formă tradițională cu un indiciu de farmec modernist, motiv pentru care se încadrează în multe camere diferite. Rafturile pot conține nu numai cărți, ci și obiecte decorative, suveniruri de familie și mici plante în ghivece.

Bibliotecă din lemn pentru fiecare interior

În ciuda varietății largi de opțiuni, rafturile clasice din lemn sunt încă una dintre cele mai populare. Sunt o propunere excelentă nu numai pentru pasionații acestui material durabil, ci și pentru oricine caută mobilier atemporal și solid. Rafturile din lemn se potrivesc atât unui birou acasă ca loc pentru documente, cât și unui living, unde pot prezenta bibelouri colectate de-a lungul anilor. Puteți alege mobilier cu forme simple, tradiționale, precum și altele mai non-standard.

rafturi