Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Canapele

Canapele

Canapele pliante practice

Canapele pliabile pot fi acoperite cu piele ecologică, piele naturală sau țesătură. Canapele cu funcție de dormit sunt de o clasă excelentă. Atunci când alegeți o canapea pentru dormit obișnuit, merită să ne amintim că canapeaua convertibilă nu numai că ar trebui să fie plăcută, ci mai ales confortabilă și să ofere un confort adecvat pentru dormit.

O selecție largă de canapele în magazinul Lunares

Cele mai populare sunt canapelele bej, maro sau negre. De asemenea, puteți achiziționa mobilier în diferite nuanțe de albastru sau verde. Canapelele albe arată sofisticate. Canapele colorate vii, care pot adăuga culoare unui living, devin din ce în ce mai populare. Există, de asemenea, o dimensiune a canapelei pentru a alege. În funcție de dimensiune, puteți alege o canapea dublă sau triplă.

Canapele într-o versiune modernă

Canapele au umplut saloanele PRL cu un singur clic. În prezent, există pe piață canapele cu diverse sisteme de pliere. Pentru a transforma canapeaua într-un pat, este suficient să scoateți salteaua bine ascunsă din interiorul canapelei. Alte canapele se extind în față sau au piese pliabile pentru a crea o suprafață de dormit. În plus, multe canapele pliabile arată la fel de frumoase ca și canapelele extensibile, astfel încât funcția lor suplimentară nu afectează negativ aspectul mobilierului.

Canapele extensibile pentru oaspeți

Dacă nu ar exista canapele, interioarele ar fi mult mai sărace și mai puțin variate. Canapeaua este o piesă de mobilier necesară pentru oricine dorește să amenajeze un interior într-un mod elegant și confortabil. Canapeaua ar trebui să aibă un mecanism automat rabatabil, perne pe care să se sprijine și cotiere. Canapeaua extensibilă vă permite să stați peste noapte oaspeții neanunțați și membrii familiei care au venit în vizită. Merită să combinați funcția de agrement cu o canapea practică. Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta de canapele pliante din magazinul Lunares.

Canapele