Peste 41 000 de produse
{{ aa_name() }}

Scaune de Bar

Scaune de Bar

Este greu să-ți imaginezi ceva mai minunat dimineața decât o ceașcă delicioasă și aromată de cafea servită la mini-masă sau la barul din bucătărie și un croissant cald. Sună cam francez, dar în realitățile poloneze funcționează și foarte gustos. Deci, nu este nimic surprinzător în faptul că tot mai mulți oameni aleg această soluție în bucătăria lor deschisă. Un blat suplimentar care leagă bucătăria de sufragerie sau de sufragerie este adesea un loc pentru discuții rapide de familie, aranjamente și mese servite.

Ce scaune sunt potrivite pentru sufragerie sau bucătărie deschisă?

Totul depinde. În primul rând, pe dimensiunea sufrageriei sau a bucătăriei dvs. și câți invitați primiți. Dacă vă plac vizitele frecvente ale prietenilor și aveți suficient spațiu, alegeți cel puțin 8 scaune și o masă mare rabatabilă. Într-un apartament mic, chiar și un mic blat de lucru cu 2 scaune potrivite va fi un loc perfect pentru relaxare și întâlniri.

Scaune de bar, ideale pentru o cafenea sau acasă - pe care să le alegeți?

Deși pot fi asociate doar la prima vedere cu interiorul unei cafenele sau baruri, scaunele de bar își găsesc din ce în ce mai mult locul și în casele unifamiliale. Avantajul lor este mobilitatea, deseori ușurința și finisajul universal. Pe un scaun de bar, cu condiția să aibă o astfel de funcție, poate sta într-o poziție confortabilă, ajustată la înălțimea blatului. Datorită lor, zona de bucătărie adaptată la blatul de lucru și un loc pentru o masă rapidă sau discuții după-amiaza este perfect pregătită pentru a găzdui oaspeții.

Scaune de bar - din lemn sau poate din plastic?

Trebuie să recunosc că alegerea scaunelor de bar pentru interiorul modern este considerabilă. În modele specifice, putem selecta subtil nu numai culorile, ci și materialul din care urmează să fie realizat scaunul sau spătarul. În camerele amenajate clasic sau cu un ușor fler provensal, vor funcționa scaune din lemn cu pernă pe scaun. În interiorul modern, puteți folosi scaune din plastic sau metal pentru schimbare, al căror mare avantaj va fi ușor de curățat.

Hokers - încă fierbinte

Scaune de bar la modă își găsesc tot mai des locul în bucătării din cataloage. Nu ocupă mult spațiu, pot fi introduse sub blatul mesei și, în plus, au un finisaj destul de universal. Hokerii vor atrage cu siguranță fanii stilurilor scandinave și moderne. Aflați care scaun de bar vă va îndeplini cerințele și ajustați-l la scopul său!