Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Scaune de Bar

Scaune de Bar

Scaune funcționale de bar

Hokers își fac o carieră ca elemente de interior de mult timp. Ce ar trebui să știu despre ele?

Ce sunt scaunele de bar?

Scaunul este o piesă de mobilă funcțională sub forma unui scaun înalt de bar. Acest scaun mai înalt are cel mai adesea un scaun sub formă de cerc sau pătrat și, atunci când cumpărăm, avem o gamă de scaune cu spătar mai mic sau mai înalt, precum și cotiere. Modelele sunt pe patru picioare stabile sau pe una, care de cele mai multe ori are și o funcție de pivotare, datorită căreia scaunele sunt funcționale și confortabile. Scaunele de bar înalte sunt extrem de flexibile, deoarece sunt în mare parte subțiri, ceea ce înseamnă că nu ocupă mult spațiu.

Numai scaune din lemn?

Când cumpărați un model dat de scaun de bar, acordați atenție materialului din care a fost fabricat. Cel mai adesea, scaunele sunt realizate din lemn sau metal, dar există și scaune din plastic. Foarte des puteți găsi, de asemenea, scaune de bar tapițate, care au un scaun moale, ceea ce crește cu siguranță confortul de utilizare. Scaunele de bar din lemn au adesea o structură mai masivă și picioare mai late, spre deosebire de scaunele de bar din metal sau plastic.

Scaune tapițate, adică confort de utilizare

Pentru ca scaunul nostru să își îndeplinească funcția, trebuie să fie în primul rând confortabil. Când așezați un scaun de bar la o masă sau o insulă, merită să acordați atenție înălțimii blatului și a scaunului. Distanța ideală între blatul mesei și scaun ar trebui să fie de aproximativ 30 de centimetri. Trebuie amintit că cu cât scaunul cu accesorii este mai slab, cu atât este mai puțin confortabil. Dacă intenționăm să petrecem mai mult timp pe un scaun de bar decât doar câteva minute pe zi, merită să investim într-un scaun tapițat sau echipat cu alte tapițerii moi. La fel de importante sunt cotierele și suporturile pentru picioare care vor menține picioarele într-o poziție. Scaunul conturat și spătarul înalt vor asigura confortul în timp ce mâncați o masă, iar scaunul cu picior pivotant va permite o coordonare liberă a mișcărilor.

Scaune de bar ca accesoriu

Scaun de bar se potrivește perfect într-o cameră de zi cu o chicinetă, unde este cel mai adesea plasată de o insulă sau de un bar. Scaunele de bar sunt perfecte pentru amenajarea interioarelor moderne, elegante și mansardate, unde constituie un fel de graniță între camere. Un scaun de bar cu accente puternice de culoare va da caracter și aromă interiorului. Cu toate acestea, merită să ne amintim că scaunele de bar, în afară de impresia lor vizuală importantă, ar trebui să facă și ele o impresie bună atunci când sunt folosite.

Scaune de Bar