Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi de Tavan

Iluminarea tavanului - pe care să o alegeți?

Interioarele moderne se caracterizează printr-un stil și o lumină extraordinare care umple întreaga cameră. În funcție de efectul pe care dorim să-l obținem, vă recomandăm diferite tipuri de lămpi de tavan. Începem să alegem o lampă potrivind-o cu stilul aranjamentului existent. În funcție de dimensiunea camerei, decidem ce surse de lumină vor ilumina în mod optim camera. În special, trebuie verificate cantitatea, puterea și temperatura culorii acestora. Oferta magazinului nostru include diferite tipuri de iluminat, inclusiv lămpi care urmează să fie echipate cu un bec, precum și cu lumină LED integrată. Cu siguranță, iluminarea poate fi găsită pentru orice interior.

Lampa de tavan este o lampă suspendată, o lampă de tavan sau poate un candelabru?

Există diferite tipuri de camere în casele noastre, unde va funcționa o iluminare diferită a tavanului. Dacă camera selectată are o suprafață mai mare, merită să alegeți o lampă de tavan sub formă de candelabru. Plafoanele de tavan vor deveni o soluție pentru o cameră joasă. Corpurile moderne au surse de lumină LED integrate, economisitoare de energie. Lămpile suspendate sunt o soluție atât pentru camere înalte, cât și pentru camere standard. Datorită posibilității de reglare a cablului de alimentare, putem regla cu ușurință lungimea lămpii la locul selectat. Puteți găsi rame populare disponibile în magazinul nostru.

Plafoane moderne - ce soluție va funcționa în casa noastră?

Fiecare cameră necesită un produs diferit. Livingul este un loc unde există de obicei o măsuță de cafea și o zonă de relaxare. Într-un astfel de loc, o lampă de tavan suspendată își va găsi aplicația, care își va concentra lumina peste masă. Avem libertate deplină în dormitor. În funcție de înălțimea și dimensiunea sa, putem alege lămpi suspendate, plafoane sau candelabre. Decoratorii de interior au creat o soluție destul de interesantă folosind lămpi suspendate în dormitor, situate deasupra noptierelor, pe ambele părți ale patului. Lampa de tavan instalată în acest mod va adăuga caracter. Lampa de tavan este perfectă pentru coridoare, deoarece nu ocupă mult spațiu, dar iluminează perfect spațiile înguste. Lămpile de tavan vor funcționa în orice interior. Pe lângă modelele clasice, decorative, magazinul nostru oferă lămpi pentru „sarcini speciale”. O astfel de iluminare se caracterizează prin funcții suplimentare, cum ar fi culoarea luminii variabile sau un grad ridicat de protecție IP. O lampă de tavan rezistentă la stropire este perfectă pentru baie. Toate informațiile despre iluminatul selectat și prețul acestora sunt vizibile pe cardurile de produs. Pentru mai multe informații suplimentare despre oferta selectată sau dorința de a comanda, vă rugăm să contactați personalul magazinului nostru.

De unde să cumperi lămpi suspendate interesante?

Căutați produse cu un stil original, funcții neobișnuite sau poate un preț favorabil? În magazinul nostru, avem o serie de produse pentru clienți cu nevoi diferite. Oferta noastră se extinde constant cu noi modele de lămpi și produse pentru casă și grădină. Vă încurajăm să vizitați celelalte categorii ale magazinului nostru pentru a potrivi lămpile cu amenajările existente în camerele selectate. Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre un produs selectat, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Multe modele de lămpi au opțiunea de a realiza elemente de construcție într-o altă culoare sau de a selecta un material diferit al căptușelii. Deci putem realiza o lampă la cererea unui client special. Lămpile de tavan pot fi ușor adaptate la compoziția deja creată. Lămpile de tavan sunt o soluție atemporală. Atunci când decidem să le cumpărăm, putem fi siguri că ne vor servi mulți ani.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Interioare rustice Rustic floor lamp

Iluminat rustic și stil rustic

Citiți despre tendința designului interior cel mai la modă în acest an sau vedeți ce v-am pregătit pentru dvs. în categoria lămpilor rustice.

Stil rustic - recent foarte la modă. Mulți arhitecți o introduc în proiectele lor. O mulțime de oameni care inspiră inspirații de pe Internet, vă rearanjează sau finisează interiorul într-un stil rustic. Caracteristicile acestui stil sunt complexe. În plus, influența multor tendințe ale designerilor a determinat modificarea și modificarea definiției stilului rustic de-a lungul anilor.

Ce a determinat ca această tendință arhitecturală aparent modestă să câștige inimile atâtor persoane și să câștige peste mulți susținători? Te întrebi ce este un stil rustic? Să începem de la început.

Lămpi de Tavan