Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Picturi pictate peste blatul bucătăriei

Picturi pictate peste blatul bucătăriei

Picturi pictate peste blatul bucătăriei

Bucurați-vă de o bucătărie unică și personalizată cu picturile noastre pictate peste blatul bucătăriei. Această categorie specială vă oferă o varietate de opțiuni creative pentru a transforma blatul de bucătărie într-o adevărată operă de artă.

Fie că sunteți în căutarea unui design modern și abstract sau preferați un aspect mai tradițional, veți găsi cu siguranță ceva pe gustul dumneavoastră în această colecție. Fiecare pictură este realizată manual de către artiști talentați, care folosesc culori de înaltă calitate și tehnici experte pentru a crea lucrări de artă excepționale.

Indiferent de stilul dvs. de decor, aceste picturi pictate peste blatul bucătăriei vor adăuga cu siguranță un element distinctiv și original în spațiul dvs. de gătit. Puteți alege dintre diferite teme, cum ar fi natura, peisaje, flori sau abstracte, pentru a se potrivi perfect cu personalitatea și gusturile dvs.

În plus față de aspectul estetic, picturile noastre sunt și practic funcționale. Sunt realizate cu vopsele rezistente la apă și rezistență sporită la zgârieturi, pentru a asigura o durabilitate pe termen lung. Mai mult, suprafața pictată este ușor de curățat și întreținut, făcându-le ideale pentru utilizarea zilnică în bucătărie.

Pentru a comanda o pictură pictată peste blatul bucătăriei, pur și simplu navigați prin colecția noastră și alegeți designul preferat. Asigurați-vă că măsurați corect dimensiunile blatului dvs. de bucătărie pentru a vă asigura că pictura se potrivește perfect. De asemenea, puteți contacta echipa noastră de asistență pentru a vă oferi sfaturi și recomandări personalizate.

Întrebări frecvente (FAQs)

1. Pot fi picturile pictate peste blatul bucătăriei personalizate?

Da, putem crea picturi personalizate în funcție de preferințele dvs. Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta detaliile și opțiunile disponibile.

2. Cum se potrivește pictura pe blatul de bucătărie?

Pentru a vă asigura că pictura se potrivește perfect, vă rugăm să măsurați dimensiunile exacte ale blatului și să le furnizați în timpul procesului de comandă. Astfel, vom putea crea o pictură care se potrivește perfect spațiului dvs. de gătit.

3. Cum se curăță și se întreține pictura pictată peste blatul bucătăriei?

Pictura este realizată cu vopsele rezistente la apă și rezistență sporită la zgârieturi, ceea ce facilitează curățarea și întreținerea. Puteți utiliza o cârpă moale și un detergent delicat pentru a curăța suprafața, evitând utilizarea produselor abrazive care ar putea deteriora pictura.

4. Pictura poate fi aplicată și pe alte suprafețe din bucătărie?

Deși aceste picturi sunt concepute pentru a fi aplicate pe blaturi de bucătărie, ele pot fi, în unele cazuri, aplicate și pe alte suprafețe plane, cum ar fi panourile de perete sau mobilierul. Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta opțiunile disponibile în funcție de nevoile dvs.

Picturi pictate peste blatul bucătăriei