Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi de sufragerie

Lămpi de sufragerie

Lustre de sufragerie

Sala de mese este un loc unde mâncăm mese și ne bucurăm de prezența celuilalt. Cea mai bună soluție pentru a ilumina bine zona de luat masa este instalarea sursei principale de lumină central deasupra mesei. Lămpile suspendate și candelabrele sunt ideale pentru aceasta. De asemenea, trebuie amintit că este posibilă o combinație a mai multor astfel de lămpi - este cu siguranță un ochi de taur dacă vrem să ne bucurăm de o sală de mese elegantă. O astfel de iluminare a tavanului suspendată corespunzător deasupra mesei este un mare avantaj în timpul meselor. De asemenea, ar trebui să ne amintim despre multifuncționalitatea corpurilor de iluminat care emit lumină de accent. Cel mai bun exemplu al acestui tip de lampă de sufragerie sunt lămpile de podea mari și spațioase. O cină de seară la lumina unei veioze frumoase cu abajur mare este o propunere ideală pentru o seară cu cineva drag sau prieteni - lumina unei astfel de veioze creează o atmosferă neobișnuită, romantică, relaxantă și plăcută, iar noi, ca gazdele serii se pot bucura de satisfacția oaspeților noștri. O altă propunere sunt plafoanele, care, de asemenea, - selectate corect - funcționează bine, precum și iluminarea suplimentară. Instalate simetric pe mai mulți pereți, creează un efect foarte unic.

Propuneri de iluminat pentru sufragerie de la Lunares.pl

În magazinul nostru, încercăm să creăm o bază de produse unică. Vrem să vă oferim o gamă largă de lămpi diferite. Printre numeroasele propuneri pentru sala de mese, recomandăm în special lampa suspendată Clark - creează iluminarea perfectă pentru blatul mesei și pentru masă, constituind principala sursă de lumină. Poate fi atârnat jos - la nivelul ochilor - datorită căruia vom realiza o iluminare mai eficientă a mesei și, în plus, lumina emisă nu va deranja sau ofensa pe nimeni. Un aranjament interesant în sala de mese poate fi creat prin agățarea a trei lămpi suspendate Conrad deasupra mesei - această iluminare rustic-industrială este un succes al sezonului 2016/2017. Dacă alegem iluminarea cu accent, alegeți o lampă de podea Clark sau Simon. Perfect - un abajur mare, negru sau un abajur alb, transmite lumină frumoasă, moale, care creează o atmosferă romantică și plăcută. Lămpile de cristal ca iluminare pentru sufragerie sunt o sugestie neobișnuită pentru proprietarii unei camere de zi combinate cu un spațiu de bucătărie. Lămpile de cristal sunt o eleganță atemporală închisă într-o formă bogată.

Lămpile de sufragerie nu se referă doar la formă, formă și frumusețe

Atunci când alegem o lampă pentru sufragerie, ar trebui să ne amintim că, pe lângă funcțiile sale decorative și de iluminare, o astfel de lampă ne va servi cel mai probabil timp de câțiva ani. O formă interesantă combinată cu manopera de înaltă calitate și materiale adecvate este o rețetă pentru o lampă bine aleasă pentru sufragerie. În magazinul nostru, vindem lămpi ale producătorilor polonezi acoperiți de o garanție. Oferim posibilitatea de returnare și schimb. Cumpărăturile în magazinul Lunares.pl reprezintă o garanție a satisfacției. Desigur, nu numai lămpile din sufragerie, ci și multe alte accesorii afectează imaginea de ansamblu a acestei camere sau spații. Scaune confortabile, veselă frumoasă și decorațiuni de masă sunt elemente indispensabile pentru atmosfera adecvată a meselor consumate, deci este important ca toate articolele de acolo să se potrivească și să completeze stilul în care este proiectat interiorul.

Lămpi de sufragerie - ce bec să alegeți

Sala de mese, pe lângă funcția sa de loc de mâncare, servește și ca loc de primire a oaspeților. Uneori petrecem mult timp în sala de mese, așa că merită să avem grijă de o atmosferă confortabilă și liniștitoare. Un astfel de efect poate fi obținut prin instalarea în lampa din sufragerie a unui bec obișnuit sau a unui LED cu o culoare caldă a luminii la nivelul de 2700 K cu un spectru moderat de împrăștiere a luminii.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Lămpi de sufragerie