Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi Fabbian Lămpi Fabbian

Fabrica italiană de lămpi și candelabre Fabbian a fost creată acum 50 de ani. De la apariția sa pe piață astăzi, fabrica este deosebit de diferită de alți producători italieni de iluminat decorativ, ale căror idei se bazează în întregime pe o școală tradițională de artizanat, care include forme decorative, sticlă, cadre metalice.

Ce caracterizează lămpile Fabbian?

Lămpile Fabbian incorporează idei de design inovatoare, creând lămpi într-un stil modern și de minimalism. Aspectul sofisticat al întregii game de lămpi atrage atenția oamenilor care țin pasul cu vremurile și cu siguranță iubesc lucruri extraordinare și extravagante. Simplitatea liniei, corectitudinea formelor, proporțiile monocrome și neîncărcate sunt toate prezentate în această iluminare.

Lămpile, sconcile și plafoanele Fabbian completează perfect interiorul caselor într-un stil modern și contribuie la crearea integrității vizuale a compoziției. În ciuda pasiunii pentru tradiția italiană, Fabbian rămâne la timp, astfel încât din ce în ce mai des se dezvoltă sisteme speciale de economisire a energiei care nu dăunează mediului.

Lampa de plafon Fabbian este o soluție ultra-modernă bună pentru iluminatul casei. Proiectul este implementat pe deplin în termeni de practicitate și calitate a iluminatului, designul inconspicuos se estompează în fundal, calitatea și compactitatea sunt primele. Aranjamentul lămpii este o combinație clasică de sticlă de cristal cu accesorii metalice. Puteți să aplicați în mod liber astfel de iluminat în camera de zi, dormitor, sala de mese, hol.

Lampa Fabbian poate fi făcută și din metal placat cu nichel, cu suspensie de poliester. Lampa în formă de lentilă cromată cu diametrul de 9 cm asigură o stralucire puternică și intensă. Mânerul este construit în tavan. Acest tip de iluminat își va îndeplini funcțiile în camera de tineret, dormitor, sala de mese și hol.

Lămpi Fabbian

Lampă de perete realizată conform designului maestrilor italieni. Structura de sticlă dreptunghiulară închide lampa cu LED-uri este echipată cu un mecanism de rotire pentru a direcționa fasciculul luminii în direcția corectă. Sconces Fabbian este un stil sofisticat, care încorporează o formă minimalistă simplă. Rafturile Fabian nu pot umple casa cu o lumină confortabilă, pot seta interiorul în mod corespunzător și-i dau un caracter unic.

Această realizare rezultă dintr-o combinație de diverse materiale care, la prima vedere, par complet incompatibile. Da, cromul atât de rece este completat cu lemn cald. Sticla transparenta fara suprafata poate fi suplimentata cu insertii grele din diverse metale.

De exemplu, o lampă de perete în culoarea argintiu de la un producător italian Fabbian. Corpul de iluminat și baza unei astfel de lămpi de perete sunt realizate din metal acoperit cu lac lucios. Lampa de perete poate fi ușor rotită la 360 de grade datorită "furtunului" care constituie o structură care susține o sursă de lumină. Un astfel de tip de iluminat poate fi instalat în living, dormitor, sala de mese, hol.

Designerii nu se tem să experimenteze și să facă o treabă excelentă, creând niște sunete Fabbian neobișnuite și neobișnuite. Cienții seamănă cu pahare goale de whisky din sticlă de plumb , datorită cărora se disting printr-un indice de refracție mărit comparativ cu cele utilizate în trecut de sticlă obișnuită. Trebuie să le porniți și lumina otrăvitoare vă va umple casa cu confort și liniște. Scheletul de perete cromat lustruit în combinație cu nuanțe neobișnuite arată impresionant în sufragerie, în dormitor, în hol și în sală de mese.

Plafonds Fabbian

Fanii minimalismului vor acorda atenție originalității iluminării. Datorită formei sale pătrate, plafonul Fabbian arată ca un exemplu perfect de combinație de simplitate și gust. Acest design vă permite nu numai să distribuiți lumina corect în cameră, ci și să economisiți spațiu. Culoarea transparentă a incintei minimaliste, care înseamnă și abajurul și rama din metal împreună, emit o lumină difuză caracteristică care arată impresionantă atunci când este pornit. Plafonul poate fi folosit ca un iluminat suplimentar în dormitor, bucătărie și hol.

Plafoanele Fabbial au un aspect sofisticat, ceea ce înseamnă că designerii știu cu adevărat ce gust, stil și calitate sunt. Partea principală a produselor este realizată într-un stil modern, cu forme expresive, laconice. Sticla transparentă sau mată în combinație cu un corp cromat și concepte avansate sunt ideale pentru interioarele moderne.

Plafond Fabbian este un corp de iluminat modern, a cărui design și funcționalitate se vor potrivi cu ușurință în interior. Forma metalică dreptunghiulară cu o carcasă din inox are trei spații pentru becuri, sticla mată din satin este finisajul tavanului.

O altă piesă la fel de elegantă este plafonul Fabbian cu un design extravagant. Sticla de sticlă conținând în compoziția sa o cantitate mare de oxid de plumb, a fost utilizată pentru a produce o lentilă, a cărei argintiu vopsit interior dă un efect neobișnuit de împrăștiere a luminii. Abundența de sticlă creează un joc unic de lumină. Ideal pentru iubitorii de interior inovator, creează o atmosferă de căldură și confort. O caracteristică caracteristică a lui Fabbian este căutarea constantă a armoniei de sticlă și lumină.

Fabbian - Recenzii despre produse


Lampă de perete Fabbian Lens F46 45W 60cm - Bronz periat - F46 G01 14
17 Aprilie 2020
Lampa de perete excelentă și în combinație cu lampa suspendată în plus! recomanda!

Fabbian Beluga Royal Ø40 - Titan - D57 A55 34
16 Aprilie 2020
O lampă frumoasă, cadouri suplimentare deasupra mesei din sufragerie, o recomand!

Lampă suspendată Fabbian Sospesa D42A01 00
08 Aprilie 2020
Lampa arată frumos! vă recomand!

Aplica de perete Fabbian D21D0715
07 Aprilie 2020
Lampa de perete arata delicata si foarte eleganta. recomand lampa și magazinul!

Fabbian Beluga Royal Ø40 - Titan - D57 A55 34
05 Martie 2019
Magazin recomandabil cu servicii profesionale - mai profitabil decât în alte magazine;) - dominik k

Lămpi Fabbian Lămpi Fabbian