Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi englezești

Lămpi englezești

Stilul englezesc este un concept foarte slab. Este sigur să spunem că sunt foarte confortabile, interioare de acasă care iubesc bogăția de detalii frumoase, lemn, perne moi și textile în general, canapele mari și fotolii pentru a se amesteca inch lămpile în stil englez ar trebui să fie foarte confortabil și atmosferic pentru a obține cel mai bun din cameră. O altă trăsătură este aversiunea față de lumina centrală. Britanicii preferă lămpi de podea, lămpi de masă și sconturi frumoase, în timp ce candelabrele de tavan în stil englezesc sunt aprinse doar în ocazii festive.

Lămpi engleze - cerințe de stil de bază

Când proiectați un interior în stil englezesc, una dintre cele mai importante sarcini este alegerea corectă a lămpilor. În interiorul tradițional în stil englez, candelabrele și sconcile clasice sunt adesea folosite nu numai pentru iluminatul încăperilor, ci și pentru decor, motiv pentru care forma și finisajul lor ar trebui să corespundă în mod clar acestui stil.

Lămpile clasice din limba engleză există dincolo de timp și vor fi întotdeauna necesare și adecvate. Formele tradiționale de candelabre clasice, lămpi și lămpi de perete evidențiază seriozitatea și eleganța interioarelor englezești. Materialele pentru producerea lămpilor rămân neschimbate: cristalul, sticla, metalul, alama, argintul și aurul adaugă chiar și farmecul și farmecul interiorului englezesc.

Anglerele de iluminat în limba engleză sunt cele mai elegante lumini de plafon pentru iluminarea scărilor, holurilor, coridoarelor, bucătăriilor. Luminile principale pentru a crea atmosfera sunt lămpile de masă, deoarece iluminatul slab la nivel scăzut conferă interiorului o atmosferă mai plăcută. Un fotoliu lângă șemineu, cu o lampă de podea pentru citire, este sinonim cu confortul englezesc.

Ce face iluminatul englez să iasă în evidență?

O mare selecție de lămpi confortabile și lămpi confortabile în stil englezesc este pentru cei care iubesc iluminatul local. Puteți experimenta toate tipurile de țesături și finisaje. Cu cât sunt mai convenabile sursele de lumină, cu atât mai bine.

Cu toate acestea, nu puteți utiliza iluminare multi-color sau halogen, orice fel de iluminare din spate nu va fi potrivit pentru interiorul în stil englezesc . Acest stil este mai mult decât tradițional. Iluminarea trebuie să fie cât mai plăcută.

Exemple de lămpi engleze

Atenție la detalii: modelul de pe tapet trebuie să se suprapună cu orice altceva, chiar dacă este o lampă de perete mică. În cazul în care motivul de perete conține frunze, candelabrul cu un cadru metalic în nuanțe de bronz / auriu și alb din sticlă opală va arăta frumos. În jurul cadrului și abajururilor, frunzele fin împletite adaugă starea de spirit și particularitățile. Acest candelabru în stil englez va fi folosit în camera de zi, sufragerie, dormitor și hol.

Metalul și sticla în picioare, masa, lămpile suspendate, lămpile de perete reprezintă o combinație de materiale perfectă pentru a accentua stilul englezesc. Lampă frumoasă și subtilă în picioare în limba engleză, a cărei bază este făcută din metal în aur, cu un finisaj spectaculos sub formă de tije îndoite va fi un element bun al amenajării livingului și a dormitorului. Lampa umbroasă într-o nuanță de lumină bej accentuează restrângerea ideii designerului.

Un corp de iluminat de perete impresionant, care va completa casa în mod fin, este o lampă cu perete dublu care se referă la stilurile englezești și clasice. Frumoasele sconturi clasice reprezintă o parte integrantă a decorului de perete în interiorul tradițional al limbii engleze. Două surse de lumină separate, conținute în vopsele gri, montate într-un singur conure din metal negru, vor deveni nu numai un accent care accentuează stilul, ci și o decorare interesantă a sufrageriei, a dormitorului, a sala de mese și a holului.

Cristalul și metalul sunt materiale din care se creează candelabre și lămpi de suspendare englezești care constituie iluminatul camerei de zi. Un candelabru din alama si cristal se va adauga la apartamentul in care va fi gasit, designul si starea de spirit. Iluminatul descris va fi perfect în camera de zi. Cristalele încurcate dau rafinament, starea de spirit și creează un sentiment de sărbătoare.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.