Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi pentru podea

Lămpi pentru podea

Lampa de podea în plus față de funcționalitate, aduce, de asemenea, valori estetice. Datorită stilisticilor sale variate, este ideal pentru orice interior. În funcție de preferințele individuale, clienții pot opta pentru lămpi moderne, loft, clasice și chiar industriale. Ei își găsesc aplicația atât la domiciliu, cât și la birouri, hoteluri sau restaurante. Fără îndoială, o trăsătură comună care combină toate modelele dă un caracter non-trivial și o revigorare vizuală. Prin urmare, ele nu pot fi doar o completare, ci o piesă majoră de echipament. Mobilitatea vorbește în favoarea lor. Putem pune oriunde și, în cazul rearanjării, nu pierdem timp și bani pentru a forța pereții și a le reprograma. Pentru a vă bucura de decorarea luminii împrăștiate, tot ce aveți nevoie este accesul la priză. Singurul factor limitator este ingeniozitatea și imaginația noastră.

La camera de zi și mai mult - sugestiile noastre

În timp ce decorăm apartamentul, visăm la interior, în care putem îndeplini cu ușurință îndatoririle, dezvoltăm interesele, petrecem timpul liber și avem grijă de puțină intimitate. Salonul este inima casei unde ne petrecem cea mai mare parte a timpului cu familia și condițiile create în mod corespunzător ajută la menținerea unei atmosfere prietenoase. Ne concentrăm în primul rând pe culoarea pereților, alegerea mobilierului, uitând astfel importanța iluminării. Oferta de pe piață este bogată, însă merită să investești într- o lampă de podea . Pentru a obține efectul vizual optim, la cumpărare, este suficient să se acorde atenție faptului că acesta armonizează cu caracterul camerei și cu culorile folosite. Lampa de podea va împărți camera în zone. Plasat deasupra unei canapele sau fotoliu, va satisface nevoile iubitorilor de lectură sau de lazare. Modelele cu un braț mobil vor fi utile atunci, datorită cărora vom putea regla înălțimea și unghiul de incidență a luminii. În același timp, un produs cu un lustruitor luminos sau vertical va funcționa cel mai bine lângă masă.

Distracție cu iluminare

Datorită imaginației nelimitate a designerilor, lămpile de podea au încetat să mai fie doar o funcție de iluminare. Designul modern înseamnă, de asemenea, finețe și originalitate. Plasat în colț, mărirea optică a interiorului și accentuarea naturii mobilierului. Se încadrează în orice aranjament contemporan. Așa-numitele trepiede. În combinație cu un simplu abajur se amestecă perfect în camerele scandinave. În prezent, în partea de sus se deschide bucătăria în camera de zi, precum și împreună cu sala ei de mese. O lampă impresionantă, cu o formă fascinantă, expune zone funcționale, iar întregul are o atmosferă confortabilă. Lămpile de podea selectate de designer sunt create pentru a satisface chiar și cei mai exigenți clienți.

Lămpi funcționale și ieftine pentru podea - ce trebuie să căutați atunci când cumpărați

Atunci când cumpărați o lampă de podea, trebuie să luăm în considerare funcția care trebuie îndeplinită în apartamentul nostru. Cu toate acestea, indiferent de destinație, nu ar trebui să subestimăm înălțimea sa. De asemenea, ar fi important să fii stabilă. O bază de lampă bine protejată nu va deteriora podeaua și, mai important, vom asigura siguranța copiilor. De asemenea, ar trebui să fim atenți la abajur, și mai exact la materialul din care a fost făcut. Datorită temperamentului și ingeniozității copiilor, trebuie să fie detașabilă sau ușor de curățat. Lasati totul sa se armonizeze cu culoarea zidurilor, perdelelor si a altor accesorii.

Vă oferim o gamă largă, care, combinată cu înaltă calitate și prețuri scăzute, oferă multe posibilități. Bine ati venit!

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Interioare rustice Rustic floor lamp

Iluminat rustic și stil rustic

Citiți despre tendința designului interior cel mai la modă în acest an sau vedeți ce v-am pregătit pentru dvs. în categoria lămpilor rustice.

Stil rustic - recent foarte la modă. Mulți arhitecți o introduc în proiectele lor. O mulțime de oameni care inspiră inspirații de pe Internet, vă rearanjează sau finisează interiorul într-un stil rustic. Caracteristicile acestui stil sunt complexe. În plus, influența multor tendințe ale designerilor a determinat modificarea și modificarea definiției stilului rustic de-a lungul anilor.

Ce a determinat ca această tendință arhitecturală aparent modestă să câștige inimile atâtor persoane și să câștige peste mulți susținători? Te întrebi ce este un stil rustic? Să începem de la început.

Lămpi pentru podea