Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Fotolii Tapițate

Fotolii Tapițate

Fotolii solide pentru sufragerie și birou

Fotolii tapițate sunt mobilier destinat caselor și birourilor. În loc de scaune, acestea sunt folosite foarte des. Fotoliile sunt de bună calitate, fiabilitate și o garanție a utilizării pe termen lung. Sortimentul include fotolii în diferite culori și cu diferite texturi de tapițerie.

Fotolii tapițate - elegante și unice

Fotolii de agrement sunt mobilier mare, confortabil, cu spătar reglabil, cu cotiere, care vă permit să stați confortabil și foarte confortabil. Multitudinea de forme ale fotoliilor tapițate este uimitoare. Puteți alege dintre fotolii clasice, unghiulare, ovale, în formă de ou și chiar ... fotolii în formă de figură feminină.

Șezlonguri tapițate

Merită să aveți un fotoliu tapițat acasă? Cu siguranță așa - fotoliul din sufragerie arată elegant și de înaltă calitate, este o piesă de mobilier pentru membrii gospodăriei și pentru oaspeți. În camerele de zi mici pot fi așezate unul sau două fotolii, în camerele de zi mai mari pot exista mai multe astfel de piese de mobilier. În birou, fotoliul își va îndeplini și funcția - cine dintre noi nu ar vrea să ia din când în când o pauză de cafea într-un fotoliu acoperit cu o țesătură moale și să uite de îndatoriri pentru o clipă?

Fotolii de sufragerie - fotolii tapițate confortabile

Recent, fotolii tapițate au revenit în favoarea. Există o mulțime de ele în cataloagele de design interior, unde decorează saloane mai mici, sclipesc cu culori în camerele de zi de acasă sau încălzesc atmosfera birourilor. Fotoliile din sufragerie sunt utilizate în primul rând pentru relaxare, iar cele tapițate cu țesături sunt deosebit de moi și, prin urmare, favorabile odihnei. Avantajul lor este și multitudinea de culori și materiale din care sunt fabricate. Prin urmare, pentru iubitorii de minimalism, un fotoliu simplu într-o culoare dezactivată va fi o alegere bună. Fanii eclecticismului, pe de altă parte, pot fi tentați de un fotoliu mare într-o culoare strălucitoare.