Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Grinzi de iluminat

Grinzi de iluminat

Designul de iluminat joacă un rol important în designul interior. Grinzile de iluminat sub forma unui corp de iluminat liniar cu corp îngust lung sunt potrivite pentru iluminarea spațiilor mari: spații comerciale, hale de producție, zone publice la aeroporturi și gări. Dispozitivele sunt instalate într-o linie dreaptă de-a lungul, de-a lungul perimetrului camerei.

Grinzi de iluminat - aplicație

Grinzile individuale de iluminat sunt potrivite pentru iluminarea ferestrelor, semnelor, bannerelor, fațadelor clădirilor. Grinzile cu LED-uri economisesc până la 90% din electricitate, funcționarea neîntreruptă este de 50.000. ore, practic nu necesită costuri de întreținere. Avantajul unui dispozitiv de fixare, cum ar fi fasciculul LED, este un punct de lumină mare și uniform. Grinzile cu LED-uri disponibile în magazine sunt potrivite pentru birouri de iluminat, garaje, ateliere, vopsele și chiar locuri unde există umiditate.

Exemple de grinzi de iluminat care pot fi achiziționate:

Grinzi de iluminare: 1x18W, 36W, 58W

Grinzi de iluminat: 2x18W, 36W, 58W

Grinzi de iluminat T8 LED: 1 și 2x18W, 36W, 58W.

LED-uri - caracteristici

Lămpile cu LED-uri montate pe toate suprafețele plane orizontale și verticale. Modele suspendate, numai luminile de plafon liniar. Dispozitive încorporate pot fi montate în tavan, mobilier, ferestre. Lămpile de vârf universale pot fi atașate oriunde, atâta timp cât suprafața este netedă și durabilă.

Caracteristicile de iluminare ale corpurilor de iluminat, cum ar fi fasciculele cu LED, ar trebui să respecte normele și sarcinile de iluminat Este un echipament cu putere diferită, flux luminos, temperatura culorii etc. De exemplu, lumina caldă este potrivită pentru spațiile de locuit: temperatura de culoare este de aproximativ 3000 K, iar lumina albă neutră este utilizată în birouri: peste 4000 K, care stimulează munca.

Alegerea ar trebui să țină cont de parametrii tehnici ai dispozitivelor de iluminat. Pentru ateliere de producție și depozite, sunt adecvate grinzile rezistente la praf și umezeală. Dispozitivele cu grad de protecție IP65 au o carcasă complet închisă și o protecție suplimentară a elementelor luminoase, astfel încât acestea să funcționeze eficient chiar și în aer liber. Iluminatul IP54 poate fi utilizat în încăperi cu praf și umed, precum și în exterior, dar întotdeauna sub acoperire. Un dispozitiv de iluminat fără protecție specială cu IP20 / 40 este potrivit pentru camere curate și uscate.

Grinzi de iluminat - manoperă

Gloanțele de iluminare sunt aplicabile lămpilor fluorescente, ele pot avea o fixare simplă cu un balast. Acest tip de iluminat este fabricat din tablă de oțel acoperită cu pulbere.

De asemenea, puteți achiziționa fascicule decorative LED decorative, care sunt o sursă bună de lumină în casa dvs. Grinzile de iluminat sunt ușor de instalat pe locurile de muncă într-un apartament, dau o lumină puternică chiar și în zona în care spațiul de instalare este limitat. Grinzile cu LED-uri bune, de calitate, sunt echipate cu cabluri. Gama de grinzi de iluminat are diferite modele și caracteristici de iluminare. Calitatea produsului este confirmată de certificatele de conformitate.

Grinzi de iluminat