Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Lămpi permanente

Lămpi permanente Atunci când alegeți iluminatul pentru casa noastră, ar trebui să acordăm atenție diferitelor niveluri de iluminare, utilitate și funcționalitate. Lămpile de pardoseală oferă posibilitatea de a schimba caracterul camerei, jucând lumini. Folosindu-le, putem da cu ușurință interioarelor noastre două dimensiuni și să facem biroul brut un loc confortabil pentru a citi o carte cu o ceașcă de ceai cald. Plasarea lor în camera unui adolescent vă permite să îi dați șansa de a-și exprima opiniile prin alegerea individuală a formei, dimensiunilor și culorilor lămpii. Nuantele lămpilor în picioare apar în mai multe forme, de la simple forme geometrice până la figuri rotunjite, fin fin. Atunci când alegeți o lampă în picioare merită atenție pentru a regla forma acesteia la forma lămpilor de iluminat central. Alegerea unei lămpi într-o culoare interesantă care decupează de perete câștigă și iluminează și un element decorativ uimitor, care face o impresie excelentă oaspeților noștri.

Lămpi permanente pentru camera de zi

Un atemporal trebuie să aibă în fiecare cameră de zi este cu siguranță o lampă stând. Fiecare dintre noi vrea să-și facă sufrageria o sută la sută să reflecte caracterul și simțul gustului său. O lampă în picioare pentru camera de zi este cea mai bună modalitate de a vă exprima prin utilizarea iluminatului ca element care nu doar luminează strict spațiul, ci și decorarea casei noastre. Varietatea și selecția largă a armăturilor pentru camera de zi ne oferă un număr infinit de opțiuni de iluminat și decorative. Acordați atenție texturii și materialului din care este fabricat abometrul. Dacă decorăm camera de zi într-un stil specific, amintiți-vă că materialul din care este fabricat vestiarul nu diferă de tema camerei de zi. Din ce în ce mai des găsiți conexiuni îndrăznețe, de exemplu, lămpi de artă deco în picioare într-o cameră de stil scandinavă sau lămpi moderne, brute în picioare în dormitoare decorate romantic.

Lămpi permanente ieftine

Mitul de bază despre lămpile în picioare este cel care spune că costă o avere. Ei bine, nu! În magazinul nostru veți găsi lămpi ieftine , lângă care nimeni nu va trece și ieftin, vă vor ajuta să vă reîmprospătați interiorul deja decorat. Prețul scăzut ne permite să modificăm iluminatul fără a ne expune pe noi înșine pe cheltuieli mari. Foarte des, după ceva timp de la renovare, ne dăm seama că ceva lipsește sau aura care predomină în cameră nu este ceea ce ne-am dorit. Vă invităm să răsfoiți sortimentul nostru și veți găsi cu siguranță ceva potrivit pentru dvs. și pentru portofoliul dvs.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Interioare rustice Rustic floor lamp

Iluminat rustic și stil rustic

Citiți despre tendința designului interior cel mai la modă în acest an sau vedeți ce v-am pregătit pentru dvs. în categoria lămpilor rustice.

Stil rustic - recent foarte la modă. Mulți arhitecți o introduc în proiectele lor. O mulțime de oameni care inspiră inspirații de pe Internet, vă rearanjează sau finisează interiorul într-un stil rustic. Caracteristicile acestui stil sunt complexe. În plus, influența multor tendințe ale designerilor a determinat modificarea și modificarea definiției stilului rustic de-a lungul anilor.

Ce a determinat ca această tendință arhitecturală aparent modestă să câștige inimile atâtor persoane și să câștige peste mulți susținători? Te întrebi ce este un stil rustic? Să începem de la început.

Lămpi permanente