Peste 60 000 de produse
{{ aa_name() }}

Etajere flori

Etajere flori

Florile aduc un plus de culoare, de viață și armonie spațiului în care sunt expuse. Verdeața plantelor oferă un efect de calmare asupra emoțiilor, mai ales după o zi obositoare și îmbunătățește starea generală. Fiecare plantă are nevoie de un nivel diferit de lumină solară și de temperatură ambiantă, motiv pentru care este atât de important să iluminați și să aranjați corect plantele în casă. Datorită etajerei de flori corespunzătoare, plantele vor înflori frumos și vor crește viguros, decorând casa cu frunze tinere și care să placă privirii datorită florilor frumoase.

Noua versiune a etajerelor pentru flori

Până de curând fiecare plantă de pe balcon avea propriul ghiveci decorativ, iar standurile din oțel nu erau atât de populare, însă acest stil s-a schimbat în ultimii ani. Un suport pentru flori este unul dintre accesoriile esențiale în casa unui iubitor de vegetație. Standurile pentru plante vă permit să creați aranjamente florale moderne într-un mod nelimitat, combinând diferite specii de plante în aranjamente uimitoare.

O etajeră pentru flori din metal sau un stand pentru flori auriu?

Utilizând suporturi moderne ca și etajerele pentru flori, puteți crea foarte repede o grădină în miniatură în casa voastră. Etajerele simple pentru flori sunt utilizate pentru plantele de apartament înalte. Standurile de plante de culoare aurie, adesea cu decorațiuni artistice din metal, se potrivesc mai bine cu plante cu flori abundente de diferite culori și fac ca etajera cu flori să fie un plus artistic în interiorul casei noastre.

Etajeră de flori montată pe perete

Plantele care au nevoie de mai multă lumină ar trebui plasate mai sus, astfel încât razele soarelui să le lumineze cât mai mult posibil. Pentru ca acestea să crească bine și să înflorească frumos pentru o lungă perioadă de timp, este recomandat să le poziționați pe un suport de flori din metal, care să facă din aranjamentul plantelor un decor interior frumos. Etajerele pentru flori sunt o soluție ideală atunci când plantele sunt un element important al designului interior dintr-o locuință. Modelele de etajere de perete pot fi găsite în oferta noastră pentru interioare moderne. Puteți alege tipul de suport pentru flori potrivit dintre multe produse pentru casă și terasă.

Etajeră flori instalații industriale

Durabilitatea și soliditatea lucrării și, în același timp, structura ușoară și ghivecele - acestea sunt caracteristicile standurilor de etajere metalice pentru flori. În prezent, acestea reprezinta unul dintre cele mai des alese tipuri de etajeră pentru flori, deoarece sunt perfecte pentru interioare moderne. Metalul este subtil și delicat, realizat cu niveluri în cascadă și se potrivește bine cu plantele cu frunză lungă. Sunt, de asemenea, echipamente foarte bune pentru grădinile și terasele de iarnă. Forma lor elegantă arată minunat în amenajările interioare în stil industrial. Acest produs va fi ideal atât în dormitor, cât și în sufragerie.

Etajere flori - Recenzii despre produse


Suport pentru flori metal + lemn TAVOLO pentru 4 flori 112cm LOFT negru
12 Octombrie 2022
Sunt foarte mulțumit de achiziție! calitate în plus!

Suport pentru flori din metal pentru patru flori METALLO 112cm Alb LOFT
12 Octombrie 2022
Patul de flori se potrivește senzațional în interiorul meu, iar calitatea manoperei este de primă clasă.

Suport de flori din metal Suport de flori LUX 80x40cm cutie neagră LOFT
12 Octombrie 2022
Sunt încântată, un design grozav!


Suport metalic pentru plante METALLO 80cm negru LOFT
11 Septembrie 2022
Vă recomandăm, pat de flori solid făcut.

Centrul de cunoștințe de iluminare - Blog

Prezentare generală a standurilor de flori - inspirații și tendințe de design interior pentru 2022 Suport pentru flori din metal pentru patru flori METALLO 112cm negru LOFT

Aflați despre tipurile de paturi de flori, verificați unde pot fi amplasate și ce flori se vor simți bine în ele.

Etajere flori