Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Scaune de Birou

Scaune de Birou

Scaun de birou ergonomic și confortabil

O bună organizare a muncii la birou necesită, mai presus de toate, un interior confortabil și funcțional. Cel mai important este mobilierul, printre care biroul și scaunul sunt în frunte. Aceste două elemente trebuie să se potrivească cu designul interior, dar, mai presus de toate, trebuie să asigure confortul în timpul lucrului.

Fotoliul de birou este cel mai adesea realizat din piele naturală sau piele ecologică. Magazinul oferă diverse modele de scaune din piele. Pe lângă faptul că arată elegant și extrem de la modă, asigură un confort excepțional chiar și în timpul multor ore de muncă.

Este esențial un scaun confortabil. Nu poate fi prea moale sau prea dur și ar trebui să fie perfect profilat. La fel și spătarul scaunului. Trebuie să urmeze curbele naturale ale coloanei vertebrale. De asemenea, ar trebui să existe cotiere care să vă ușureze mâinile și să ușureze tastarea.

Scaun de birou - mobil și reglabil

Oferta magazinului include multe modele de scaune de birou care pot fi adaptate nevoilor dumneavoastră. Cele mai frecvent achiziționate sunt fotolii pe roți, deoarece facilitează deplasarea fără a se ridica de la birou. Roțile trebuie să fie realizate dintr-un material de bună calitate, astfel încât să se miște fără zgomot și să nu zgârie podeaua. De asemenea, recomandăm scaune de birou pivotante, care facilitează și munca.

Scaunele de birou reglabile garantează confort și siguranță

Un scaun de birou de bună calitate ar trebui, de asemenea, să aibă o ajustare adecvată. Coborârea și ridicarea scaunului sunt esențiale. Unele modele sunt echipate cu o reglare a spătarului, care nu este atât de importantă pentru mulți oameni, dar necesară pentru alții. O poziție bună a mâinilor pe cotiere și o poziție fermă pe podea sunt, de asemenea, factori importanți de reținut.

Scaun de birou - alegeți stilul care vi se potrivește

Oferta noastră include diverse modele de scaune care pot fi ușor adaptate oricărui interior. Scaunele elegante din piele pentru birou se vor așeza cu siguranță în interioare clasice și birouri elegante. De asemenea, avem scaune potrivite stilistic cu birourile moderne și minimaliste.

Realizate din plastic sau metal într-o formă ascetică sau originală - arată întotdeauna fenomenal. Cu siguranță, nu toată lumea va alege un scaun de birou cu un scaun mai ferm, mai ales pentru ore lungi de lucru. Cu toate acestea, există și cei care nu își pot imagina un birou fără un scaun original și de designer.

Un fotoliu de birou poate defini un interior într-un mod interesant. Dacă îl combinați perfect cu biroul sau studioul de acasă, veți câștiga nu numai o piesă de mobilier confortabilă, ci și un accesoriu de amenajare.