Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Dulapuri

Dulapuri

O varietate de dulapuri

Dulap - o piesă de mobilier utilizată de aproape toată lumea. Conceptul standard de dulap poate fi împărțit în mai multe subcategorii, avem, de exemplu, noptiere sau dulapuri moderne. Fiecare piesă de mobilier este confecționată dintr-un material diferit. Putem alege dulapuri pentru un interior elegant, precum și pentru stiluri retro sau clasice. Dulapurile diferă prin design, scop și culori.

Mobilier interior de designer

Mobila de designer se distinge prin stilul său unic. Ele sunt adesea realizate din materiale rare și au, de asemenea, accesorii dintr-o altă epocă țesute în structura lor, datorită cărora sunt potrivite pentru orice aranjament și constituie foarte des un punct interesant, caracteristic camerei în care sunt situate. Le puteți găsi în stilul clasic, industrial sau chiar scandinav. Producătorii urmăresc neobosit ultimele tendințe și le introduc cu pricepere în stilul mobilierului.

Noptiere de neprețuit

Fenomenul noptierelor este funcționalitatea acestora. Cele mai adesea dulapuri mici cu sertare se dovedesc a fi de neprețuit în decorul dormitorului, conferindu-i caracter și îndeplinind multe funcții. Pe noptieră, putem seta un ceas cu alarmă, putem pune un telefon sau o carte, care, după citire, poate fi ascunsă într-un sertar, datorită căreia vom câștiga mai mult spațiu pe tejghea. Noptiere pot fi găsite în diverse forme, dimensiuni și culori, precum și cu orice număr de sertare, în care putem ascunde tot ce avem nevoie la îndemână lângă pat.

Cabinet funcțional funcțional

Dulapul dedicat sălii este extrem de practic. Este plasat cel mai adesea în imediata apropiere a ușii, în timp ce servește și ca dulap pentru pantofi și dulap pentru jachete și paltoane. Există modele cu scaun instalat, astfel încât este mai convenabil să schimbi pantofii și apoi să-i pui la loc. Într-un dulap funcțional din hol puteți, de asemenea, așeza obiectele de uz casnic necesare, poate fi un loc perfect pentru un stingător sau o trusă de prim ajutor la domiciliu.

Dulapuri moderne

În vremuri de minimalism și de revenire la stilul retro, dulapurile moderne se încadrează în conceptul ideii. În loc de o sertară mare și mică mobilă sub televizor, putem pune un dulap modern, care va ocupa puțin spațiu și, în același timp, va îndeplini toate funcțiile necesare. Precizia lucrării și forma vor atrage efectiv privirile fiecărui membru al gospodăriei și al oaspeților. Dulapurile moderne sunt un element important al designului oricărui interior modern.