Peste 59 000 de produse
{{ aa_name() }}

NORLYS Produse

Lămpi de inspirație scandinavă fabricate în Nowy Sacz, al căror principal avantaj este calitatea și fiabilitatea ridicată.. Fabricate continuu din 1953 (inițial în Norvegia), produsele marca Norlys sunt testate în condiții meteorologice foarte dure pentru a crea produse de cea mai înaltă calitate.. O dovadă excelentă în acest sens este distribuția în țările scandinave și dezvoltarea continuă a mărcii.. Producătorul are propria turnătorie de aluminiu, departament de presare pentru producția de dispozitive de fixare din oțel, departament de galvanizare la cald, departament de prelucrare, care include departamente de prelucrare CNC, acoperire cu pulbere și asamblare.. Și asta nu e tot - se mândrește cu propriul Laborator de Încercări dotat cu echipamente specializate de cea mai înaltă clasă pentru testarea corpurilor de iluminat, care efectuează măsurători conform cerințelor specifice ENEC, în conformitate cu standardul ISO 17025.

.

Norlys este un producător de iluminat exterior care oferă clienților săi corpuri de iluminat de înaltă calitate, caracterizate prin durabilitate și design elegant, de ani de zile. Gama de produse Norlys include lămpi stradale, lămpi de grădină, iluminat pentru parcuri, poduri și bulevarde, precum și iluminat pentru a evidenția caracterul clădirilor.. Produsele Norlys sunt fabricate din materiale durabile, cum ar fi aluminiul și sticla, ceea ce garantează o durată de viață lungă chiar și în condiții meteorologice dure.

.

Stilul produselor Norlys este modern și elegant, ceea ce le face o alegere ideală pentru arhitectura urbană și grădinile private. Lămpile de stradă Norlys sunt un exemplu al modului în care tehnologia modernă poate fi combinată în mod strălucit cu estetica.. Designul lor minimalist și materialele de înaltă calitate le fac durabile și elegante.

>

Norlys iluminat este ideal pentru iluminarea diferitelor locuri, cum ar fi străzi, piețe, parcuri, poduri, bulevarde. Datorită durabilității și rezistenței lor la intemperii, produsele Norlys sunt ideale pentru utilizare chiar și în condiții extreme.

.

Dacă sunteți în căutarea unor produse de iluminat durabile și elegante, care să se potrivească perfect cu designul modern, atunci oferta Norlys este ideală pentru dvs.. Vă încurajăm să analizați întreaga gamă a producătorului și să faceți o achiziție pentru a vă bucura de produsele de iluminat durabile și elegante de la Norlys.

.

NORLYS - Recenzii despre produse


Norlys Egersund 1280 Graphite 22W 3000k 108cm stâlp de iluminat Norlys Egersund 1280 Graphite 22W 3000k
21 Februarie 2023
Calea mea de acces la casă a primit o nouă strălucire fantastică, de primă clasă de calitate.. felicit personalul magazinului pentru sfaturile și serviciile prietenoase oferite.

Norlys Lillehammer 1581 Grafit lampă de perete 2xled 7.1W 3000K Up / Down
21 Februarie 2023
Lampa blindată, sunt mega mulțumit se vede că nu este un gunoi ci un produs premium

Norlys Lillehammer 1581 Grafit lampă de perete 2xled 7.1W 3000K Up / Down
01 Februarie 2023
Am făcut din nou o achiziție de sconces de perete pentru noua mea casă, am fost deja în contact cu acest producător, deoarece am deja lămpi din această serie și, în ciuda trecerii câtorva ani, ele arată și strălucesc ca noi.. produsul merită 100% prețul!!!

NORLYS Produse