Peste 59 000 de produse
{{ aa_name() }}

Prezentare generală a standurilor de flori - inspirații și tendințe de design interior pentru 2022 Suport pentru flori din metal pentru patru flori METALLO 112cm negru LOFT

Aflați despre tipurile de paturi de flori, verificați unde pot fi amplasate și ce flori se vor simți bine în ele.

Proiectați-vă iluminarea cu Lunares Proiectați iluminatul cu Lunares

Pentru a satisface așteptările clienților noștri, oferim un serviciu constând în selectarea de corpuri de iluminat în conformitate cu așteptările clientului. Contactați-ne, descrieți-vă nevoile cât mai larg posibil și vom selecta iluminatul și vom pregăti o ofertă cu o reducere specială.

Tipuri de măști de față - ce mască de față să alegeți? Purtând o mască de față

Conform recomandărilor guvernamentale recente, toată lumea trebuie să-și acopere gura și nasul în public. Măștile de protecție sunt o barieră eficientă împotriva aerosolilor și reduc astfel semnificativ riscul de răspândire a virusului. Cu toate acestea, eficacitatea lor depinde de mulți factori - tipul de mască pentru față, utilizarea corespunzătoare și respectarea regulilor de igienă de bază. Aflați mai multe despre tipurile și caracteristicile măștilor de protecție și familiarizați-vă cu oferta de măști de bumbac disponibile în magazinul nostru.

Cum să îndepărtați tapetul? Scoaterea tapetului de pe perete

Moda pentru tapetele colorate se întoarce odată, odată trece. Odată cu acesta, vine timpul pentru lipirea materialului pe perete sau pentru îndepărtarea tapetului. Și deși prima etapă de lucru din exemplele date, adică lipirea tapetului este destul de plăcută, tapetul nu este complet eliminat. Cum să faci față eliminării tapetului de pe perete? Iată ghidul nostru. Veți merge cu ea în următoarele etape ale lucrării: pas cu pas.

(Un) selecție ușoară de becuri - ce să ia în considerare la cumpărarea surselor de lumină? Segula

Ne-am obișnuit cu becurile clasice de ani buni. Cu toate acestea, alte surse de lumină care au multe beneficii și un avantaj decisiv față de becurile cu incandescență clasică au fost de asemenea disponibile pe o perioadă îndelungată. Sunt mai eficiente și folosesc mai puțină energie. La ce ar trebui să fim atenți atunci când alegem becurile? Ce parametri sunt importanți?

Cum să planificați iluminatul băii Iluminat baie

Iluminatul este un element care completează designul interior. Pe lângă funcția practică, iluminatul ajută la exprimarea stilului dorit în interior și la crearea unei atmosfere plăcute. Înainte de a aranja interiorul, ar trebui să planificați cu atenție distribuția lămpilor. Unde aveți de gând să puneți iluminatul de bază? Ce iluminat decorativ se va potrivi interiorului tău? Ce parametri trebuie să aibă lămpile? În special, iluminatul pentru baie necesită selectarea lămpilor corespunzătoare care sunt impermeabile și garantează o utilizare sigură.

Câte lumeni produce un bec halogen de 500 W? Halogen Bulb decorativ eco 12,5 cm 28 W

Înainte de a cumpăra sau înlocui becuri cu halogen sau lumini de lucru de 500 wați, fluxul lor luminos este unul dintre factorii importanți de luat în considerare. Acest lucru se datorează faptului că lumina este puternic legată de luminozitatea becurilor cu halogen. În general, puterea aceluiași tip de lampă crește odată cu lumina și, prin urmare, luminozitatea acesteia.

Acest articol vă oferă cunoștințe despre fluxul luminos de 500 W al lămpilor cu halogen.

Sfaturi și idei pentru iluminat exterior Bega

Iluminatul exterior este mai mult o necesitate decât un lux în prezent. Iluminatul exterior este disponibil în toate formele și dimensiunile, deci are multe aplicații diferite. Indiferent dacă doriți să completați decorul casei dvs. sau să încercați să creșteți nivelul de iluminare în toată casa, iluminatul exterior vă poate ajuta.

Iluminatul ca element care completează designul interior Fabian

Iluminatul este adesea un element care completează designul interior. Este important să vă gândiți la iluminatul dvs. și să-l planificați cu atenție. Unde aveți de gând să puneți iluminatul de bază? Unde vrei să citești diseară? Unde trebuie amplasat iluminatul ambiental? Pe lângă satisfacerea nevoilor practice, iluminatul ajută la exprimarea stilului dorit al interiorului.

5 pași pentru a crea lac în grădina ta Un set de bile de grădină în flori

Creați un mic paradis pentru albine, păsări și insecte în grădina dvs.!

Prin crearea unei pajiști cu încasări de câmp în grădină, puteți invita noi membri ai gospodăriei - arici, libelule, păsări și albine. Acest tip de bază nu numai că va încânta ochii cu bogăția de culori, dar va crea, de asemenea, un spațiu de locuit pentru diverse specii de animale.

Iluminatul scandinav Lampă de podea Konan alb / roșu-alb / alb E27 60W

Pentru a obține un aspect complet diferit, vom folosi trendul interior scandinav. În ceea ce privește iluminarea, aceasta înseamnă corpuri de iluminat cu un design minimalist, culori moi și confecționate din lemn și metal. Dacă alegeți acest stil de iluminat și îl aplicați în mediul nostru roz cu o canapea gri deschis, veți vedea imediat atmosfera diferită pe care o creează.

Lămpile metalice - alegerea perfectă pentru orice interior Lampa metalică cu mansardă

Standardele de iluminat și design interior se schimbă la fel ca standardele din lumea modei. Cu toate acestea, nu trebuie să urmărești orbește tendințele în schimbare sezonieră, cu condiția să alegi cu îndemânare felul și modul de iluminare în interiorul tău.

Color of the Year 2020 de Dulux - Mint Gray - baza perfectă pentru experimente cu iluminat! Verde de mentă ca fundal

La fel ca iluminarea în camere, de asemenea, culorile au un impact mare asupra stării noastre de bine - ele pot stimula energia, potoli, pot provoca nostalgie. Mint Gray este o culoare proaspătă și calmantă, care vă va pune într-o bună dispoziție și vă va calma simțurile, și este suficient de universal pentru a deveni un fundal unic pentru orice lampă!

Iluminare pe barele de bus Busbar spot luminos Quattrobi

Construcția durabilă și solidă, asamblarea simplă și rapidă, funcționalitatea și flexibilitatea deosebită în crearea și modificarea iluminării pe barele de bare sunt cele mai importante caracteristici ale acestui sistem inovator. Astăzi vom încerca să explicăm care este sistemul feroviar, unde este folosit și ce funcții are

Ghirlanda bradului de Crăciun ca iluminat exterior Garland-molid

Vă întrebați cum să vă decorați casa, grădina, terasa sau balconul pentru vacanțele viitoare de Crăciun? O modalitate perfectă de a crea un decor luminos, de a contura o atmosferă minunată, caldă și subliniind magia Crăciunului este utilizarea ghirlandelor cu becuri din grădină. Sunt rezistente la condițiile meteorologice de iarnă și sunt foarte eficiente.

Cum să alegi lampa de birou potrivită? Lampa loftowa

O lampă pusă pe un birou sau montată lângă un loc de muncă afectează eficiența activităților și concentrarea. Iluminarea potrivită va determina obosirea rapidă a ochilor, va provoca dureri de cap și chiar greață. Lumina nu trebuie să fie prea intensă sau prea slabă. De asemenea, ar trebui să țineți cont de natura muncii și de utilizarea stației de lucru - fie că vom sta la birou doar în timp ce studiem sau poate câteva - pe câteva ore pe zi.

Lampa de paianjen la modă care reprezintă stilul mansardat Loft Spider Spider

În camerele mobilate într-un stil mansard, ar trebui să existe elemente decorative adecvate. Pereții într-o stare dură, cablurile sau conductele expuse trebuie să fie completate de o formă adecvată de iluminare. Interioarele mansardelor vor fi accentuate de lampa de păianjen la modă, care - pe lângă funcția decorativă - va fi perfectă ca sursă centrală de lumină. Dispozitivul trebuie utilizat nu numai în camerele de tip mansardă. Lampa de păianjen se va regăsi și în stil industrial și modern.

Iluminat de grădină - aranjamente și sfaturi Garden

Ce lămpi pentru grădină să aleagă? Sunt scumpe de operat? Cum să planificați cumpărăturile? Cu detalii, vă vom spune despre dispozitivele de iluminat pentru grădină. Vă vom sugera cum le puteți folosi pentru a vă încânta splendoarea!

Posibile probleme în timpul instalării bilelor de grădină Set de bile de grădină

Bile ușoare sunt decorațiuni fantastice care vor face grădina dvs. să arate ca un basm. Pe piață sunt disponibile bile solare și tradiționale, conectate la cablul care oferă acces la electricitate. Deși o astfel de iluminare a grădinii este originală și devine din ce în ce mai populară, asamblarea ei poate fi dificilă. Vă prezentăm posibile probleme care pot apărea în timpul instalării acestui tip de lampă.

Bilele solare - opinii și sfaturi Lampa solară albastră

Bilanțele solare vor lumina eficient grădina în timpul zilei și noaptea? Pot schimba becuri în ele? Vă prezentăm informații despre utilizarea bilelor solare. Vă vom sfătui, de asemenea, despre cum să alegeți iluminatul potrivit pentru a vă bucura de lumina intensă mult timp!

Bilele solare - vor supraviețui iarna? Test pe termen lung Set de bile solare

Lămpile solare, alimentate cu energie solară, sunt soluția perfectă pentru toți cei care doresc să aibă grijă de mediu. Sunt ecologice, eficiente și puteți spune că strălucesc gratuit. Cu toate acestea, mulți oameni sunt îngrijorați că, dacă soarele este limitat, de exemplu, pe vreme noroasă sau pe timp de iarnă, lămpile vor fi foarte slabe sau deloc. Rezistă mingea solară la iarnă? Va străluci în ciuda lipsei de soare?

În fața magazinului nostru am așezat o bilă solară și am urmărit-o să funcționeze, mai ales pe timp de iarnă. Iată raportul nostru despre utilizarea unei lămpi solare!

Becul Edison din magazinul online Loft Edison bulb

Secolul al XIX-lea a fost o perioadă de schimbări politice, economice și sociale extrem de turbulente. Pentru mulți, poate fi asociată cu lupta pentru libertate și independență (inclusiv polonezii aflați în partaj), revolte naționale împotriva ordinii dominante sau unificarea unor țări precum Germania și Italia. De asemenea, trebuie subliniat faptul că a rezultat și multe invenții și descoperiri, care au influențat semnificativ îmbunătățirea calității vieții oamenilor. Deși mulți dintre noi nu le folosim zilnic sau nu ne sunt necesare pentru a trăi - ca un revolver sau o dinamită -, cu toate acestea, există o gamă largă de articole care fac viața mai ușoară. În acest grup există chiar un telefon, un tramvai, un radio și … un bec subestimat.

Cum se instalează bile de grădină? Garden balls

Cum instalați bile de grădină?

Bile de grădină - iluminare care este vizibilă în aproape fiecare grădină, datorită tendinței de stilizare și amenajare a grădinilor. Mari, medii sau mici. Solar sau cablu - fiecare creează o atmosferă minunată în grădină, iar în timpul zilei sunt interesante.

Printre multe modele de acest tip de iluminat, majoritatea copleșitoare a clienților noștri aleg bile de grădină alimentate de un cablu.

Cum să luminezi camera copiilor Children lamps

În timp ce iluminarea casei și a camerelor individuale nu provoacă prea multe probleme, proverbiale „scări” pot începe atunci când alegem lumina potrivită pentru camera copilului nostru, unde joacă un rol special. În categoria noastră Lămpi pentru copii, ne concentrăm pe toate cele mai interesante modele de corpuri de iluminat concepute în special pentru copiii noștri.

Iluminare Fabbian Illuminazione cubetto plafon

Cunoașteți producătorul de iluminare Fabbian perfectă sau mergeți direct la oferta de lampă Fabbian disponibilă în magazin - faceți clic aici

Compania Fabbian Illuminazione a fost fondată în 1961. Cu timpul, producătorul a câștigat o reputație și respect pe piețele de iluminat din întreaga lume. Oferta producătorului include lămpi moderne, realizate din componente de cea mai înaltă calitate și proiectate de cei mai creativi designeri. În prezent, brandul Fabbian este vândut în Europa și Asia prin intermediul magazinelor și intermediarilor companiilor, iar companiile sale surori își desfășoară activitatea pe piețele din Statele Unite și Hong Kong.

Interioare mansardate Lumină conductă industrială

Vă invităm să citiți interioarele în stilul industrial sau să vedeți imediat categoria lămpilor în stil industrial.

Interioarele în stilul industrial sunt neconvenționale. Datorită acestui fapt, ei au preluat multe inimi și maeștri de proiectare a imaginațiilor. Brut, minimalist și rece în senzație. Și totuși, le poți plăcea.

Dacă apreciați soluții remarcabile și vă simțiți bine când sunteți înconjurați de obiecte, care arată ca și cum ar fi fost trase dintr-o altă epocă sau dacă respectați frigul activ și minimalismul elegant, proiectarea unui interior în stil industrial este cea mai potrivită alegere doar pentru dvs.!

Interioare rustice Rustic floor lamp

Iluminat rustic și stil rustic

Citiți despre tendința designului interior cel mai la modă în acest an sau vedeți ce v-am pregătit pentru dvs. în categoria lămpilor rustice.

Stil rustic - recent foarte la modă. Mulți arhitecți o introduc în proiectele lor. O mulțime de oameni care inspiră inspirații de pe Internet, vă rearanjează sau finisează interiorul într-un stil rustic. Caracteristicile acestui stil sunt complexe. În plus, influența multor tendințe ale designerilor a determinat modificarea și modificarea definiției stilului rustic de-a lungul anilor.

Ce a determinat ca această tendință arhitecturală aparent modestă să câștige inimile atâtor persoane și să câștige peste mulți susținători? Te întrebi ce este un stil rustic? Să începem de la început.

Centru de cunoștințe de iluminat - Blog Lunares