Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Imperial Lights Imperial Lights

Compania IMPERIAL producătoare de produse de iluminat a fost înființată în 1993 de doi frați, Król. Toate componentele produselor din fabrică, cu excepția balasturilor electronice, cablurilor și etichetelor, sunt fabricate independent. Compania utilizează numai componente electronice de înaltă calitate pentru producția de balasturi, de exemplu Osram, Philips. Scopul activității IMPERIAL este de a produce produse de cea mai bună calitate la prețuri competitive. Compania a optat pentru produse autoportante folosind tehnologia de acoperire cu pulbere, datorită căreia oferă clienților o gamă completă de culori RAL.

Fabrica produce sticlă decorativă, inele de sticlă și alte accesorii decorative, iar utilizarea unei linii de depunere în vid produce reflexii. Două linii de asamblare asigură posibilitatea producerii de accesorii standard și produse originale. Oferta bogată de vânzări are o cerere pentru echipamente: birouri, magazine, bănci etc.

Lampă spot imperial

Lampă imperială (punct LED) proiectată pentru conductoare trifazate cu utilizare pentru montarea pe tavan. Corpul de iluminat este fabricat din oțel și aluminiu strălucitor, culoarea standard a corpului este gri, dar sunt disponibile și alte versiuni color. Lampa are un controler electronic integrat. Gradul de protecție este IP20. Corpul de iluminat are iluminare directă, cu posibilitatea reglării direcției luminii distribuite simetric. Unghiul fasciculului lămpii este: 16 ° / 24 ° / 36 ° / 54 °. Acest model este utilizat în magazine, muzee, expoziții și puteți instala o asemenea lampă la domiciliu.

Suspensie de iluminat Imperial - plafond

Dispozitiv de iluminat cu dispersor optic cu LED. Sursa de lumină este un modul LED: Philips, Osram . Carcasa este din oțel și aluminiu și este disponibilă în toate culorile. Lungimea standard a setului de suspensie - 1,5 metri. Versiune directă sau indirectă opțională. Lampa are o lumină LED albă, de înaltă calitate, de economisire a energiei. Fitingul are o formă rotundă și este potrivit pentru instalare în birouri, clădiri publice, magazine, recepții hoteliere și apartamente private. Montajul Imperial este echipat cu un controler electronic integrat.

Lămpi de perete imperiale

Lampă de perete LED Imperial pentru montare pe perete în negru, cu portocaliu interior. Acest montat pe perete are o formă modernă și interesantă, datorită căruia poate fi instalat în interioare decorate în diferite stiluri. Lampa de perete imperial este fabricată din oțel și aluminiu, astfel încât va servi utilizatorului pentru o perioadă lungă de timp. Lampa de perete poate avea o direcție directă sau indirectă de iluminare cu o distribuție simetrică a luminii. O astfel de lampă de perete atractivă poate împodobi pereții livingului, halei, biroului.

Lampa de perete LED imperial este fabricată din materiale durabile de înaltă calitate: oțel și aluminiu. Culoarea de bază este negru, dar este posibil să comandați un lama într-o altă culoare. Gradul de protecție este IP20, ceea ce înseamnă că poate fi folosit numai în interiorul camerei. Lampa de perete dă o rază simetrică de lumină. Lampa de perete de design are o formă ochi-prinderea care este perfect localizată în interiorul clasic, industrial și mansardă. Senzorii negri sunt capabili să creeze o atmosferă plăcută și ușoară în cameră. Lămpile în negru vor arăta bine în birou, dormitor sau cameră de zi, subliniind subtil decorarea camerei.