Peste 61 000 de produse
{{ aa_name() }}

Oglinzi iluminate

Oglinzi iluminate

Ar trebui să fie inclusă o oglindă în echipamentul fiecărei case?

Răspundem extrem de rapid că: da. Este un gadget necesar sau, dacă preferați, un accesoriu care va funcționa bine nu numai pe hol, ci și în dormitor, lângă măsuța de toaletă, în baie și în dressing. Oglinzile nu pot fi niciodată suficiente și de ce le dedicăm atât de mult timp în timpul designului interior?

O oglindă pe hol, un element necesar pentru fiecare casă

Pereții din coridor ar trebui să fie adaptați astfel încât să își îndeplinească funcția funcțională la maximum. Pe una dintre suprafețe puteți atașa umerașe sau așezați un dulap pentru haine și încălțăminte în adâncitură. Acest lucru nu schimbă faptul că peretele opus ar trebui rezervat pentru o oglindă. Cu cât modelul pe care îl alegem este mai interesant, cu atât mai frumos va sublinia designul interior, stilul dominant și cu atât mai des oaspeții îi vor acorda atenție. Amintiți-vă că coridorul este prima cameră la care invitați orice vizitator - faceți o impresie bună.

Oglindă iluminată - unde va funcționa?

Oriunde este necesară perfecțiunea și o bună vizibilitate în timpul procedurilor de igienă de zi cu zi, ar trebui să ne gândim la instalarea unei oglinzi iluminate. Este o opțiune convenabilă și, în același timp, foarte modernă, care își va îndeplini funcțiile atunci când se machiază sau se rade părul facial. Oglinda iluminată reflectă foarte bine lumina, subliniază perfect stilul modern și plăcile selectate. Veți vedea cum zona de lavoar se transformă într-un loc magnific pentru tratamente de zi cu zi, SPA la domiciliu.

Oglinda de machiaj - o opțiune decorativă și practică interesantă

Dacă îți place să te pictezi singur sau o faci profesionist, trebuie să alegi o oglindă făcută corespunzător pentru machiajul tău de toaletă. Evidențierea vă va permite să faceți o linie perfect subțire pe pleoapă, gene mascara și buze colorate ca niciodată. Fiecare element al feței va fi suficient de vizibil pentru a arăta întotdeauna impecabil.

Nu-ți place plictiseala? Alegeți o oglindă decorativă pentru amenajarea casei dvs.

Oglinzile rotunde, într-un cadru bogat sau într-o schemă specifică de culori, sunt recent foarte la modă. O mulțime de modele noi sunt, de asemenea, oglinzi originale boho și în stil provensal. În această categorie veți găsi cu siguranță un produs perfect pentru dvs. și pentru interiorul dvs.

Oglinzi iluminate