Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Umerase

Umerase

Acest articol greu de remarcat, acoperit cu jachete, este un element indispensabil pentru fiecare casă, companie, locuri publice, restaurante, trenuri ... Poate fi schimbat mult timp. Umerase! Fără ea, interiorul ar deveni o mizerie.

Accesorii de mobilier necesare

Umerașele simple sau duble, care pot fi instalate, de exemplu, în bucătărie sau baie, îmbunătățesc funcționarea casei. Pe cuier puteți atârna un prosop, o cârpă, accesoriile necesare pentru bucătărie, cum ar fi: furculițe și oale pentru gătit, cratițe, labe pentru îndepărtarea tăvilor fierbinți de cuptor etc. de exemplu, lângă un șemineu sau într-un atelier. Ce ar fi un dulap fără umerașe durabile și funcționale?

Hanger - care sunt cele mai bune?

Umerașele din plastic și crom își vor îndeplini rolul, de exemplu, într-o baie, unde majoritatea obiectelor intră în contact cu apa. Pe de altă parte, cele din fontă sau metal - care se caracterizează printr-un design interesant, decorativ, își pot găsi cu ușurință locul chiar lângă ieșire, sau chiar în exterior. Umerașele mari în picioare sau suspendate, care pot rezista la sarcini grele, vor fi potrivite pentru zilele de iarnă, toamnă și primăvară. Se vor potrivi jachete, paltoane, șepci și umbrele.

cuier - unde ar trebui să stea?

Indiferent dacă este un spațiu public sau de acasă, umerașul pentru haine ar trebui să stea sau să fie agățat într-o zonă cu trafic redus. Trebuie să fie un punct de trecere și, prin urmare, un colț lângă ușă, un vestibul în casă, o nișă în coridor. Cu cât cârligul este mai înalt, cu atât mai bine - va proteja paltoanele și jachetele de a se murdări și de a se prafui. În locurile publice, umerașele în picioare vor fi utile, accesibile din toate părțile.

Cel mai bun cuier pentru hol

O casă este un loc în care ne putem permite libertatea în alegerea materialelor. Așadar, umerașul din lemn, pe care îl vom așeza în hol, va aduce o atmosferă caldă și primitoare în interior. Culoarea sa ar trebui să depindă de schema de culori și de designul interior. Un design simplu, necomplicat, va fi potrivit pentru interioarele clasice și minimaliste. Pe de altă parte, mai multe soluții decorative - de exemplu, umerașele realizate din lucrări metalice fanteziste sunt o soluție bună pentru casele cu o atmosferă idilică sau în care apar antichități în decor.

Umerase