Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Lămpi de prindere

Lămpi de prindere

Iluminarea camerelor este de mare importanță. Ea afectează eficiența muncii și a învățării. În plus, lămpile au fost mult timp o parte integrantă a interiorului. Dacă cineva dorește să cumpere o lampă de birou pentru muncă, trebuie să aleagă tipul și luminozitatea iluminatului. Medicii recomandă folosirea lămpilor cu consum redus de energie de până la 60 de wați, cu lumină împrăștiată. În aceste condiții de iluminare, sarcina ochilor va fi minimă.

După tipul de lampă împărțit în:

  • Tungsten. Principiul funcționării acestei lămpi este după cum urmează: curentul electric trece prin fibră. Se încălzește și emite lumină. Acestea sunt așa-numitele lămpi de masă cu buget redus. Prețul lor este disponibil tuturor.
  • Halogen. Ele lucrează pe un principiu similar, numai gazul tampon este în interiorul lămpii. Avantajul unui bec cu halogen este acela că dispersează spectrul natural de radiații și are o durată de viață mai mare decât lămpile de masă descrise mai sus.
  • LED-uri. O sursă de lumină sigură și economică pentru zona de lucru. Creează condiții confortabile de lucru cu documente sau la calculator. LED-urile practic nu se încălzesc în timpul funcționării, nu se tem de șocuri, strălucesc puternic și nu strălucesc.

Lămpi de prindere de birou

Iluminatul este un atribut important al casei și al biroului. Pentru începători, studenții și directorii de succes ai companiei la locul de muncă necesită surse de lumină de înaltă calitate. Lămpile de prindere moderne sunt un dispozitiv clasic, util și durabil, inclus în versiunea originală.

Lămpile de prindere sunt concepute pentru a fi atașate la un birou sau la o suprafață de lucru în funcție de scopul acestuia. Este o construcție convenabilă pentru că puteți direcționa lumina către zona dorită, atingând astfel un nivel optim de iluminare. Lampa de fixare oferă posibilitatea de a muta sursa de lumină liber peste suprafața mesei, precum și reglarea înălțimii lămpii deasupra mesei, ceea ce oferă un nivel optim de iluminare pentru toate tipurile de lucru.

Noua generație de lămpi cu LED-uri oferă un nivel optim de iluminare pentru toate tipurile de lucru, nu cauzează disconfort vizibil, nu apare și nu creează rachete și umbre. Acest tip de iluminat cu LED-uri consumă de 10 ori mai puțină energie decât predecesorul său.

Lampa de prindere este o opțiune excelentă de lucru atât pentru studenți, cât și pentru designeri care lucrează acasă sau în studio. Datorită fixării pivotante, lampa este fixată rigid pe suprafața tablei și permite iluminarea unei suprafețe destul de mari, ceea ce este deosebit de convenabil atunci când lucrați pe proiecte mari, inclusiv desene. Culoarea gri de argint a produsului se potrivește perfect cu orice interior de afaceri, tineret sau student.

Evident, iluminarea sălilor de birouri și camerelor creează o atmosferă puțin diferită decât în camera de zi. Aici aveți nevoie de lămpi de iluminat cu construcția potrivită. Corpurile de iluminat de birou ar trebui să îndeplinească simultan două funcții importante: să asigure un nivel adecvat de iluminare la birou, pentru a evita tensionarea ochilor și, în același timp, pentru a se potrivi cu designul sălii de lucru.

Lămpile de prindere au un design ridicat, de înaltă calitate și impresionant. Un exemplu este lampa de birou, ideală pentru interioare moderne. Dispozitivul este fabricat dintr-o materie primă de încredere, datorită construcției metalice utilizatorul poate direcționa sursa de lumină în orice unghi ales. Designul modern și impresionant și stabilitatea excelentă a lămpii vor satisface oamenii chiar și cu cerințe estetice ridicate.

Lampa cu clip se potrivește perfect

Lămpile de prindere sunt de obicei ușoare și compacte. Astfel de lămpi pot fi instalate în orice poziție. Ele ocupă puțin spațiu și salvează spațiul biroului. Beneficiile oferite de lumina clipului sunt: practicabilitate, funcționalitate, design bun, preț rezonabil.

Un exemplu de astfel de iluminare este o lampă de tip clip-on negru și argintiu, care are o dimensiune mică. Este soluția optimă de a organiza iluminatul acasă și la locul de muncă. Oferă un fascicul clar de lumină, motiv pentru care este utilizat pe scară largă în timpul citirii și scrierii, lucrând cu detalii fine. Designul oferă un montaj confortabil, astfel încât acesta poate fi instalat în siguranță în locul potrivit. Dispozitivul are un difuzor reglabil, care vă permite să direcționați fasciculul în direcția corectă cu un fix fix.

Lampa cu clip LED, montată pe piciorușul flexibil, se îndoaie ușor în orice direcție, direcționând fasciculul luminii spre locul potrivit. Clipul mic va atașa sigur lampa la masă sau raft, iar LED-ul economic va asigura lumină uniformă și luminoasă. O astfel de lampă va ajuta atunci când cineva vrea să citească atunci când casa este deja adormită. Mobilitatea, practicitatea și designul frumos sunt avantajele acestui tip de iluminat.

Lămpi de prindere