Transport gratuit de la 700 RON
Peste 67 000 de produse
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
Coş:
{{ basket.value_before_discount | currency }} ({{basket.quantity}}) (gol)
{{ aa_name() }}

Ochelari de Tavan

Ce sunt ochiurile de tavan?

Ochelele de tavan sunt o soluție simplă și funcțională pentru iluminarea în orice cameră. Ele iluminează perfect orice spațiu și, cel mai important, consumă mai puțină energie datorită utilizării diodelor LED. În magazinul nostru, veți găsi o gamă largă de produse. Avem obișnuitele ochiuri clasice în culori standard (argintiu, negru, auriu, alb) și altele mai sofisticate, cu culori și forme interesante. Acest tip de iluminat este ideal pentru clienții cărora le plac soluțiile economice și simple.

Ce ochiuri de tavan să folosiți atunci când decorați un dormitor?

De fapt, totul depinde de gustul clientului și de stilul interiorului care va fi decorat. Ochelele sunt minimaliste, astfel încât aproape orice tip se va potrivi. Atunci când alegeți ochiuri, merită să acordați atenție culorii finisajului și stilului de fabricare, astfel încât să nu se ciocnească cu întregul. Un complement frumos pentru plasă va fi potrivirea culorii, de exemplu, a accesoriilor din dormitor.

Ce ochiuri de tavan trebuie folosite atunci când decorați o baie?

Situația este foarte asemănătoare cu cea a unui dormitor - atenția ar trebui să cadă asupra detaliilor. Atunci când decorăm baia, cu siguranță ne putem înnebuni și putem opta pentru ochi cu culori mai puternice. Un ochi pătrat albastru va fi o soluție ideală. Un ochi "de cristal" va fi, de asemenea, o soluție plăcută. Singurul lucru care ne limitează este imaginația noastră, așa că ne bazăm pe creativitatea ta.

Ce ochiuri de tavan trebuie utilizate pentru decoctul din bucătărie

Precizia contează în bucătărie, așa că vă recomandăm să utilizați ochiurile de tavan. Au o lumină puternică, deci vor fi perfecte pentru gătitul de seară în familie. În acest caz, vă recomandăm să alegeți ochiuri clasice cu culori modeste.

Ochelari de Tavan